Beoordelingen Wandelroutes Westerschouwen

Sportief
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 aug 2019

Datum beoordeling: 18 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

We zijn bij de a v/d weideweg gestart. Bij no2. Prima aangegeven en zeer mooi gebied. Na het vliegveld zijn we even van het pad geweest. Weer teruggevonden. Ook het laatste stuk schitterend. Een echte aanrader voor wie een beetje zand waardeerd.

Beoordeling gegeven door Rob Nagelkerke.

Heel mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 nov2015

Datum beoordeling: 12 november 2015

Reisgezelschap: met partner

Wij hebben gisteren een wandeling gemaakt, die van 6,5km die met purper bolletjes aangeduid. 1 keer vonden we geen pijltje, dat was er af genomen ergens na een vijvertje en dan pal naar boven). Maar we hebben een ree gezien, gewoon tijdens de dag, wauw wat een moment, we waren allebij overdondert. Schoon park hebt U hier. Vandaag hebben we hier gefietst in Schouwen Duiveland, en kwamen door uw park. We zagen een damhert, maar waren zo geschrokken eigenlijk, en hebben het niet kunnen fotograferen, spijtig. Weer een dag om nooit te vergeten, het is hier heel mooi, wat een natuur! Proficiat, wij hebben hier een hele mooie week gehad! Groeten, tot weerziens. Ronny & Ann uit Borsbeek, België

Beoordeling gegeven door Ronny Bruyneels.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1993-2010

Datum beoordeling: 5 september 2010

Een prachtig gebied, vooral ook lekker groot, zoals je op weinig plaatsen nog vinden kan op de eilanden.Bewegwijzering dik in orde, en voor ieder wat wils ! Wandelaars, ruiters, mountainbikers, fietsers, en gelukkig geen autoverkeer. Stikkegaaf !

Beoordeling gegeven door Peeters.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Maandelijks

Datum beoordeling: 31 december 2009

Sinds jaren lopen wij nagenoeg maandelijks de Westerschouwse wandelroutes en de laatste jaren voornamelijk de witte route met aansluiting op de groene ( Meeuwenduin )in combinatie met een lange strandwandeling naar rechts en daarna terug naar de rotonde ( ongeveer 4 tot 5 uur lopen ). Wat ons facineert is de veelzijdigheid van deze wandeling. Je loopt door bossen, door duinen en over het strand en vaak alleen. Het ultieme gevoel om alleen in en met de natuur te zijn vinden wij in dit stukje Nederland.

Beoordeling gegeven door Ad van Kastel.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 april 2009

Datum beoordeling: 22 augustus 2009

Dit is een buitengewoon schitterend gebied. In elk jaargetijde is het mooi.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 t/m 5 mei 2008

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Een zeer mooi en schoon park, zelden gehad. Wij hebben genoten en vonden het jammer om weer naar huis te gaan.

Beoordeling gegeven door Henny van Loo.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-01-2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

een geweldig weekend gehad met ons gezinnetje,heb in het evaluatieformulier het personeel de pluim van de week gegeven. Een heel mooi park met mooie omgeving en enthousiast,vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door T.A.Goossens.