Beoordelingen Het Witte Schip

Voor herhaling vatbaar!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 03.04.2014

Datum beoordeling: 24 april 2014

Reisgezelschap: met een groep

Donderdagavond werden we hartelijk ontvangen, de lange tafel met heerlijkheden stond al klaar. Tevreden verlieten wij dit mooie restaurant, waar persoonlijke aandacht ruim voldoende wordt gegeven. Tot ziens en dat z.s.m. Groeten, Hannie en gezelschap

Beoordeling gegeven door Hannie.

Uitstekend!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13.09.2013

Datum beoordeling: 4 maart 2014

Reisgezelschap: met partner

Uitstekende ontvangst, buitengewone service, heerlijk gegeten en genoten van het bijbehorende wijnarrangement. Uit eten als een avondje uit. Wij hebben een uitermate fijne avond gehad en graag het bijkomende bedrag daarvoor betaald. Moi.

Beoordeling gegeven door Bart Robbers.

Gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-09-2013

Datum beoordeling: 21 september 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijk gegeten met de bon van sweatdeal,slibtong met friet en sla smaakte heerlijk de bediening was prima aardige jonge man die het prima serveerde ,waren hier voor de tweede keer en gaan graag nog eens terug,

Beoordeling gegeven door Riet en marja.

Mooie golfbanen
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-08-2014

Datum beoordeling: 23 augustus 2013

Reisgezelschap: gezin

De mooiste midgetgolfbaan die we tot nu toe hebben gedaan. Leuke middag gehad met de kinderen (10 en 11) en opa. Er is ook een speelschip en een mooi terras.

Beoordeling gegeven door Veenstra.

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01.05.2013

Datum beoordeling: 5 mei 2013

Reisgezelschap: met partner

Prima mooi gelegen terras. Lekker biertje gedronken. Eten was genoeg en goed op smaak. Schol en sate met sla en lekkere frieten erbij! En als toetje een dame blanche. Heerlijk !

Beoordeling gegeven door Martines.

Lekker en gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 oktober 2012

Datum beoordeling: 8 oktober 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Samen met echtgenote en kinderen heerlijk gegeten. De atmosfeer is vriendelijk en gemoedelijk. Gewoon een aanrader!

Beoordeling gegeven door Wouters.

Super horeca
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06.10.2012

Datum beoordeling: 7 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Inderdaad een aanrader! Super leuk! We hebben erg lekker en vooral goed gegeten! Een vernieuwde kaart met fantastische schnitzels! Ook de biefstuk waren goed! Kortom een super verblijf in een erg mooi en fijne sfeer!

Beoordeling gegeven door De Jonge.

Rampzalig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: week 27 2012

Datum beoordeling: 18 september 2012

Reisgezelschap: met partner

Bediening is hopeloos. Verstaan je niet en moeten alles 3x vragen. Wat een maaltijdsalade had moeten zijn, bleek gewoon bij elkaar geraapte ouwe sla te zijn en op het bord gekwakt, met daarboven een paar niet te pruimen gepensioneerde garnalen. En dat allemaal voor de hoofdprijs. Mensen die 'het witte schip' geweldig vinden zijn niet veel gewent. In Zoutelande zijn betere eetgelegenheden voor hetzelfde geld. Een drama en nooit meer, hongerlijden is nog beter.

Beoordeling gegeven door Koos.

Positieve verassing
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 augustus 2012

Datum beoordeling: 3 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Een bijzondere verassing vlak bij ons mooie Westkapelle! Zeer smakelijke maaltijd, die ruim voldoende was, tegen een verassend lage prijs! De bediening is bijzonder vriendelijk. Bij het geheel hoort een prachtige midgetgolf baan en een mooie 9 holes golfbaan. Wij hebben ons geweldig vermaakt.

Beoordeling gegeven door Fam. Minderhoud.

FANTASTISCH!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22.07.2012

Datum beoordeling: 28 juli 2012

Reisgezelschap: met partner

Schnitzel liefhebbers moeten hier echt een keer geweest zijn! Erg leuk!!! Ook en actief uitje voor midgetgolf

Beoordeling gegeven door willem Hendriks.

Prachtige plek, niet duur
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 11.05.2012

Datum beoordeling: 15 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

een vriendelijke ontvangst :-) Voor kleine kinderen geschikt.

Beoordeling gegeven door Jaap van de Ven.

eenvoudig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3 mei 2012

Datum beoordeling: 4 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Simpele zaak, enthousiaste bediening. Absoluut geen hâute cuisine, maar gewoon een simpele schnitzel met prima frietjes, voor een prima prijs. Wij hebben er 2 keer gegeten, in totaal 6 schnitzels voorbij zien komen en er hoorde er niet één in Madurodam thuis! De rode huiswijn vonden wij niet briljant, maar men serveert een keurige rosé (€ 15,50 p. fles).

Beoordeling gegeven door Ben J..

WAARDELOOS
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: oktober 2011

Datum beoordeling: 31 december 2011

Reisgezelschap: met een groep

Er werd geadverteerd (langs de weg) met een schnitzel voor €9.90. De schnitzel smaakte goed maar was 1/3 van een "gewone" schnitzel. Bediening was WAARDELOOS en we werden, zo kwam het in iedergeval op ons over, weggekeken.

Beoordeling gegeven door Minderhoud.

Geweldig leuk en lekker
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 juli 2011

Datum beoordeling: 1 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Na een lekker bakje koffie een heerlijke partij golf gespeeld. De baan is geweldig opgeknapt. Hierna op het terras een glaasje duits bier gedronken en daarna binnen (vanwege de wind) gegeten. Het eten "Rovernitzel" smaakte goed en was kennelijk met zorg bereid. Kortom een aanrader! Ik kom in ieder geval zeker terug!

Beoordeling gegeven door Mr. Modelcar.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: September 2010

Datum beoordeling: 11 september 2010

We wilden graag reserveren maar de Golflounge was dagen NIET telefonisch bereikbaar op hun telefoonnummer: 0118-561413. Dus dan maar ergens anders naar toe......

Beoordeling gegeven door Teleurgestelde potentiele gast..........

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 01-07-2010

Datum beoordeling: 14 juli 2010

Zeer, zeer, zeer onsympathieke mensen. Een miljonair die geld in de zaak heeft gepompt, in het begin vriendelijk overkomt maar met 100% chantage werkt. Geen aanrader dus.

Beoordeling gegeven door Peter H.

1 11111

Bezoekdatum: 7 mei 2009

Datum beoordeling: 7 mei 2009

Wij stonden voor een gesloten poort. Bovendien zag alles er een beetje triest uit: de plantjes zagen er overleden uit achter de ramen.Een stoel op het terras was omgewaaid. De jongste huilde hoorbaar toen we teleurgesteld weer naar Camping de Meerpaal fietsten.

Beoordeling gegeven door fam. van gelder.