Beoordelingen DoeZoo Insektenwereld

Zonde van het geld
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18 oktober 2017

Datum beoordeling: 17 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kleinschalig slecht onderhouden park. Veel overbegroeing, smerige kooien die bovendien soms erg klein waren. Het leek meer "help mijn man heeft een hobby" Het was echt een aanfluiting. Voor 4 personen betaalden we 26 euro, terwijl we met 15 min klaar waren. Hoe dit park ooit genomineerd is voor leukste uitje van Groningen begrijp ik echt niet...

Beoordeling gegeven door Marjolijn.

Troosteloos
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 19 September 2017

Datum beoordeling: 19 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Vies vuil. De hokken waren smerig,onverzorgt en niet toonbaar. In het restaurant kon je alleen drank nuttigen. Geen aanrader. Zonde van het geld en tijd.

Beoordeling gegeven door Vredebregt .

Fantastisch!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 juli 2017

Datum beoordeling: 9 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij insecten denk je al gauw...kan dat nou leuk zijn? En ja, wat een geweldige ervaring voor de kids! vooral de uitleg over sprinkhanen en salamanders. Iedereen staat met volle aandacht te luisteren en te kijken. Kinderen kunnen zich hier gerust een paar uur vermaken, dus zeker de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Jan Hofstra.

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-08-2016

Datum beoordeling: 15 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Echt een super leuk park! Enthousiast en leuk personeel, leuke voorstelling en rondleiding. Dieren worden met liefde verzorgd en hebben passende huisvesting. Op sommige plekken oogt het wat rommelig en zie je dat dit park klein is begonnen. Spinrag heb ik ook gezien maar stoort mij niet. Sommige insecten laten zich niet makkelijk zien maar dat is de natuur en er is erg veel daar. Lekker gegeten ook voor weinig geld. Leuke winkel met betaalbare souvenirs. Mijn dochter heeft een schildpad, schaap, slang en stinkdier geaaid, geknutseld, werd geschminkt etc. Erg leuke kleinschalige sfeer

Beoordeling gegeven door Anne.

weinig insekten in doezoo
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 5-8-2016

Datum beoordeling: 6 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onverzorgd, rommelig park. Aquaria en kooien zijn vies. Spinnenwebben overal ook in het restaurant. Halfdode kamerplanten. Het ziet er niet uit. Patatjes en kroketjes waren lekker. Tip: een servetje en vorkje om de kroket te snijden waren handig geweest. Toiletten waren erg schoon en netjes. Dikke 8 voor het enthousiasme van de man die de rondleiding deed. Het verhaal van Stinky was ontroerend. Leuk vond ik ook dat je moest zoeken naar de dieren. Dat maakte het natuurlijk en ook spannend.

Beoordeling gegeven door vrieling.

Geweldig !!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2013, 2014, 2015, 2016

Datum beoordeling: 4 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Kleinschalig en eens wat anders. Favoriete dier: Stinky. Educatief zeer verantwoord en een aanrader voor iedereen.

Beoordeling gegeven door Dirk.

Ongelooflijke teleurstelling
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Mei 2015

Datum beoordeling: 17 juni 2015

Reisgezelschap: met partner

In et museum is nagenoeg alles onverzorgd, veel dieren hebben jeuk, parasieten of vlooien? Schapen en ezels zijn te vies om aan te raken. De vogelspinnen zijn nagenoeg onzichtbaar verstopt. Vissen zwemmen in ondeugdelijk bakken, donker en erg smerig. Rommel ligt overal. Het is in mijn ogen een afknapper als in een insecten museum geen insecten zijn, er waren een paar sprinkhanen, een paar wandelende takken en één kakkerlak. Ik kan nog veel meer opnoemen, maar ik geen pluspunten vinden, ofschoon de folder iets anders beloofd.

Beoordeling gegeven door P Westerhof.

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 02-08-2014

Datum beoordeling: 2 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een leuk idee. En een bijzondere ervaring voor de kinderen om dieren van dichtbij te mogen zien of aanraken. Wij delen de ervaring dat veel hokken er vies / onfris uitzagen en dat water er niet altijd fris uitzag. Toch hebben we genoten van de pratende papegaaien, het aaien van de dieren en het gratis knutselwerkje. De rondleiding vond ik wat gehaast. Hoewel alle kinderen de kans kregen een dier te aaien, duurde die gelegenheid amper 1 seconde voordat hij doorging naar de volgende. En dat terwijl het niet druk was. Ook het spreektempo vonden wij te snel voor kleine kinderen. Zowel bij de voorstelling als bij de rondleiding. De speelgelegenheid buiten (luchtkussen, zand- en waterspeelplaats, familieschommel) waren prima in orde en erg leuk. Al met al een leuk, relatief voordelig uitje.

Beoordeling gegeven door A.

vies, onverzorgd
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 31-7-2014

Datum beoordeling: 1 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op zich een leuk idee, maar met het oog op de dieren vond ik veel kooien vies, met geen schoon water. Veel spinnenwebben overal, vond de buitendieren er niet gezond uit zien. Het oogde gewoon niet goed verzorgd! Wij wilden er lunchen maar dat hebben we maar niet gedaan...ik ga hier nooit weer heen!

Beoordeling gegeven door Ilona.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-5-2013

Datum beoordeling: 23 mei 2013

Reisgezelschap: met partner

Wij kwamem bij toeval voorbij rijden en waren nieuwsgierig wat we daar zo achteraf gelegen moesten verwachten. Maar we waren zeer verrast. Toevallig was er een groepje kinderen die er een verjaardagsfeestje hadden. De rondleiding die wij ook gelijk meeliepen was bijzonder informatief en ook heel duidelijk voor die kids. Alles zag er heel verzorgd uit, er waren momenten bij dat dieren van heel dichtbij gezien en zelf gevoeld en dus aangeraakt konden worden. Ga zo door zou ik zeggen

Beoordeling gegeven door Annet .

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-04-2012

Datum beoordeling: 29 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gezellig met de kinderen beesten kijken. Ze mogen bij veel beesten dicht in de buurt komen en vaak ook aanraken. De rondleiding is erg leuk en informatief. Volg het programma en je hebt een leuke dag, ook op een regenachtige dag zoals bij ons het geval was.

Beoordeling gegeven door Jelle.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 juli 2010

Datum beoordeling: 22 juli 2010

Vandaag met onze kleindochter van 10 jaar naar Insektenwereld in Leens gegaan. We hebben geweldig genoten van het verhaal van Stinky en de rondleiding van Ton, het enthousiasme waarmee hij kan vertellen en daardoor jong en oud weet te boeien is niet te beschrijven. We boften ook nog extra want Sil(10 jaar oud) bakte insecten en trakteerde iedereen op de lekkernij,de hele middag was eigenlijk 1 groot feest van genieten, bedankt ook namens Vera onze kleindochter.

Beoordeling gegeven door Wim, Cecil en Vera.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2e paasdag 2010 (vaker geweest

Datum beoordeling: 31 maart 2010

heel leerzaam voor kinderen en volwasen mensen.goed vertelt en veel te zien ,juist heel dichtbij de kids goed opgezet

Beoordeling gegeven door G Spithoff.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-07-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..