Beoordelingen Wonderwereld

Aanrader
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juli 2017

Datum beoordeling: 9 juli 2017

Reisgezelschap: gezin

Verrassend leuk parkje. Charmant sprookjesachtig en een diversiteit aan leuke diertjes. Pas op voor de prariehondjes die vrij op de weide loslopen. Beslist de moeite waard. Nog een tip: koop een combiticket voor maar 2,50 meer kan je ook naar Kabouterland in Exloo. Dat ticket is een jaar geldig en hoef dus niet op 1 dag.

Beoordeling gegeven door Leonora.

Leuk en betaalbaar
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 juli 2017

Datum beoordeling: 9 juli 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park. Genoten van de vliegshow. Lekkere koffie en leuke sfeer. Komen gauw weer een keer terug

Beoordeling gegeven door Stef.

vies, armoedig, sneu
1 11111

Bezoekdatum: 11-10-2014

Datum beoordeling: 12 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het lijkt wel of je in het oude Oostblok terecht komt! Triest hoe de dieren erbij zitten, de leegstaande kantine waar de wc's zijn is deprimerend en de speeltuin vermaak voor 15 minuutjes. Het is vergane glorie en een complete domper, zeker voor de kinderen :(

Beoordeling gegeven door Charlotte.

geen aanrader
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 15 juli 2013

Datum beoordeling: 21 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een vies oud stinkend park. Het grotje is wel leuk, maar ruikt erg vochtig en muf. Buiten is een oude speeltuin, waar ook vogels in kleine hokjes opgesloten zitten. We konden nergens wat te eten of te drinken halen, maar mocht dit wel kunnen hadden we het niet eens gedaan vanwege de stank en oude troep.

Beoordeling gegeven door Bettina.

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 20-02-2013

Datum beoordeling: 22 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Best leuk, maar lang zo leuk niet meer dan een aantal jaren geleden. De verblijven van dieren zijn voor n groot gedeelte leeg en verpauperd. Speelattributen zijn stuk, of dicht. Restaurant slecht bemand en er was niet eens een frietje te koop. Jammer, het was er altijd hardstikke leuk.

Beoordeling gegeven door James.

Moeite waard
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-08-12

Datum beoordeling: 16 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Goede prijs kwaliteit verhouding. Wel aan te raden voor kinderen die nog niet in achtbanen kunnen/mogen. Wel verstanding om met navigatie te rijden, park staat pas laat aangegeven.

Beoordeling gegeven door Wilfred.

Verrassend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-8

Datum beoordeling: 26 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Via ons park (Landal, het land van Bartje) kaartjes voor € 5,50 gekocht. Half uurtje gereden, maar het was zeker de moeite waard. Erg mooie drakengrot en het pad door het bos met vogels was ook leuk. Jammer dat het die week veel geregend had, waardoor alles wat nattig was. De uilenburcht was mooi gemaakt. De hokjes voor de uilen zijn wel klein. Veel verschillende soorten uilen. De subtropische kas was klein en het stonk er redelijk doordat er ook aapjes gehouden worden. Alleen vogels was voldoende geweest. De koffie was prima. Of het goed gerekend was wisten wij niet. Het was erg goedkoop ;-) Al met al een leuk uitstapje. Als het weer de afgelopen week wat beter was geweest dan hadden de kinderen zeker nog wat langer in de speeltuin gespeeld.

Beoordeling gegeven door Rietjens.

Boven verwachting!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 augustus 2011

Datum beoordeling: 19 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met gemengde gevoelens naar dit park vertrokken want de website was onduidelijk. Maar wat viel het mee, veel leuker dan we hadden gedacht. De grotten erg leuk van opzet, alle insecten leuk om te bekijken. De uilenburcht....prachtige dieren. Onze dochter van 4 vond het ook erg leuk. Voor die prijs zeker de moeite waard (wel even zoeken, de tomtom gaf ons de verkeerde straat maar na even slim nadenken kwamen we er wel.)

Beoordeling gegeven door Aletta.

Het was Wonderbaarlijk mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-10-2010

Datum beoordeling: 11 oktober 2010

Ik was helemaal onder de indruk wat er allemaal te zien was. De Roofvogels bleken in het echt veel groter als wat ik had verwacht. Dat er zulke grote slakken waren??? wist ik niet. De Grotten,fasinerend en heel mooi gemaakt.. Zag dat er bezoekers waren met Rollators die wat moeite hadden in de grotten,vanwege de trappen aldaar.Jammer

Beoordeling gegeven door Roelfiena Bakker.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-04-2010

Datum beoordeling: 25 april 2010

Wij waren met onze familie het 40 jarig huwelijk van m'n ouders aan het vieren in de hutteheugte en besloten ook een dagje er opuit te gaan. Omdat we een kleine meid van 4 in ons midden hadden leek het ons leuk om naar wonderwereld te gaan, na een tocht van ruim een uur hadden we eindelijk het park gevonden, we waren weer eens verdwaald zoals gewoonlijk, daar aangekomen kwam de eigenaar ons vertellen dat het park gesloten was en dat wij nog een oude folder in ons bezit hadden, we lieten onze teleurstelling duidelijk blijken. Hierdoor besloot de eigenaar voor ons zessen het park te openen, we wisten niet wat we meemaakten, een heel park voor ons alleen, we hebben ons daar SUPER vermaakt en ook mn nichtje van 4 was helemaal ondersteboven van wat ze allemaal te zien kreeg, na afloop werd er nog voor koffie gezorgd en een prive vogelshow gegeven. Mensen van wonderwereld, bij deze wil ik jullie namens de familie Steding allemaal ontzettend bedanken voor de vip behandeling die jullie ons gegeven hebben. Het was een dag om niet snel te vergeten.

Beoordeling gegeven door fam. steding.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Niet zo lang geleden

Datum beoordeling: 6 april 2010

Wonderwereld is echt een tegek park. Vooral de vliegshow die elke dag om 3 uur plaats vind. De hokken zien er altijd HEEL netjes uit en de uilen zitten in kooien die groot genoeg zijn. Verder is het een heel mooi park met mooie vogels. Maar vergeet niet, ze hebben niet alleen uilen maar ook reptielen, zoals slangen. ze hebben ook spinnen eekhoons eenden en nog veel meer.

Beoordeling gegeven door Amber.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-02-2010

Datum beoordeling: 16 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 okt 2009

Datum beoordeling: 2 oktober 2009

Prachtig parkje , gezellig, aardige mensen en prachtig aangelegd. Na elke hoek een nieuwe verrassing, Veel terrasjes en speeltoestellen.De zandpaden buiten waren niet zo`n succes met de rolstoelen,...... Maar dat mocht de pret niet drukken, binnen was er genoeg te zien en te beleven. Lekkere koffie ook trouwens .

Beoordeling gegeven door Kunda.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 01-10-2008

Datum beoordeling: 20 juli 2009

Een oubollig parkje waarin de vogels in kleine kooien wegkwijnen. We waren binnen drie kwartier weer buiten. Op veel plekken is de stank niet te harden. Er moet echt heel veel aangepast en/of vernieuwd worden wil het nog wat worden in de toekomst. Begrijp de positieve reacties echt niet.

Beoordeling gegeven door fam Zwaan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Diverse keren

Datum beoordeling: 30 september 2008

Wonderwereld in Ter Apel is een geweldig mooi park! Het is niet (te) groot en daardoor ook erg gezellig. Er is zoveel te zien en te doen voor jong en oud(er) en het is dan ook een bezoek meer dan de moeite waard. Nadat we daar voor de eerste keer zijn geweest hebben we meteen een paspoort (dit is een jaarkaart) gekocht. Sindsdien komen we regelmatig in Wonderwereld en het is telkens weer opnieuw genieten, het blijft erg leuk. Alle dieren (voornamelijk roofvogels) zijn duidelijk en goed zichtbaar. En de roofvogeldemonstratie is ook fantastisch om te zien. Er is voor kinderen genoeg te doen, er zijn speeltoestellen voor kinderen aanwezig. In het gezellige restaurant is het goed verpozen maar er zijn ook vele leuke zitjes buiten om te picknicken. Er is ontzettend veel moois te zien in Wonderwereld en het is teveel om het op te noemen, ga zelf maar kijken en je zal er geen spijt krijgen. Veel plezier gewenst.

Beoordeling gegeven door Ben..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26-7-2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Op de terugreis van een paar dagen weg bij Emmen zijn we via Ter Apel richting afsluitdijk gereden. Het dieren park in Emmen hadden we al eens gezien en vonden we eigenlijk te duur als afsluiter van die paar dagen. Veel had ik er niet van verwacht, daar de website niets laat zien van het park. Het is echter geweldig en veel beter dan we hadden verwacht. Het is niet groot (Artis of Emmen dierenpark), maar dat mag de pret niet drukken. In tegenstelling tot de beweringen hieronder, was het nu wel verzorgd, netjes en schoon. Ze zijn zelfs aan het verbouwen en uitbreiden. Aanrader voor als je in de buurt bent. Wij komen uit Velsen, en alleen voor dat park die hele rit te maken, is helaas te ver. Groet J.H.Buis

Beoordeling gegeven door Fam.Buis .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 08-2007

Datum beoordeling: 26 juli 2008

een geweldig park! Niet te groot dat je je eigen zoek loopt tussen de mensen maar gezellig druk. Je kan alles bekijken de trollen de reus de heks en ook de roofdierenshow. Plus dat ze allerlei vogels hebben zitten van kleine uiltjes tot groten raven enz........Ook voor de innerlijke mens is gezorgd je kan er goed eten en drinken voor mooie prijzen.Ook de kleinere onder ons komen niets te kort wipwap soort van boomhutten. Kortom een geweldig parc!! DE ontdekking van onze vakantie vorig jaar!Nu gaan we weer die kant op en zeker dat we Wonderwereld weer gaan bezoeken!!

Beoordeling gegeven door Fam Dijksman(dijksman444@hetnet.nl).

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-07-08

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Voor een klein prijsje hebben we een ontzettend leuke middag gehad!

Beoordeling gegeven door Inge.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-07-08

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Ik vond het een erg leuk park! Er was veel te zien en te doen! Vooral de uilenburcht vonden we erg mooi om te zien en ook de ontdekhoek was erg leuk voor de kinderen omdat ze alles mochten aanraken en lekker op ontdekkingstocht konden! We hebben ons erg goed vermaakt!

Beoordeling gegeven door Suzan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Je verwacht niet zo een leerzame, leuke dagje uit te vinden bij Wonderwereld. Het lijkt niet zo bekend te zijn en daar snappen wij niets van. Je kunt hier makkelijk een hele dag vertoeven in rust. Fantastisch!

Beoordeling gegeven door Sandra Zuidam.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 1 mei 2008

Oud enveel dingen onverzorgd, zelfs smerig. Erg jammer want het is ooit wel leuk en goed geweest. Met een fris verfje en een goeie schoonmaakactie word het een heel ander verhaal.Zet de dieren op de eerste plaats!!!!!

Beoordeling gegeven door d.abee.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 2e paasdag 2007

Datum beoordeling: 11 april 2008

Leuke uitstap voor niet veel geld als je er in de buurt bent. Geen hele dag maar een paar uur moet wel lukken zeker met kinderen

Beoordeling gegeven door Danny de Graaf.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2007/maart 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Landal Greenparks daar gaan we regelmatig naar toe. Al vanaf 1992. Het is daar gezellig en schoon. Goede prijs verhouding. We zijn nu weer aan het kijken voor september 2008

Beoordeling gegeven door wonderwereld..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 31 oktober 2007

Wij vonden het een erg leuk park, maar wel een beetje griezelig. wel mooi met al die dieren. fam. van Dam (brabant)

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Datum beoordeling: 8 augustus 2007

Met 2 kinderen van 3 en 6 jaar geweest. De entreeprijs was voor beide kinderen 6 euro. Voor de jongste van 3 was er niets te beleven. Binnen een uur hadden we alles gezien. De speeltoestellen, buiten, waren oud en het terrein was slecht onderhouden. Het is meer aan te bevelen een dagje naar Nordhorn naar de dierentuin te gaan. Je betaalt hier geen entree voor jonge kinderen en er zijn veel speeltuinen en je kunt er gemakkelijk een hele dag doorbrengen.

Beoordeling gegeven door Aaltje.