Beoordelingen Pannenkoekenboerderij De Heikamp

Erg goed!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-04-2019

Datum beoordeling: 2 mei 2019

Reisgezelschap: met partner

Jonge, maar erg goede bediening. Heerlijk verse pannenkoeken, goed gebakken en lekkere ingredienten. Bijzonder om het graan voor de pannenkoeken te zien groeien vanaf het terras!

Beoordeling gegeven door M..

Geweldig! Superuitje met gezin!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-11-2014

Datum beoordeling: 12 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Fantastisch. Het restaurant is heel mooi, kindvriendelijk en genoeg ruimte voor kinderen om te spelen. Het idee van de 'heitjes' vind ik geweldig, hier kunnen kinderen met munten een cadeautje uit apparaat halen. Uiteraard na het eten :-). En de combinatie met het kabouterpad is heel erg leuk, we liepen eerst de wandeling om daarna lekker neer te strijken in het restaurant. Een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Yvetet.

Dit was de laatste keer dat wij er waren.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18 mei 2014

Datum beoordeling: 18 mei 2014

Reisgezelschap: met een groep

Om te beginnen, de pannenkoeken waren lekker. Maar.... de soep was lauw. We moesten regelmatig een serveerster roepen, terwijl het toch niet echt druk was. Bovendien moeten jullie daar wel op berekend zijn. Als je de pannenkoeken besteld is het toch logisch dat het bestek dan komt en niet wanneer de pannenkoeken worden uitgedeeld. Datzelfde geld ook voor de stroop en poedersuiker. En als laatste bestelde wij ijs. Mijn dochter vroeg 1 aardbei voor mijn kleindochter voor op het ijs. Wat werd er gedaan, er kwam een bakje aardbeien, waar mijn dochter niet om vroeg. Bij de afrekening moesten we daar ook nog €2,25 voor betalen. Dat had de serveerster eerst kunnen vragen of dat goed was, wanneer 1 aardbei niet kon. Jammer pannenkoekenboerderij Heikamp.

Beoordeling gegeven door Cobi van Velzen.

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 02-03-2014

Datum beoordeling: 2 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

45 minuten gewacht, vervolgens lauwe groentensoep. Deze opnieuw laten opwarmen. Vervolgens weer uur gewacht en toen kwamen er 3 pannenkoeken in plaats van 4. De vierde kwam toen de anderen de pannenkoek op hadden! Toen was deze 4e pannenkoek niet gaar. Terug laten doorhakken. Na 20 minuten kwam pannenkoek en toen zat deze boordevol kaas terwijl er juist WEINIG kaas op moest. Bij het afrekenen kregen we maar 1 heitje voor 2 kinderen, terwijl we 2 kleine pannenkoeken hadden besteld ... Dus 1 cadeautje met 2 kinderen. Toen we uit ons zelf aangaven dat het al met al wat tegen viel, zei zij "helaas" Voor ons geen Heikamp meer!! Ps: 3 weken daarvoor was ons daar om een pannenkoek te komen eten en toen vroeg de meneer of ze daar alleen kwam om te eten en toen werd haar een tafel in de zaal geweigerd!

Beoordeling gegeven door Hageman.

lekkerste pannenkoek!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 mei 2013

Datum beoordeling: 13 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

Jaarlijks komen wij met het gezin in Ruurlo om o.a. een pannenkoek te eten bij de Heikamp. En elk jaar weer zijn we blij dat we hiervoor kiezen. Ook de kinderen vinden de pannenkoeken bij de Heikamp de lekkerste. Mooie grote goed gevulde pannenkoeken. Heel erg leuk dat ze nu ook een klimbos erbij hebben. Ondanks het matige weer zijn we gaan klimmen en vervolgens lekker opgewarmd bij de Heikamp een perfecte combinatie! Dus volgend jaar weer!!

Beoordeling gegeven door W van den Berg.

Dit nooit weer!!!!!
1 11111

Bezoekdatum: 10-11-2012

Datum beoordeling: 10 november 2012

Reisgezelschap: met een groep

We hadden van te voren gereserveerd,om gezellig uit eten te gaan,maar waren diep teleur gesteld dat we in een aangebouwde zeer koude, tochtige tent moesten zitten,er was straal verwarming aan het plafon aanwezig,maar dit verwarmde maar een deel van je gezicht.We zaten dus met de jas aan,en dat met een baby van 8 maand.Met minder dan een uur waren we vertrokken.

Beoordeling gegeven door J.Kolkman.

topbediening
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 november

Datum beoordeling: 11 november 2010

Omdat deze jongedame geknipt is voor het vak. Vriendelijk,rustig,een perfecte uitstraling,kortom zij maakte de sfeer.We hopen je nog eens te zien in de PANNEKOEKENBOERDERIJ."de Heikamp"

Beoordeling gegeven door familei huizer/fam/schoenmaker.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: div. keren per jaar

Datum beoordeling: 30 april 2008

ze hebben er leuke wandelroutes: kabouterpad voor de kleintjes, en het roekoe pad voor de wat oudere kinderen. En dan na afloop natuurlijk even lekker genieten van een heerlijke pannekoek! wij doen dit diverse keren per jaar, en het blijft keer op keer weer leuk en gezellig!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: div. keren per jaar

Datum beoordeling: 30 april 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..