Beoordelingen De Beeldentuin

Mooi maar op letten bij afrekenen in winkel
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21 mei

Datum beoordeling: 21 mei 2019

Reisgezelschap: met partner

Na het bekijken van beeldentuin (heel mooi) koopt mijn vrouw een kleinigheid in de winkel iets van bijna € 2,- er staat een jongen met down achter de kassa zij geeft hem een briefje van vijf hij geef haar wisselgeld en het artikel terug en de kassa wordt overgenomen door. een jonge vrouw mijn vrouw loopt verder de winkel door en koopt aan een andere balie een paar vingerhoedjes rekenen af € 34,93 maar bij het naar buiten gaan gaat het alarm af wij terug naar binnen wordt meteen haar tas leeg gemaakt en werd er gezegd dat zij dat artikel van €2,- niet had afgerekend zij uitgelegd dat zij dat contant had betaald maar zij had geen bon gehad en het artikel bleek niet gescand dus een fout van die jongen met down maar zij werd gelijk als een dievegge gezien en zo behandeld we hebben het artikel achter gelaten ik raad dan ook iedere bezoeker aan zorg dat u een bon heeft van uw aankoop anders bent u uw geld en aankoop kwijt ook door een fout van het personeel wel personeel met een beperking in dienst maar geen verantwoordelijkheid nemen.

Beoordeling gegeven door A C V.

Beautiful
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Fall of 2014

Datum beoordeling: 25 augustus 2017

Reisgezelschap: met partner

It was a reminder of my history lessons when I was a youngster. I am thankful my family took the time to drive to this impressive facility and if I am ever in the Netherlands again I would not hesitate to revisit this impressive display. We still distribute the pictures to our friends who enjoy them as much as we do.

Beoordeling gegeven door Henk and Emily van der Velde, Wellandport, ON.

Beeldentuin wordt elk jaar helaas kleiner.
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 01-08-2016

Datum beoordeling: 1 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Van de oorspronkelijke beeldentuin van ca 3000m2 is niet veel meer over.Wel leuke winkeltjes met diverse artikelen.De Zandsculpturen binnen waren in prima staat maar buiten waren veel sculpturen beschadigd.Het Zandsculpturenfestijn duurt nog tot eind oktober,dus zal de kwaliteit wel verder afnemen.Wij komen al jaren naar de beeldentuin maar nu er van de oorspronkelijke 3000m2 beeldplezier weinig meer over is haken wij af.

Beoordeling gegeven door Familie Doornebosch.

Leuk Dagje Uit
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-7-2016

Datum beoordeling: 6 juli 2016

Reisgezelschap: gezin

Gezellig ingericht met al die beelden en kleine winkeltjes. Het personeel is erg vriendelijk. Mijn moeder en ik hebben hier geluncht, omdat onze wandelroute (paars, 12 km.) hier langskwam. Het eten is niet te duur en heel erg lekker. En ook voor goed en lekker (niet melkerig) softijs zit je hier ook goed. Je kan er div. sauzen/smaken bij krijgen. Ik vind die met karamelsaus heerlijk

Beoordeling gegeven door Monique van Baalen.

gezellig, maar het aanbod soms te veel van het zel
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14-12-2012

Datum beoordeling: 14 december 2012

Reisgezelschap: met partner

Mooie entourage, mooie stands met een prettig publiek.

Beoordeling gegeven door G. de Jong.

prachtig om te zien
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 mei 2012

Datum beoordeling: 28 mei 2012

Reisgezelschap: met partner

sommige beelden wijken af van personen ,maar toch uniek om deze gave te kunnen.En een enkele was stuk

Beoordeling gegeven door t jansma-fledderus.

Geldiggezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9-12-2011

Datum beoordeling: 22 december 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Dat een fair zo leuk, gezellig, mooi opgezet en toch zonder kerstbomen kan zijn vind ik super. Dan heb je echt een dikke 10 verdient!!!

Beoordeling gegeven door Dora de Vries.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-12-2011

Datum beoordeling: 16 december 2011

Reisgezelschap: met partner

Heel sfeervol leuk en gezellig. Wij komen volgendjaar terug.

Beoordeling gegeven door G Schaap.