Beoordelingen Molen De Lelie

Écht Nederlands
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 januari

Datum beoordeling: 28 januari 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit is nou écht Nederlands. Pannenkoeken met meel van eigen molen. Uitzicht op een mooi weiland. En een plek voor de kinderen om te spelen. Zeker een bezoek waard.

Beoordeling gegeven door Sam.

Leuk en leerzaam
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 maart 2015

Datum beoordeling: 2 april 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We gaan wel eens vaker met onze kinderen op een molen kijken. Maar deze molen is wel heel er geschikt om met (kleine) kinderen te bezoeken. Waar andere molens vaak smalle stijle trappen heeft had deze molen mooie brede trappen zodat je zonder moeite boven komt. De kinderen kunnen zelf meel malen met een maalsteen. Eigenlijk was de molen officieel nog niet open voor publiek maar de molenaar had alle tijd om de kinderen de molen te laten zien. Erg leuk. Hij zette de molen zelfs nog even stil om te laten zien hoe dat werkte en konden zo nog even bij de wieken kijken en foto's maken. Onze oudste mocht zelfs het takelsysteem voor de meelzakken samen uitproberen. Erg leuke ervaring en komen zeker nog eens terug. Dan ook voor de koekjes want die waren helaas op.

Beoordeling gegeven door Natasja.

Kindonvriendelijke molenaa
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 02-08-2014

Datum beoordeling: 2 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De Molenaar van deze molen had totaal geen aandacht voor mijn peuter van 3 jaar. Hoewel mijn zoontje iets herhaaldelijk vroeg hield de molenaar zich doof, terwijl hij wel de vragen van de volwassen bezoekers beantwoorden. Toppunt was dat hij uiteindelijk kleinerende en kwetsende woorden gebruikte naar mijn zoontje. Erg jammer. Toevallig is mijn kind al heel jong geïnteresseerd in molens en weet hij meer van een bovendien, koningsspil or vang... Dan menig volwassenen. Ook al heeft de molenaar geen feeling met jonge kinderen, het had niet zo gehoeven. Met dikke tranen kwam mijn zoontje beneden, waar hij als troost van de dames van de catering een verse koek kreeg. Dat maakte het bezoek nog een beetje goed. Maar we vinden het wel jammer dat het zo is gelopen.

Beoordeling gegeven door Anke van Roekel.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 27 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooie toegankelijke molen met een fantastisch uitzicht over het dorp Eenrum en het Groninger land. Daarnaast waren onze kinderen verzot op de versgebakken molenkoekjes. Leuke en begrijpelijke (ook voor onze kinderen) uitleg door de molenaar. Heb begrepen dat ze op zaterdag middagen open zijn. Was zeker de moeite waard. Gaan nog eens terug!

Beoordeling gegeven door N. Kranenborg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 18 juli 2008

Wij zijn met zijn vieren ouders en 2 kinderen en hebben tijdens hemelvaartsdag genoten van het prachtige uitzicht en al de bedrijvigheid die er plaats vond. leuk is ook de kleine bakkersmuseum die er in de molen op de verschillende verdiepingen is. Lekkere broodjes en koekjes zijn er in het bakkerswinkeltje op de onderste verdieping te koop en ook de vrijwilligers waren stuk voor stuk erg behulpzaam vriendelijk en oplettend.

Beoordeling gegeven door Tineke Oosterhof.