Beoordelingen Sauna de Heuvelrug

zeer geslaagd "dagje zorgeloos genieten"
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 september 2016

Datum beoordeling: 22 september 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

wij hebben deze verwendag aan onze zoon en schoondochter gegeven voor hun 15 jarig huwelijk. ze waren zeer tevreden en hebben ervan genoten!.

Beoordeling gegeven door vermeire.

helemaal goed
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-3-2011

Datum beoordeling: 13 maart 2011

veel keuze aan sauna's, keurig verzorgd, goed eten en bijzonder vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door rona.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19-11-09

Datum beoordeling: 18 november 2009

Super gezellig en mooi. Goed personeel kunnen misschien vaker aan de tafel komen voor bijv. Misschien nog iets te drinken te bestellen. Verder erg netjes en schoon en veel mogelijkheden. Voor herhaling vatbaar ga donderdag weer :)

Beoordeling gegeven door Michelle.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2009

Datum beoordeling: 18 november 2009

Het ziet er netjes en verzorgt uit.. Gezellig personeel

Beoordeling gegeven door Michelle.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: februari

Datum beoordeling: 20 februari 2009

Geen suana om "zen" van terug te komen. Overal rumoerig: van de kleedkamers tot in de relaxeruimte met banken. Voor een bijkomdag in de sauna vond ik de sfeer te kroegerig. Lekker eten, mooi buitengedeelte. Goede oplossing voor eventuele rokers.

Beoordeling gegeven door Lotte.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-11-2008

Datum beoordeling: 26 december 2008

wij vonden het een zeer kleine sauna en wij waren er net in dat weekend dat het sneeuwden dus toen we in de nieuwe lounge zaten was dat super gezellig toen we naar buiten keken verder is het op de benedenverdieping erg klein

Beoordeling gegeven door Marion van Ras.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli

Datum beoordeling: 16 november 2008

Heerlijk middagje ontspannen samen met mijn dochter voor het eerst naar de sauna en lekker dichtbij huis. Voor herhaling!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 maand geleden

Datum beoordeling: 30 juli 2008

heerlijk relaxte dag, lekker groot bubbelbad buiten en mooie ligweiden.. ook lekker gegeten.

Beoordeling gegeven door fenny van pijkeren.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 apil 2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Mooie sauna, ruim, schoon, heerlijke keuken, alles top!!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 maart

Datum beoordeling: 30 april 2008

Met een vriendin ben ik naar de Sauna Heuvelrug geweest. Het was erg relaxed en we konden echt ontspannen. Er waren verschillende facilteiten en daarnaast hadden wij een buffet wat erg goed verzorgd was! Er was veel keuze uit de verschillende sauna's en de diverse baden. We hebben echt genoten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-2-2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

gezellige middag doorgebracht in Ootmarsum , leuke plaats veel ambachtswinkeltjes en een leuk museum van Ton Schulten, een kunstenaar die nog leeft en een documentaire laat zien over zijn leven en zijn stijl van schilderen en hoe hij is ontwikkeld hierin en waarom

Beoordeling gegeven door G Bisperink.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Saunapark De Heuvelrug. Een dagje ontspannen kan zeker bij Saunapark De Heuvelrug. Zeer schoon, ruim en verzorgd saunacomplex. Voldoende sauna's. Lunchkaart: keuze is ruim en is van goede kwaliteit. Al met al een dagje weg waar zorg aan is besteed.

Beoordeling gegeven door Yvonne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 februari 2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

1e bezoek aan Sauna De Heuvelrug. Goede accomodatie en enthourage, vriendelijk personeel. Schoon. Lekker die verwarmde relaxstoelen. Ook de opschenksessie met berkentakken was een belevenis. Eten was goed en niet duur. Veel keuze in de diverse sauna,s. Bedankt.

Beoordeling gegeven door Ros, Mevr. C.J..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 5 december 2007

Volledig tot ontspanning komen in een mooie enthourage. goed verzorgd allemaal, schoon,leuke sfeer, ook de opschenksessie (grieks) was een beleving met de lekkere hapjes en de uzzo(borreltje): perfect! veel keuze in soorten sauna,s, wat een afwisselend geheel geeft aan je dagje. Geweldig dat jullie ook nog een vrouwendag hebben :houden zo!

Beoordeling gegeven door N.N..