Beoordelingen PonyparkCity Vakantiepark

geweldig!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: elk jaar

Datum beoordeling: 6 september 2015

Reisgezelschap: gezin

echt alles is gewoon super vooral de pony, Lisselotje en Talana zijn echte aanraders!

Beoordeling gegeven door tessa <3 Lies Laan.

KIDS BLIJ WIJ BLIJ
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorig jaar april?mei

Datum beoordeling: 4 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hele leuke tijd gehad super park leuke pony prima huisje

Beoordeling gegeven door sandraheuver1979@hotmail.com.

geweldig beter kan niet
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer vakantie 2011

Datum beoordeling: 8 november 2011

Reisgezelschap: gezin

de ponys zien er goed uit en zijn egte sgatjes het geweldigste park ter wereld

Beoordeling gegeven door tess westheim.

Gezellig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 08 2011

Datum beoordeling: 18 augustus 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Met 11 man sterk hebben we een gezellige dag gehad het was niet te druk heel relaxte rijen voor de atraccties tijd genoeg om van alles te doen..de allerkleinsten hadden ook genoeg leuke speeltuintjes. Kundig personeel wat ons goed kon uitleggen wat de regels wat betreft de handicap van onze zoon aangaat )bij de uitgang melden)

Beoordeling gegeven door diepeveen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-04-2010

Datum beoordeling: 28 augustus 2010

Helemaal geweldig voor kinderen die helemaal verzot zijn op paarden.De hele dag een pony voor je deur,lekker poetsen en daarna een stukje rijden.En 's avonds lekker een duik in het zwembad maken.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9juni 2010

Datum beoordeling: 28 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door M.H.W Floris van den Bos.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ieder jaar

Datum beoordeling: 9 september 2009

geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door laladu.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vorig jaar

Datum beoordeling: 31 augustus 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door stevens yvonne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05 juni 2009

Datum beoordeling: 14 juni 2009

In een woord- GEWELDIG-. We hebben een heel leuk weekeinde gehad. Elke dag hebben we een pony gehuurd en dat vonden de kinderen helemaal geweldig. Een heel grappig gezicht, overal pony s in het park, bij de speeltuin, de huisjes, zelfs bij het restaurant zag je de pony s staan aan een paaltje.Het huisje was leuk en schoon en groot genoeg. Tussen door zijn we een paar keer naar het pretpark geweest met de auto, maar je kon ook met een speciaal treintje.Daarna snel weer terug naar het park om nog voor een uurtje een pony te huren.In het restaurant kon je ook goed eten, terwijl de kinderen even konden spelen in het speeltuintje. We gaan zeker nog een keertje terug, maar dan een paar dagen langer, zodat je een hele dag bij de pony s kunt blijven en dan de andere dag de hele dag naar het pretpark.

Beoordeling gegeven door Familie Schmid.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 08-05-09

Datum beoordeling: 12 mei 2009

In één woord geweldig!! We hadden dit weekend als verrassing voor onze dochter die deze week 10 jaar wordt! Tot het moment dat we aankwamen wist ze niet wat er stond te gebeuren, tot ze die hele grote ranch zag. In één woord prachtig om haar bekkie te zien. Haar mond viel open van verbazing en blijheid. Al die pony's en ze mocht er eentje uitkiezen voor een heel lang weekend. Galoppie werd het! Het huisje was schoon, en je had er alles wat je nodig had. Niet super de luxe maar dat hoort ook niet op zo'n ponykamp. Het eten in de Saloon ook goed, supervriendelijke mensen allemaal. We gaan zeker nog een keer terug, maar dan een hele week! Een aanrader voor iedereen met kinderen t/m 12 jaar. De jongens van 14 vermaakten zich de hele dag in het attractiepark. Ik heb af en toe een traantje weggepinkt bij het zien van onze dochter met haar pony. Ze heeft genoten!

Beoordeling gegeven door Yvonne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-19 april 2009

Datum beoordeling: 24 april 2009

Héérlijk weekend in eenvoudig huisje met pony erbij in PONYPARK CITY. Jammer dat veel gasten te lichtzinnig denken over de omgang met een pony en hun (kleine) kinderen alleen hun gang laten gaan met de ponies. De do's & don'ts van het park opvolgen is wel zo verstandig!! Wij hebben de kids in ieder geval wél begeleid en allemaal een fantastisch weekend gehad!!

Beoordeling gegeven door Anja Biezeman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 6 maart 2009

Heerlijke sfeer. We waren hier al voor de derde keer en gaan dit jaar weer. Er worden ook leuke dingen omheen georganiseerd, zoals bingo, clownsoptredens. Ook zwembad is aanwezig. Als extra kun je ook nog onbeperkt naar attraktiepark Slagharen. Ook zeer de moeite waard.

Beoordeling gegeven door Karin Loch.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: july 2008

Datum beoordeling: 26 december 2008

Ons weekendje weg in ponyparkcity was helmaal geweldig. Het park lag mooi in de bossen vlak bij Hardenberg. Het park was makkelijk te vinden. De huisjes op het park waren gezellig en klein er waren 2 2persoons stapelbedden en een 2persoons bank-bed. Je mog tijdens je verblijf een pony lenen van s'morgens 10 uur tot s'avond 6 uur. de pony's waren mak en heel lief. Overdag waren er ook nog verschillende activiteiten op het park zoals paardrijlessen, ringsteken op de pony, versierde pony wedstrijd enz. Je mog ook tijdens je verblijf wanneer je wou naar attractiepark Slagharen. je kon dan met een treintje er naar toe of gewoon met je eigen auto. De entree was helemaal gratis! Je toegang was beperkt en wanner je wilt. ( volgens mij kon je wel maar een keer per dag het park op. Dus niet 5 keer een uur). het eten op het park was ook heerlijk je kon in de saloon eten of zelf afhalen. Het zwembad was aan de kleine kant maar je kon je er na een dag in de warme zon uitleven wel even lekker afkoelen. Een goeie regel van het park was wel dat er geen ballen in het zwembad mogen. Want als je dan met een klein kind het zwembad in gaat en je krijgt zo'n harde bal tegen je hoofd dan doet dat heel veel zeer. De speeltuin voorziening van het park was goed. Over het park verspreid stonden speeltuintjes. Het was een mooi en schoon vakntiepark! dit was mij ervaring van mij weekend ponyparkcity in een woord het was GEWELDIG! ik ga zeker dit vakantiepark nog een paar keer bezoeken!

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: 20-10-2008

Datum beoordeling: 24 oktober 2008

dit is werkelijk het smerigste vakantie huisje wat ik ooit heb meegemaakt, het was volgens mij weken geleden dat het huisje was schoongemaakt. Het stinkt er vreselijk naar de sigarettenrook welke na aankoop van diverse luchtverfrissers niet uit te krijgen is verder stond de afwas vies in de kast en dan ook echt heel vies en de stront zat nog aan de borstel en in de wc. Een stank van riool en nicotine van 30 jaar roken is een reden om hier nooit naar toe te gaan

Beoordeling gegeven door p.praag.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 juni

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Met kleinkinderen geweest zonder ouders wel vermoeiend maar een park voor kinderen om bezig te zijn. savonds vielen ze tevreden in slaap en zelf ook.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Juli-augustus 2007

Datum beoordeling: 22 mei 2008

Wij gaan al 5 jaar lang naar Ponyparkcity en het is nog nooit tegengevallen! Het is ontzettend leuk om met je "eigen" pony te rijden over de bos- en zandpaden. Iedere dag is er een les gegeven door leuke en ervaren instructeurs die goed met kinderen kunnen omgaan. Bijna iedere dag is er er wel een activiteit, zoals een MissPonyverkiezing, waarbij je je pony zo mooi mogelijk moet versieren of een barrelrace. Je wint bij die activiteiten altijd een prijs voor het meedoen. Om de dag is er een bingo, met op vrijdag een mega bingo, er zijn veel hele leuke prijzen! Het enige minpuntje zijn de huisjes, die erg eenvoudig zijn en soms een beetje vies, maar aangezien je veel buiten met de pony bent is dat helemaal niet erg!

Beoordeling gegeven door Marlijne Boumeester.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4 tot 7 april

Datum beoordeling: 16 april 2008

een weekend naar ponyparkcity hartstikke leuk voor de kinderen alleen het huisje noem ik meer een blokhut, Ik dacht in een huisje terecht te komen met 3 slaapkamers en dat was niet zo dus meer het idee van een blokhut, wat huisjes betreft kun je beter bij een center park zitten. Maar verder was het leuk met al die pony's, gratis rijles voor de kinderen, gratis naar slagharen, leuke programma's in de avonduren dus al met al een geslaagd weekend.

Beoordeling gegeven door G. A. Tamminga.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 30 december 2007

Ik ben er ng niet gwst maar ik rij te paard en ik krijg geen eigen pony of paard en daarom lijkt het me heel leuk om is naar ponyparkcity te komen. Ik vind het wel jammer dat sommige kinderen hun pony een hele week vast leggen en ik zou ook wel is op bibi willen rijden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 20 oktober 2007

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J.M la Faille.