Beoordelingen Recreatiepark Steinerbos

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 19 juni

Datum beoordeling: 19 juni 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag in steinerbos geweest , de buitenspeeltuin ! Geen eten of drinken te krijgen , wc’s waren echt vreselijk vies en slecht onderhouden! Betaal je dan grof geld voor. Overigens de dieren zeer slecht verzorgt , ezels hadden wonden en de parkieten hadden zichzelf voorzien van vrijheid en waren uitgebroken . Dit gaat over de buiten speeltuin dus niet de binnenspeeltuin!

Beoordeling gegeven door N.N..

Belachelijk
1 11111

Bezoekdatum: 12 mei 2022

Datum beoordeling: 12 mei 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We zijn hier op een donderdag naartoe gegaan. Blijkt pas toen we het park inliepen dat er geen horeca geopend was, behalve in de binnenspeeltuin. De roeivijver was ook gesloten, althans: je kon naar de boten lopen maar er niet mee varen. Bleek nadien ook ergens bij de kassa op een klein aankondigingspamfletje te hebben gestaan(?). Alle glijbanen dienden eerst zelf met een doek schoongemaakt te worden, want zaten onder het zand en water. Er wordt niet zichtbaar aan onderhoud gedaan, er is geen toezicht aanwezig in het park. Buitenzwembad was gesloten, een reden werd er niet gegeven, aan het weer kon het niet liggen: het was 21 graden en zonnig. Na het vroegtijdig verlaten wilde ik graag met de directie spreken, ben met een papiertje met een algemeen mailadres het bos ingestuurd, er kon geen sprake zijn van een refund ( gezin van 4 veertig euro mogen aftikken). Wat een verschrikkelijk slecht park is dit!

Beoordeling gegeven door Wassenaar.

Halloween
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27 okt

Datum beoordeling: 4 november 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Halloween wordt heel hard verkondigd. Nou er liepen 2 heksen rond. Hartstikke druk in de binnen speelplaats. Koffie halen duurde een eeuwigheid met maar 1 iemand achter de bar. Zelfs bij de entree stonden we n half uur. We bofde dat t goed weer was zijn we buiten gebleven maar ook daar niks van Halloween We voelden ons echt overdressd met de kids die verkleed waren

Beoordeling gegeven door Thea haen.

Had heel mooi kunnen zijn
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 12-08-2021

Datum beoordeling: 12 augustus 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Begint al bij de entree, duurt een eeuwigheid om binnen te komen. Ook al heb je online een ticket gekocht. Zit een vrouwtje aan de kassa…je moet een formulier in vullen of je klachten hebt Corona. eenmaal binnen is het druk super druk en vies. Toiletten zijn vies. Zeep is op. Desinfectie is er niet. Koffie smaakt nergens naar. Zwembaden zijn overvol. Jammer heel jammer had een leuk park kunnen zijn. Brandnetels bij de reuze glijbanen. De binnenspeeltuin is ranzig ruikt naar vies tapijt. Personeel te weinig want rijen dik bij de horeca. Frietjes moeten nog gebakken worden. Al met al de kinderen vonden het best prima maar wij als ouders nooit meer.

Beoordeling gegeven door Suzanne Van Hout.

Slecht onderhouden recreatiepark
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 09-06-2021

Datum beoordeling: 9 juni 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het zesje krijgen ze vanwege de diversiteit van binnen-en buitenspeeltuin met zwembad. Verder is het zeer te betreuren dat na zo’n lange tijd dat een park dicht is er weinig aandacht is geschonken aan het onderhoud. Het blote voeten pad bv., overal brandnetels, een bootje( kon een likje verf hebben) volgelopen met drab en rotte takken, boomstammen vastgezet met spitsen takken enz. Bij de roeivijver sta je tot aan je oksels in de poep. Overal verzakte looppaden en losse tegels. We zagen een bankje dat uit de grond was gehaald los tegen een boom staan. Als kinderen hierop springen .. ik wil het niet weten. Triest dat zo’n park niet eens onder handen wordt gebroken. Ik kom hier weleens en dan denk je goed het zal toch eens moeten worden opgeknapt. Maar als je zoveel tijd hebt gehad en er bijna niets verbetert wordt het tijd dit eens aan te geven. De eigenaar zei laatst op tv dat het park weer open kon, hij moet zich eens achter de oren krabben en eens goed rondkijken. Overal wat nieuwe witte zand strooien en boomschors is geen onderhoud. En dan ben ik vandaag niet bij het zwembad geweest. Dat Piere bad staat er ook al 30 jaar geloof ik. Kom op zeg. Het uithangbord van Stein mag zo niet verpoperen.

Beoordeling gegeven door Dhr Vonck.

Vuil en vies Zwembad
1 11111

Bezoekdatum: 28-5-2018

Datum beoordeling: 29 mei 2018

Reisgezelschap: met een groep

Onderkomen zwembad. Kleedhokjes zijn vies. Haren en rommel in de hoeken. Toiletten stinken naar urine en rommel rond de pot en vieze toilet brillen. Te weinig personeel met teveel taken. Bestuur niet betrokken en niet capabel om aanpassingen door te voeren die horen bij de huidige tijd. Advies Zoek een ander zwembad in de buurt,

Beoordeling gegeven door 2.

Geen WOW
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6-7-2014

Datum beoordeling: 6 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Park is verder niks mis mee maar i.c.m. wow deal met frietjes was echt rampzalig! bijna 2 uur gewacht voor 4 frietjes met mayonaise! Met jonge kinderen is dat zwaar Kl@#E. Sommige mensen hadden 1,5 uur gewacht en toen was de friet op .......

Beoordeling gegeven door Rob.

Prima voor dage uit
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 07-06-2013

Datum beoordeling: 14 juni 2013

Reisgezelschap: met partner

Voor de jeugd tot circa 14 jaar een prima gelegenheid om een mooi dagje uit met zwembaden, roeien, trampolines, treintje rijden, dieren, speelgelegenheden in de natuur te beleven.

Beoordeling gegeven door Henk en Lies Timmer.

limburgstrots
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13-08-2012

Datum beoordeling: 13 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een super doe-en speelpark dat uitermate betaalbaar is. Alleen is er een probleem met het management en de inzichten volgens mij. De dag beginnen met een glimlacht (kost niets), efficiënt werken ook door stagiaires zodat o.a. de sanitaire units hygiënisch zijn, en goed aansturen van horeca personeel zodat deze enthousiast zijn is een kleine moeite. Luisteren naar ervaren werknemers, gasten, kinderen is ook een kleine moeite en kost niks. Wellicht is het dan mogelijk om de tekorten enigszins terug te brengen.

Beoordeling gegeven door Marja.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomer 2009

Datum beoordeling: 9 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door m.j. evers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 juni 2005

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Het was onze trouwdag, en de rederij heeft er aan bijgedragen aan het slagen van die dag. Een erg mooie vaartocht over de Linge!

Beoordeling gegeven door Ineke Morrien.