Beoordelingen Uilen- en dierenpark De Paay

Super tof
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-06

Datum beoordeling: 4 oktober 2019

Reisgezelschap: met partner

Super leuk park ! Voor een klein prijsje kan je prima 2 a 3 uurtjes vermaken. De dieren zijn actief en laten zich graag zien dit vind ik zelf erg bijzonder omdat je ook nog eens heel dichtbij de verblijven kan komen.

Beoordeling gegeven door Bob.

2
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 04-08-2019

Datum beoordeling: 16 augustus 2019

Reisgezelschap: met partner

Slecht onderhouden verwaarloosd park. Niet toegankelijk voor moeilijk lopende mensen met rollators . Tafeltjes en stoelen te vies om op te zitten. Heel jammer want er zijn heel veel bijzondere dieren en uilen.

Beoordeling gegeven door Christoforidis.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-08-2019

Datum beoordeling: 6 augustus 2019

Reisgezelschap: gezin

Kleinschalig maar ontzettend leuk park, veel dieren gezien. En tja die dieren moeten eten, wij hebben niet zoveel moeite met muisjes ed in de hokken. Onze dochter mag best weten hoe 't werkt, dat is het leven. Het is niet dat eten zo in de supermarkt beland.

Beoordeling gegeven door Anneke .

Waardeloze dump
1 11111

Bezoekdatum: 20-2-2019

Datum beoordeling: 20 februari 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Waaaaaaardeloos terrein, park kan je het niet noemen. Blubberzooi, lege hekken, slecht onderhouden en ziet er gesloten uit als een dumpplek. Zogenaamd verboden voor honden, maar zelf hebben ze een hond letterlijk zo groot als een pony. TOTAAAL kind onvriendelijke plek

Beoordeling gegeven door Laura .

Heftig dierenleed
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 24-08-2018

Datum beoordeling: 24 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Achterstallig onderhoud, vieze krappe hokken en dieren die naar de uitgang zoeken. Met bezwaard hart doorheen gelopen. Alles ademt geldgebrek. Eén sterretje extra voor de hard werkende verzorgers...

Beoordeling gegeven door Christian.

Zéér en zéér slecht!
1 11111

Bezoekdatum: 06-06-2016

Datum beoordeling: 30 juli 2017

Reisgezelschap: gezin

De dieren hebben in dierenpark De Paay een verschrikkelijk bestaan. Deze dierenpark zou Door de inspectie per direct gesloten moeten worden. En vanzelfsprekend voor de dieren een goed onderkomen zoeken.

Beoordeling gegeven door Jan-Henk.

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 augustus 2016

Datum beoordeling: 7 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi park. Dicht bij de dieren. Veel verschillende diersoorten. Goed bewandelbaar met kinderwagen. Gastvrij ontvangen door 2 prachtige, lieve, sociale honden. Laat je niet afschrikken door de Deense Dog. Hij is echt goed gemanierd en vriendelijk. Ook voor onze dochter van 2 en zoon van 6mnd . Aan het einde van de dag en ijsje gegeten. Geen groot assortiment aan hapjes en drankjes maar goed genoeg na even lekker rond gelopen te hebben. Goed bereikbare parkeerplaats net naast het park. Let op honden zijn niet toegestaan in het park. Dieren zoals kangoeroes lopen daar ook los.

Beoordeling gegeven door Anja.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 augustus 2016

Datum beoordeling: 4 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Zo leuk. Zo dicht bij de dieren .Gastvrij, kleinschalig. Vriendelijk. Mooie en goed verzorgde dieren. Leerzaam. Wij waren met het gezin: 2 volwassenen en 3 pubers en allemaal even enthousiast. Aanrader! !

Beoordeling gegeven door Lianne.

Educatief en Natuurvriendelijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 augustus 2015

Datum beoordeling: 22 augustus 2015

Reisgezelschap: met vrienden

Je wordt bij aankomst welkom geheten door 2 vriendelijke honden en een eigenaar die met hart en ziel een fantastisch leuk dieren park heeft opgebouwd waar zowel jong als oud op een aangename manier dicht bij de natuur worden betrokken. De veelvoud aan dierensoorten en met name de uilenrassen zijn zeer bijzonder als je bedenkt wat er gedaan moet worden om dit alles op een zo natuurlijk mogelijke manier in stand te houden. Zeer leerzaam voor jong en oud tegen een laag intree tarief. Zeker een aanrader als je de drukte van een dierentuin wilt vermijden en je rust zoekt in de natuur. Compliment waard voor de eigenaar voor zijn jarenlange inzet voor zijn dieren en het creeëren van een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving met voldoende ruimte voor de dieren. Samen met onze kleindochter van 2 hebben wij mogen genieten van hetgeen ons geboden werd. Zeker voor kleine kinderen een aanrader omdat zij lekker vrij tussen de kangeroes , eenden , cavia,s etc. kunnen wandelen.

Beoordeling gegeven door Arthur en Coby van Dooijeweert.

Redelijk
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 22-08-2015

Datum beoordeling: 22 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

45 min. gereden en om die afstand nogmaals af te leggen voor 'de Paay'... Helaas niet. Het was leuk, maar toch een aantal puntjes van (opbouwende) kritiek; veel hokken zijn leeg! Geen stokstaartjes en reptielen gezien. Bij de kameel kan je niet komen. Echt schoon was het helaas ook niet. De info bordjes waren door de viezigheid haast niet te lezen en ook de hokken waren niet top onderhouden. Prijs/kwaliteit verhouding is dus niet waardig. Ook de parkeergelegenheid staat niet goed aangegeven. Jammer! Zou een prachtig parkje kunnen zijn... Voor ons dus eenmalig geweest.

Beoordeling gegeven door N.N..

super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09-08-2015

Datum beoordeling: 9 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super leuk gehad vandaag mensen die zeuren zeiken die moeten gewoon naar de grote dierentuin gaan De honden die rond lopen zijn super lief ja ze kwijlen wat maar ja als dat erg is. Aardige mensen in het park die met liefde voor de Dieren zorgen En ja dode muizen cavia's enzo in de hokken is toch niets mis mee kinderen mogen toch gerust weten hoe of wat. Ons eten groeit ook niet aan een boom Ze moeten rondkomen van weinig financiële steun en ik geef ze een dikke 10 Zou ze zo helpen als ik wat meer tijd en of geld had. Kortom mensen die er niet tegen kunnen thuis blijven voor de mensen die er wel va kunnen genieten super en gaan.

Beoordeling gegeven door natasja.

waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 28 maart

Datum beoordeling: 28 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

We gingen met onze kleinkinderen, van 3 en 6 jaar een bezoekje brengen. Allereerst word je begroet door een grote deense dog en een andere grote hond. De grote hond blijft de hele rond gang aan je broek snuffelen. 4x weg gehaald door medewerkers. Steeds weer komt de hond terug. Bij verhaal halen bij eigenaar. Krijgen we een zeer grote mond waar de kleine kinderen bij staan. En dat we weg moeten en nooit meer terug komen. Nou daar hoeven ze niet bang voor te zijn.

Beoordeling gegeven door N.N..

Veel te zien!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 maart 2015

Datum beoordeling: 15 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

We hebben een leuke dag gehad bij dit dierenpark. Ook hebben we veel bewondering voor de eigenaren, dat zij de dieren verzorgen op eigen kracht. Je kan duidelijk merken dat het park is geboren uit liefde voor de dieren. Het ziet er weliswaar niet uit als een netjes aangeharkt parkje, maar dat is in de natuur doorgaans ook niet zo. De dieren kwamen over het algemeen ontspannen over en zagen er verzorgd uit. Er is een grote variatie in diersoorten. Niet alleen de uilen maakten indruk, ook de vriendelijk Cara-Cara en de Kookaburra zagen er heel goed uit. De vossen waren actief, helaas troffen we de Lynx wel in een erg slaperige bui. Minpunten zijn de naar onze mening te kleine verblijven voor de papegaaien en de grote hond die er los rond loopt. Dit laatste is met name voor jonge kinderen onprettig. Onze zoon voelde zich er niet veilig bij.

Beoordeling gegeven door Nicole.

Geweldige ervaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 oktober 2014

Datum beoordeling: 25 oktober 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ja, mijn dochter (12) en ik hebben een geweldige middag gehad. Wat een heerlijk intiem park, waar je heel direct contact kunt hebben met veel verschillende dieren. Kanagroe's, waar je bij in het hok kan, cavia's die je kan aaien en heerlijk twee leuke honden die je spontaan begroeten. Een dierenpark zoals dit moet zijn. Door de verrassende verbindingen van de verschillende verblijven zie je dan weer eekhoorns door gazen tunnels in de lucht lopen en dan weer andere dieren door tunnels van het ene verblijf naar het andere gaan. En een eigenaar, die de tijd voor je heeft en je van alles uitlegt over het park, maar vooral over zijn dieren. De dieren zien er geweldig uit en het feit dat er veel jongen worden geboren zegt genoeg. De beesten hebben het goed.

Beoordeling gegeven door Evert Temminck.

Te vies voor woorden
1 11111

Bezoekdatum: 3 okt 2014

Datum beoordeling: 3 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgeschrokken door de vieze dierenverblijven, loslopende honden van de eigenaar die je besmeuren met kwijl, grote hopen hondenpoep en de onvriendelijke eigenaar. Het park en de dierenverblijven verkeren in slechte staat van onderhoud. Heel veel geld (€ 22 2volw.+2 kind.) voor veel viezigheid. Gelijk vertrokken! Zelfs als het gratis zou zijn, dan wil je daar niet in!

Beoordeling gegeven door H van de Voorde.

Bijna vergeten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27.08.2014

Datum beoordeling: 27 augustus 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Ik was nog wat vergeten. Over de 2 honden die er vrij rond kunnen lopen, dat is toch geweldig, ze zijn lief, aanhankelijk en grappig. Het is toch een prachtig leven voor die dieren om zo rond te kunnen struinen en sowhat dat ze vies zijn een hond op een boerderij ziet er ook niet altijd even fris uit. De reacties die ik vanmiddag hoorde over de honden waren allemaal positief en wij hebben lekker met ze geknuffeld.

Beoordeling gegeven door AJ v/d Straten.

Heel leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27.08.2014

Datum beoordeling: 27 augustus 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een gezeur zeg!!!! Het stinkt, Het is vies, De dieren zien er slecht uit en dan lees je weer dat er teveel eten in de hokken ligt. En dat er op eerste paasdag(de dag van het leven) eten in de hokken lag pfffff jij eet toch ook een gehaktbal of een kippenpoot op die dag. Ik zou ook sommige verblijven groter willen zien maar slecht hebben de dieren het echt niet. Ik kom al jaren in dit park en heb nog nooit gezien dat de otters geen zwemwater hadden, ik zie vrolijke brutale otters.En dan een ocelot die ijsbeert in zijn hok of je dat in een grote dierentuin niet ziet. Het is een leuk parkje met leuke dieren en leuke mensen. Het is natuurlijk en de natuur ruikt nou eenmaal niet altijd lekker, als ik net op de wc heb gezeten ruikt het ook niet naar rozenblaadjes misschien dat van zeurpieten wel... Wij hebben ons goed vermaakt en zijn tot na sluitingstijd gebleven, daar doen ze ook niet moeilijk over. Ik kan het aanraden maar verwacht geen luxe looppaden en verblijven want dan kun je beter naar artis gaan.

Beoordeling gegeven door AJ v/d Straten.

smerig
1 11111

Bezoekdatum: 12-08-2014

Datum beoordeling: 12 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

ik heb er geen woorden voor zo smerig en vies..begint al bij de kassa waar al tussen de kassa en het raam allemaal bonnetjes lagen,vieze hokken met vies water,in de hokken bij de uilen zag je de dode muizen,konijnen en kuikentjes liggen.geen fijn gezicht,in het konijnen hok lag een dood konijn,het is gewoon een smerig park en ik snap niet dat ze er nog 6 euro per. persoon voor durven te vragen...ik hoop ook dat de inspectie daar een keer gaat kijken..

Beoordeling gegeven door petra.

smerig
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 22-03-2014

Datum beoordeling: 22 maart 2014

Reisgezelschap: alleenreizend

kooien en drinkwater smerig en je kan er te dicht bij de dieren komen die kunnen bijten geen aanrader voor kinderen

Beoordeling gegeven door Marco.

Geslaagde dag
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2013

Datum beoordeling: 8 maart 2014

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik vind het een erg mooi parkje. Het park ziet er verzorgd uit. Dierenpark De Paay heeft ook een hele mooie collectie bijzondere unieke dieren, waar grotere parken jaloers op kunnen zijn. Je kunt er dichtbij de dieren komen. Het personeel is er erg vriendelijk. Een park waar ik zeker vaker terug kom.

Beoordeling gegeven door Roy.

vreselijk
1 11111

Bezoekdatum: 2-3-2014

Datum beoordeling: 2 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Dieren hebben bijna geen ruimte geen water smerige hokken.... dan nog het paard wat 500 meter verder staat met beschimmeld hooi en geen water geen afdak manen helemaal in de klit!!!!! Gewoon te erg voor woorden ik adviseer er niet naar toe te gaan met kleine kinderen!

Beoordeling gegeven door m.

gemengde gevoelens
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 16-02-2014

Datum beoordeling: 20 februari 2014

Reisgezelschap: met partner

wij hebben vorig weekend de uilenhof bezocht en kwamen ervandaan met gemengde gevoelens. Het bos is slecht onderhouden, sommige dieren lagen in hun braakballen en het water was op. Maar de dieren zien er verder goed uit. Het is te zien dat deze man dit met veel plezier doet alleen is het hem te groot geworden denken we. Er hangen overal waarschuwingsborden dat er dode dieren in de kooien liggen en een duidelijke uitleg erbij waarom. Kadavers zien is geen prettig gezicht maar dit is een soort van noodzaak. Wat wij verder hel leuk vonden is de renroute van de eekhoorns boven je hoofd. Vertrouw niet op de site, die ziet er rooskleuriger uit dan het in werkelijkheid is.

Beoordeling gegeven door van het hof.

zeer matig/slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 22-08-2013

Datum beoordeling: 22 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Slechte toegang van parkeerplaats tot park over de weg lopen waar auto's rijden. Bij aankomst komen 2 honden je tegemoed een hond van ruim 1 meter hoog. Erg vuil,vieze hokken voor de dieren waar kadavers als eten voor de dieren liggen, donker gebied waar slecht gesnoeid wordt waardoor je de dieren slecht kan zien. De looproute niet goed aangegeven.

Beoordeling gegeven door m.van luijn.

Smerig en dieronvriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 2 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen zomer stonden we op een camping in de buurt en waren op zoek naar een leuk uitstapje. Op de folders/website zag het er allemaal goed uit, maar wij kwamen even later echt gedeprimeerd en met een vieze smaak in de mond weer buiten. Ik durf zelfs de andere positieve recensies hier qua echtheid in twijfel te trekken, ik kan me niet voorstellen dat iemand hier positief over is: - veel dieren in veel te kleine hokjes (konijnen in een soort hokjes-flatgebouw, grote schildpad in een hok waarin die zichzelf amper kon omdraaien, diverse vogels in kleine hokken) - groot deel van het park is slecht schoongemaakt en stinkt - kangoeroes lagen lusteloos in een hoekje (en het was geen warme dag) - inderdaad dode cavia's onderin de uilenhokken Gelukkig zijn dit dingen die onze dochter van 2 niet opvielen, maar wij weten zeker dat we hier nooit weer komen en hopen dat er een instantie is die dit zootje kan sluiten.

Beoordeling gegeven door R. van Harten.

Supertof!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 oktober 2012

Datum beoordeling: 22 oktober 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Ik ging hier naartoe voor een observatieopdracht voor mijn opleiding. Maar ben hier helemaal niet aan toe gekomen, het was zo leuk! Prachtig hoe dicht je bij de dieren kan komen, en hoe tam ze allemaal zijn! Natuurlijk zijn er altijd wel mensen die overal iets over te zeuren hebben, en ik vind dat er op sommige punten inderdaad wel wat verbeterd kan worden (grootte en hygiëne van sommige kooien, privacy voor de dieren) maar de dieren worden tenminste niet uitgebuit om geld te verdienen! De eigenaar doet dit puur voor de leuk, en maakt er geen winst op (juist het tegenovergestelde). Het is een iets uit de hand gelopen hobby, die na grote vraag van omwonende en vrienden opengesteld is voor publiek. Het park is er dus niet voor uw vermaak! Ik vind dat je blij mag zijn dat deze aardige meneer zijn achtertuin open heeft gesteld voor iedereen om van te genieten. Als ik hem was zou ik wel een paar dieren weg doen, om het zo voor de overige dieren ruimer te maken, misschien gebeurt dat tzt ook wel. Maar voorlopig is deze meneer samen met vrijwilligers hard aan het werk in zijn vrije tijd (want hij heeft ook nog een baan hiernaast) om grotere en mooiere verblijven te maken voor zijn geliefde beestjes! Je hoort mensen altijd klagen dat er je in dierentuinen de dieren van grote afstand ziet, of achter dik glas. Hier kan je veel dieren aanraken! Maar daar moet natuurlijk ook weer over gezeurd worden... Als er een wilde kat in een kooi zit weet je toch ook wel dat je je hand niet naar binnen moet steken?! Gebruik gewoon je verstand! En ga niet om het minste geringste klagen bij de dierenbescherming als het ergens stinkt... Ooit dieren in het wild geroken? Ruiken ook niet naar bloemetjes hoor.

Beoordeling gegeven door Titia.

prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-06-2012

Datum beoordeling: 2 juli 2012

Reisgezelschap: alleenreizend

Tuurlijk is het niet het schoonste park oid. Maar wat verwacht je nu ook van een park dat gerund wordt door vrijwilligers (naar ik begrijp), dat vanuit persoonlijke middelen wordt gefinancieerd en waarvoor je per volwassene maar het kleine bedrag van 6 euro betaalt? Ik vindt het allemaal wel meevallen. Qua dieren ziet het er prima uit. De mensen zijn vriendelijk. Iemand noemde dode dieren op het pad: div. keren geweest en niets gezien. Een ander had het over dieren die openlijk vergast werden om te eten te geven aan de roofvogels: ja, die eten nu eenmaal geen kattebrokken oid :-). En wat denk je van de grote dierentuinen: dat gebeurt daar toch ook, alleen zie je het niet. Maar het is idd niet snugger dat te doen waar publiek bij is. Overigens heb ik het niet gezien. Overall beoordeling: tuurlijk kan e.e.a. slimmer gedaan en kan het wat schoner. Maar get real: het is al knap dat zo'n parkje het hoofd boven water kan houden.

Beoordeling gegeven door Pieter.

Geweldig !!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: April 2012

Datum beoordeling: 30 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Helemaal opgeknapt, leuk en klein parkje. Je ziet soms wel wat doden dieren, maar valt reuze mee. De andere reactie kloppen totaal niet in mijn ogen. Leuk voor jong en oud. Personeel is erg vriendelijk. Een dikke aanradar !!

Beoordeling gegeven door werner.

Klein maar fijn
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-4-2012

Datum beoordeling: 23 april 2012

Reisgezelschap: met partner

De vijfde keer dat ik het park bezoek in twee jaar tijd en nog steeds ga ik er met veel plezier naartoe. De afwisseling is groot in de tijd die ik er geweest ben, de dieren zitten er goed bij en de eigenaar is gastvrij en vriendelijk. Mensen die vinden dat dieren hier slecht gehuisvest zijn en dat zaken als prooidieren in het openbaar niet kunnen, hebben waarschijnlijk nog nooit andere dierentuinen bezocht of achter de schermen gezien. De charme van dit park, is dat de dieren op relatief kleine schaal worden gehouden, waardoor deze gemiddeld beter gehuisvest zijn dan in veel dierentuinen. De prooidieren liggen bij dierentuinen ook in het openbaar, iets dat onvermijdelijk is, voornamelijk bij uilen. Ik zou het park beschrijven als kleinschalig, maar daardoor juist leuk en vol charme. De diersoorten die er zitten zijn zeker het bezoekje waard en de manier waarop deze zijn gepresenteerd, doet veel natuurlijker aan dan in veel andere parken. Daarbij is de afwisseling in het park groot en is er voor jong tot oud een gezellige middag te beleven.

Beoordeling gegeven door Kas.

Leerzaam en leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-4-2012

Datum beoordeling: 16 april 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Mensen die klagen over voerdieren op de grond en verouderd hekwerk moeten naar Artis gaan en 20 euro per kaartje betalen in plaats van 5. Als je niet tegen stank kan moet je niet naar een uilenpark gaan. Mijn kinderen en ook ikzelf vonden het reuze boeiend en hebben veel geleerd en een leuke middag gehad. De dieren zien er allemaal gezond uit maar het is nou eenmaal geen luxe dierentuin, schijnbaar is dat voor sommige mensen hier te min.

Beoordeling gegeven door Rijnbeek.

Dierenleed
1 11111

Bezoekdatum: 13-4-2012

Datum beoordeling: 14 april 2012

Reisgezelschap: met partner

Een groot gedeelte van de dieren zitten er slecht bij. Te weinig ruimte, sterk vervuilde ruimtes waar de arme beesten moeten zitten. De verblijven (en watervoorzieningen voor de beesten) zijn sterk vervuild met uitwerpselen en urine. Bij sommige verblijven komt de urine stank je tegemoed. Zulke slechte omstandigheden heb ik nog nergens gezien, laats staan in een "Dierentuin". Ik kan me goed voorstellen dat de omgeving waarin ze leven erg ongezond is en dat dit alles lijdt tot ziektes. Buiten het dierenleed is dit park onvriendelijk en onveilig voor kinderen.

Beoordeling gegeven door Peter Wiggerman.

zielig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 8 apri 2012

Datum beoordeling: 8 april 2012

Reisgezelschap: met een groep

openlijk worden er hamsters vergast in een glazen bak met een gasslang er in. Niet verdekt opgesteld in een schuurtje ofzo, maar gewoon in de loop, waar iedereen langsloopt, dus ook kinderen. Ik vind dit echt niet kunnen. Verder snap ik dat roofdieren hamsters, kuikens enz. eten, maar waarom de hele kooi vol met dooie dieren? in de natuur vinden ze ook mondjesmaat hun prooi en niet met tien tegelijk! Het was ook nog 1e paasdag wat staat voor leven! Wat een contrast! dieren die vergast worden in een bak! Door een jongen van amper 14 jaar!

Beoordeling gegeven door N.N..

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08042012

Datum beoordeling: 8 april 2012

Reisgezelschap: gezin

Het was gewoon een leuk, kleinschalig park met veel verschillende soorten dieren. Hokken zagen er allemaal goed schoon uit, ja natuurlijk liggen er dode dieren, het zijn niet voor niets roofdieren! Die eten nou eenmaal geen sla of brokjes! Het enige minpuntje was het hok vd slangen, wat erg rommelig was. Prima uitje voor een leuke prijs

Beoordeling gegeven door Mandy.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08042012

Datum beoordeling: 8 april 2012

Reisgezelschap: gezin

Het was gewoon een leuk, kleinschalig park met veel verschillende soorten dieren. Hokken zagen er allemaal goed schoon uit, ja natuurlijk liggen er dode dieren, het zijn niet voor niets roofdieren! Die eten nou eenmaal geen sla of brokjes! Het enige minpuntje was het hok vd slangen, wat erg rommelig was. Prima uitje voor een leuke prijs

Beoordeling gegeven door Mandy.

Smerig!!
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 04-03-2012

Datum beoordeling: 4 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Goedemiddag, Vanmiddag hebben we, bij gelegenheid van een verjaardag, onze kinderen en kleinkinderen meegenomen naar uilenpark de Paay, kosten € 38,--. Waarvan wij dachten dat dit een leuke afwisseling zou zijn op deze dag, is het uitgelopen op een grote teleurstelling. We werden er allemaal gedeprimeerd van. Wat ziet dit park er vies, onverzorgd en troosteloos uit. Het ene dierenverblijf ziet er nog erger uit dan het andere. De dieren hebben geen leefruimte, alles zit onder de poep en viezigheid. Zelfs borden waarop de beschrijving van de dieren te lezen hoort te zijn, zitten onder de poep. Om nog maar niet te spreken over de afgevreten dode cavia’s, kuikentjes etc. die overal verspreid in de verblijven liggen. Voor ons was dit de eerste en tevens laatste keer dat we een bezoek aan dit park hebben gebracht.

Beoordeling gegeven door Fam. Jansen.

Triest
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 4-3-2012

Datum beoordeling: 4 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Niet meer van deze tijd. Ernstig verouderd en ik twijfel over het welzijn van de dieren, met name ook de prooidieren. Kinderen zullen dit niet direct zien maar schrikken misschien wel van de de dode prooidieren en stank. Zou graag dat de diereninspectie er een kijkje zou gaan nemen. Laat je niet verleiden door de mooie website van dit parkje. Sluiten die boel en dieren een goede opvang geven in een echte dierentuin.

Beoordeling gegeven door Jeroen.

Zielig!!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Zondag 20 November 2011

Datum beoordeling: 21 november 2011

Reisgezelschap: met partner

Ik wil vooral de vogels en de uilen benadrukken in dit park. Er zijn allemaal kleine kooien waar deze prachtige dieren in gevangen zitten. Ze kunnen niet vliegen alleen maar op een stokje zitten echt vreselijk. Ze zien er erg ongelukkig uit! Er was een uil die voortdurend tegen het gaas aan vloog. De dieren hokken zijn ook erg vies! Veel uitwerpselen en niet bepaald schoon. Waar ik me nog het meeste zorgen over maak zijn de otters ze hadden geen zwemwater, het stond vrijwel droog alleen wat zwarte drab met vervuiling. Ik heb hier dan ook een melding van gedaan bij de dierenbescherming. Ik hoop dat er wat aan gedaan wordt..

Beoordeling gegeven door Kim Slot.

dieronvriendelijk
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-04-2011

Datum beoordeling: 25 april 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Dit parkje is voor de dieren mijn inziens een kwelling. Ben niet verder gekomen dan de entree, maar dat gaf al een negatieve indruk. Dat dit in Nederland is toegestaan. Ik dacht eerst dat het een tijdelijke opvang voor dieren was, maar het is permanent verblijf. Prachtige uilen, die in een hok van amper 20 m2 glazig voor zich uit zitten te kijken, een ocelot (prachtig beestje) wat door zijn kleine hokje ijsbeerde ... Vreselijk rommelig allemaal!

Beoordeling gegeven door Doortje.

Vies!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 20-03-2011

Datum beoordeling: 20 maart 2011

Wat een smerige bende. Overal rommel, van voer tot oude zooi als bouwmaterialen. In het looppad een rattenval met een dood kuiken met een haak door zn keel; niet vriendelijk voor kinderoogjes. Veel kleine en vieze hokken.

Beoordeling gegeven door Familie W.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-09-2009

Datum beoordeling: 7 september 2009

Het is niet al te groot maar wel mooi. de entreeprijs is zeer gunstig voor mensen met n kleine beurs. Je ziet er verschillende soorten dieren en de favorieten van mijn zoontje waren toch de stokstaartjes. Dat zijn echt hele leuke vrolijke en nieuwschierige diertjes. We gaan er zeker nog n paar keer naar toe.

Beoordeling gegeven door Mevr. Gabriel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2009

Datum beoordeling: 18 april 2009

Een erg leuk aangelegt park waar ook best veel dieren te zien zijn! Zeker een aanrader. Ik heb er zelf 2 uur voor moeten reizen (ongetwijfeld ook omdat ik een echte zoo fan ben ;-)), en heb het park inmiddels 2 keer bezocht. Binnenkort ga ik weer!

Beoordeling gegeven door Roy.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 1 augustus 2008

Ik wil toch na de negatieve beoordeling wat zeggen! Ik weet niet wat er gebeurd is in de tussentijd, maar wij zijn in mei 2007 daar geweest en toen hadden we een hele gezellige middag en we waren vol bewondering voor de man, die dit parkje als hobby begonnen was en dit ervan had gemaakt! We hebben genoten van alle dieren, vooral van de bedelende dromedarissen ( er stonden automaten met diersnoepjes ) en ook het parkje was, misschien niet al te opgeruimd, maar wel goed begaanbaar en met rustbankjes. De walleby's liepen los rond en toen mocht ik nog een moeder met jong "snoep" geven! Wij vonden het een van de bijzondere plekjes van Nederland! Groetjes, Esther Mugie

Beoordeling gegeven door Esther Mugie.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Leuk kleinschalig uitstapje voor alle leeftijden

Beoordeling gegeven door eva.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-07-2008

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Ik beoordeel niet over de dieren maar het park. De dieren wat ze in De Paay hebben zijn mooi, maar het park is vreselijk vies. Bij aankomst keek er een grote hondenkop boven de kassa uit, er stond niemand achter de kassa, en het liet erg lang op zich wachten voordat er iemand aan kwam. Ik vind het ook niet fris, dat je op de lokatie waar je je drinken en eten ook kunt kopen, er een grote hond overal aan zit te likken. Hierbij praat ik over zakjes chips, en frisdrank. Het park is hoog begroeit met onkruid. Bij het staan voor verschillende verblijven ben ik ook regelmatig gestoken door brandnetels (wat ik niet vind kunnen op de wandelpaden). De dieren hebben er te kleine verblijven. Bijvoorbeeld de konijnuilen! Deze beesten waren zo bang, dat wanneer je bij het verblijf stil ging staan de arme beesten alle kanten uitvlogen, maar ze kunnen op geen 1 plaats schuilen voor de bezoekers. Ze vlogen dus ook regelmatig hard tegen het gaas van het verblijf aan. Ik vind dit erg zielig! Ook bij de kroonkraanvogels voor was het erg vies. Op het wandelpad wat ervoor loopt lagen pootjes van kuikens. Ik zag wel wat liggen maar wist niet wat het was, dus toen ik er dichterbij stond zag ik het. Dode poten van kuikentjes. Met allemaal vliegen erop! Houd het eten voor de dieren in de verblijven, en niet op de wandelpaden waar de bezoekers lopen. Ik vond het ook geen fijn idee om de hele dag maar op de wandelpaden te moeten letten, en uitkijken dat je niet op dode kuikens, cavia's en konijnen ging staan. Uiteindelijk had ik blaren op m'n benen van al het onkruid en alle insecten die op de dode beesten afkomen. Nee dan betaal ik liever 10 euro meer voor een mooi netjes aangelegt park. Geen aanrader!

Beoordeling gegeven door R.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-07-08

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Een leuk maar wel kleinschalig dierenpark, voor een leuke prijs in een hele mooie omgeving aan de rivier De Linge. Van uilen, aapjes en kangoeroes en kamelen. Leuke middag gehad.

Beoordeling gegeven door D. van Rosmalen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-07-08

Datum beoordeling: 7 juli 2008

Een leuk maar wel kleinschalig dierenpark, voor een leuke prijs in een hele mooie omgeving aan de rivier De Linge. Van uilen, aapjes en kangoeroes en kamelen. Leuke middag gehad.

Beoordeling gegeven door D. van Rosmalen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

wij zijn naar het uilen-dierenpark de paay geweest is een klein park maar om met de kleinkinderen naar toe te gaan was erg leuk is niet duur Kind 0 -2 jaar gratis Kind 3 t/m 9 jaar € 3,50 Vanaf 10 jaar € 4,00 je kan hem vinden in --Dr. A. Kuyperweg 120 4153 XB Beesd

Beoordeling gegeven door bep krabbe.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-05-2008

Datum beoordeling: 3 mei 2008

fantastisch klein park met vele verschillende dieren, mooi gelegen langs de dijk. Park maakt goed gebruik van natuurlijk water, zoals sloten, meertjes etc. Geen superdelux park met felle kleuren en toeters en bellen, maar bijv. een kruik aan de schuur waar een huismus zijn nestje heeft gemaakt. Echt het bezoeken waard dus.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Een prachtig parkje waar je zowel als volwassene als kind een paar leuke uurtjes door kunt brengen. Erg leuk voor de kinderen is dat je aan het begin van het park voor 50 ct een bakje voer kunt kopen, zodat ze eindelijk eens dieren mogen voeren. Want ieder kind wil dat graag als ze in de grotere dierentuinen zijn en het mag uiteraard nooit. Het zijn allemaal kleine dieren, die je van heel dicht bij kunt zien. De aapjes pakken de mais voorzichtig uit je handen. een kangeroo wil best wat eten en de cavia's mag je knuffelen. Verschillende uilen kijken wat je aan het doen bent en de enorme raven maken veel indruk op iedereen. Kortom, een bezoek zeker waard.

Beoordeling gegeven door Edith Brandenburg.