Beoordelingen De Paardenkamp

doen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2014

Datum beoordeling: 21 februari 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn er met het kinderfeestje van onze dochter heen geweest (werd 10 jaar). Kinderen vonden het geweldig. Wat snoepjes voor de paarden gekocht in de winkel en uitdelen maar. Medewerksters vertelden in een rondleiding een en ander. Leuke film over ontstaan Paardenkamp te zien. En... je mag zelf eten/drinken meenemen. Daarvoor hebben we gepicknickt in het bos en daar wat spelletjes gedaan. De meiden hebben het er nog lang over gehad.

Beoordeling gegeven door Alberdina.

13
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: half 2 s midags

Datum beoordeling: 31 oktober 2014

Reisgezelschap: met vrienden

ik geef dit cijfer omdat een dagje uit altijd erg leuk en gezellig is !

Beoordeling gegeven door Nikita Bakker.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2010

Datum beoordeling: 7 juli 2010

Wat een leuke plek om naartoe te gaan. Vriendelijke ontvangst, leuke rondleiding van een van de medewerkers (Wim) die de prachtigste verhalen vertelt over de paarden en waarom ze op een bepaalde manier werken. Mooie film gezien over het ontstaan van De Paardenkamp en het goede werk wat ze hier doen. Gratis kopje koffie ook nog en een leuk klein winkeltje waar je goedkope aardigheidjes kunt kopen. Omdat het zulk mooi weer was, hebben we na afloop ook nog even het ommetje paardenkamp gemaakt, wandeling langs de weilanden en door de bossen. Bij terugkomst gingen de paarden op de boerderij net terug naar hun stallen (dagelijks rond half 4) ERG leuk om te zien. De kinderen, maar wij ook, hebben enorm genoten van de gastvrijheid daar. Je bent er zeker 2 a 3 uur zoet!

Beoordeling gegeven door Julio Ribeiro.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13-3-2010

Datum beoordeling: 16 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door j a g van schendel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 11 2008

Datum beoordeling: 7 december 2008

Geef een goed gevoel om te zien met hoeveel liefde de "oudjes" verzorgd worden door mensen die veel liefde en geduld hebben om in hun eigen vrije tijd vele uren door te brengen met deze paarden.

Beoordeling gegeven door ht de Bas.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-08-2008

Datum beoordeling: 19 oktober 2008

Wat een super ervaring. Mooi zoals voor die oudjes gezorgd wordt. Medewerkers hebben altijd tijd voor een praatje, rondleiding of advies als je vragen hebt. Het is gratis maar de service is er niet minder op. Ik kom snel weer eens terug!

Beoordeling gegeven door Richard van Oudheusden.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: za 13 juli 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Paardenkamp Soest is een rusthuis voor oude paarden. Je bent welkom van 10 tot 16 uur en als je wilt, kan je een rondleiding krijgen. Het was lekker weer en alle paarden stonden in de wei. Ze kwamen ook op je af om geaaid te worden en te kijken of er wat te halen valt. Je mag ze oud brood geven (van huis meegenomen)of paardensnoepjes die je in het winkeltje kunt kopen. In het winkeletje is staat een frisdrank automaat, cola voor 60 cent!! Ook staat er een koffieautomaat. Daarna kan je lekker op de picknick banken zitten en konijntjes of geitjes aaien. Het was een leuk uitje voor onze dochter van 5, die gek is van paarden en het kost niet :)

Beoordeling gegeven door I.F. Stoutenbeek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 maart

Datum beoordeling: 28 juni 2008

een heel gezellig park,een echte ouderwtse dierentuin,zoals een dierentuin hoort te zijn....Erg leuk voor de kinderen en zeer overzichtelijk!!!!

Beoordeling gegeven door ilse pouwels.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2005 ong.

Datum beoordeling: 3 juni 2008

Een heel goed initiatief!! Mooi om te zien hoe er zoveel tijd en energie in wordt gestoken oude paarden een goede rustplaats te geven.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 3 mei 2008

Vriendelijke mensen die met passie voor hun dieren vertellen en je graag rondleiden, fijne sfeer!

Beoordeling gegeven door Esther van Woerdekom.