Beoordelingen Buitencentrum Boomkroonpad

Spectaculair
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-09-2017

Datum beoordeling: 5 september 2017

Reisgezelschap: met partner

Boomkroonpad is erg gaaf. Gaaf om in alle rust tussen de bomen toppen heen te lopen en in de toren extra hoog te gaan gaaf! De wandelingen zijn ook leuk vooral de nummering op de paaltjes en de uitleg erbij. Voor kinderen is het een paradijsje. Graag wil ik wel vragen aan alle bezoekers neem je rommel mee terug uit het bos, laat niets achter als dank het is een kleine moeite het afval later weg te gooien in een afvalbak. Hou het bos schoon

Beoordeling gegeven door Hans den Daas.

niet leuk
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 26.07.2017

Datum beoordeling: 26 juli 2017

Reisgezelschap: met partner

wat een leuk dagje uit moest worden viel in duigen, wat een saaie bedoening en dan het pad waar je in 15 minuten doorheen bent. € 20,25 entree die we zo in de prullenbak hadden kunnen smijten .

Beoordeling gegeven door oosterveer.

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 29 april 2017

Datum beoordeling: 7 juni 2017

Reisgezelschap: met een groep

Had er meer van verwacht voor dat bedrag!. Was maar een paadje hoor! Wij vonden het in ieder geval veel te veel geld voor wat je krijgt! Het bos eromheen is wel mooi.

Beoordeling gegeven door Van Boxel.

Tegenvaller
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-08-'16

Datum beoordeling: 28 augustus 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren 27-08-'16, vroeg van huis om naar het Boomkroonpad te rijden. Twee en een half uur in de auto gezeten en vervolgens aangekomen. Het is dan een beetje teleurstellend dat het pad 125 meter lang is. Als je op de site kijkt en leest, raak je enthousiast, dus dat zit wel goed in elkaar. Helaas is de realiteit anders. Als ergens in de buurt bent, dan is het leuk om te doen en zeker met kinderen. Om er speciaal naar toe te rijden, niet de moeite waard. De wandelingen die je gewoon in het bos kan maken zijn op zich leuk en dat hebben we dan ook gedaan, anders heb je helemaal het idee dat je voor niks gekomen bent.

Beoordeling gegeven door N.N..

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomervakantie augustus

Datum beoordeling: 25 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

ik vond het pad dat wij genomen hadden toch wel een beetje te lang wandelen. En wat ik wel geinig vond was dat mijn vader niet op dat pad durfde omdat dat te hoog was. maar neem dus niet dat paarse wandelpad.

Beoordeling gegeven door Bo ter Steege.

kort
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 29-7-2014

Datum beoordeling: 30 juli 2014

Reisgezelschap: met partner

Wij wilden het boomkroonpad doen met 2 volwassenen. Het is op zich kleuk bij het bezoekerscentrum van staatsbosbeheer, hier konden kinderen een huisje voor lieveheersbeestjes timmeren en een huifkartocht maken. Ook kunnen kinderen er leuk spelen in de speeltuin en het bosje voor het boomkroonpad. (maar die hadden wij dus niet bij ons) Het boomkroonpad zelf is leuk, er zijn informaitebordjes waarop kinderen wat kunnen lezen over het pad en de natuur maar de mevrouw achter de balie van het bezoekerscentrum vertelde ons dat het een wandeling van ongeveer 20 min zou zijn. Dit is een wat optimistische voorstelling want hoewel wij niet snel hebben gelopen ben je er in 10 minuten echt doorheen ook. Na het boomkroonpad staan bakjes met wandelroutes (gratis) en dat is wel heel erg leuk. Je kunt verschilldende afstanden doen en daar kan de hond ook mee. Maar het boomkroonpad zelf vonden wij erg kort. leuk te combineren met andere activiteiten maar op zichzelf wat minder

Beoordeling gegeven door Yara.

lekker wandelen in de natuur
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zondag 5 mei 2013

Datum beoordeling: 14 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met onze dochter van twee en een half naar het boomkroonpad geweest. Het pad zelf is erg kort en we stonden letterlijk binnen een kwartier weer beneden. Gelukkig worden er ook andere dingen georganiseerd in het buitencentrum en konden we op pad met een kabouterspeurtocht. SUPERLEUK. Er is een route van anderhalve kilometer uitgezet. Het kind krijgt een roodneusje en wangen, een knapzakje met drinken en wat lekkers en een puntmuts. De ouders een tas met de speurtocht en alle benodigdheden. Een leuke route die een goede afstand heeft. Leuk bedacht!!!

Beoordeling gegeven door Bibi Hensje.

Ontdekkingstocht
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 13 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Als ik sommige van bovenstaande reviews lees "matig kinderen waren snel uitgekeken voor die prijs" en "Voor een uurtje wel leuk", krijg ik de indruk dat de kinderen (of de ouders) een beetje verwend zijn. Om de prijs hoef je het niet te laten (Volwassenen 4 Euro, kinderen vanaf 4 jaar 2 Euro, daaronder gratis!) en in de natuur valt zoveel te ontdekken dat je daar makkelijk een dag bezig kunt zijn. Maar dan moet je er al ouders natuurlijk ook een beetje energie in steken. De route onder de grond/ boven door de bomen is voorzien van bordjes informatie op kinderniveau. Daar kun je langsrennen (wat ik vaak zie), je kunt er ook even bij stilstaan. Buiten het pad is het lorkenbos waar je hutten kunt bouwen, water kunt pompen, bomen kunt verslepen... Ook kun je een lange wandeling maken, een route volgen of een speurtocht doen. In het winkeltje zijn ook zoekkaarten te koop (bijv. bodemdiertjes). Er is een restaurantje bij waar je een ijsje kunt eten. In de zomer zijn activiteiten als huifkartocht en roofvogelshows. Het is dus wat minder kant-en-klare entertaining (alles op een presenteerblaadje), maar net wat je er zelf van maakt, lekker rondstruinen dus ;)

Beoordeling gegeven door de Vries.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8 april 2012

Datum beoordeling: 8 april 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mijn achterneefje was niet weg te slaan van het Larkenbos. Was druk bezig met boomstammen sjouwen en op boomstammen lopen.

Beoordeling gegeven door breister.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-07-1980

Datum beoordeling: 6 augustus 2009

echt super leuk voor jong en oud

Beoordeling gegeven door Tamara.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 mei 2009

Datum beoordeling: 17 mei 2009

Heel erg leuk om tussen en boven de bomen te lopen. Daar kom je niet elke dag!!!! Ook nog de speurtocht van Simon Specht gedaan (4 - 8 jr) Dat vonden de jongens ook erg leuk, de combinatie van wandelen in het bos, actief bezig zijn en ook nog iets leren was perfect! Toch was de speeltuin ook wel erg leuk aldus Roy 5jr.

Beoordeling gegeven door Korteweg.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20-10-2008

Datum beoordeling: 16 november 2008

Erg leuke ervaring. De kinderen vonden vooral de hoogte heel indrukwekkend. En de speeltuin erbij nog veel leuker. Leuke geprijsd, en ook nog eens leerzaam. Jammer genoeg niet rolstoelvriendelijk !

Beoordeling gegeven door Poeser.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 13-09-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door boomkroonpad drouwen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-09-2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Is een leuke manier om bomen te bekijken

Beoordeling gegeven door W.Lindeijer.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30 mei 2008

Datum beoordeling: 27 juni 2008

Leuke, vooral leerzame activiteit, Heerlijk wandelelen, of op excursie en diertjes zoeken, of heerlijk spelen in de speeltuin. Met mooi weer kunnen de kinderen zich prima vermaken. En zolang kinderen genieten kan ik als ouder ook genieten.

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: aug 2007

Datum beoordeling: 17 april 2008

matig kinderen waren snel uitgekeken voor die prijs

Beoordeling gegeven door wandelen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Het 'Boomkroonpad' ligt tussen Borger en Drouwen in de fraaie bosrijke provincie Drente. Hier is van alles te beleven en je leert er ook wat van Je kunt er wandelen en met een loopbrug door de toppen van de bomen lopen en dat is heel bijzonder. Voor de kinderen zijn er allerlei klimattributen tussen de bomen waar ze lekker kunnen klauteren. Het is ook educatief want er is ook een museum bij waar je veel over bomen kunt leren. De kinderen kunnen met de boswachter mee op speurtocht (ze krijgen een rugzakje met info en lekkers)en die vertelt op een duidelijke manier waarom bomen zo belangrijk zijn. Kortom een leuk uitstapje voor jong en oud en ook voor kinderfeestjes uitermate geschikt. Wij komen er ieder jaar wel een keer !

Beoordeling gegeven door Karin Behrendt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 27 augustus 2007

leuk om erbij te doen als je b.v. in het bungalowpark bij Drouwenerzand of camping bent. Is geen dagvullende activiteit. De worteltunnel is leuk voor kinderen van ca. 6-8 jaar ( kleiner is eng, groteren vinden het saai) en de brug is mooi gemaakt met een fraaie uitkijktoren over de boomtoppen. leuk voor mooie foto. daarna kunnen ze spelen in lorkenbosje ernaast, niet zo heel veel speeltoestellen maar voor een uurtje wel leuk.

Beoordeling gegeven door janet.