Beoordelingen Hunebedcentrum

saai en duur
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: vrijdag 12 augustus 2016

Datum beoordeling: 14 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

De toegangsprijs staat niet in verhouding naar wat er wordt geboden. De film is saai en niet nuttig. Geen uitleg. Een animatie van de bouw zou nut hebben. De route vanuit het dorp is erg slecht of zelfs helemaal niet aangegeven. Voor €9,50 mag je meer verwachten Vergeleken met Westerbork (€8,50) krijg je veel meer voor je geld. Niet aan te raden dus.

Beoordeling gegeven door L.J.Ordelman.

verloren tijd
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 11-08-2014

Datum beoordeling: 11 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

De film bij het begin van het bezoek is echt zonde van de tijd om aan te zien. Als je gewoon door Drenthe vakantie viert, zie je meer dan in dit centrum. Vooral het buiten gebeuren is te verwaarlozen. En dan betaal je ook nog eens €36 voor 4 pers voor.

Beoordeling gegeven door Fred.

Bezoekerscentrum leuk / restaurant waardeloos
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 12 juli 2014

Datum beoordeling: 18 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Film erg saai, zeker voor kinderen. Het was fijn geweest als er gesproken uitleg was geweest. Bezoekerscentrum leuk, zeker de bodemvondsten en uitleg over de keienkloppers. Het restaurant is ronduit knudde! Om kwart voor 11 dringend verzocht het restaurant te verlaten omdat het nog niet geopend was. Openingstijd was 11 uur en personeel zat met z'n allen koffie te drinken op het terras. De schuifpui was helemaal open waardoor wij de indruk kregen dat het al geopend was. Bij later bezoek slecht bedient. De kinderen kregen eerst hun eten en pas 20 minuten later kwamen ze met onze bestelde tosti's (!) aan. Chagrijnig personeel dat met zeker 6 man je aan staat te kijken en geen lachje kan eraf "als u met de pin betalen wilt moet u dat NU doen" (vooraf) Erg jammer en het doet de ervaring van het bezoekerscentrum geen goed.

Beoordeling gegeven door Ester.

leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-3-2012

Datum beoordeling: 23 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

Leuk museum waar het verhaal van de hunebedden wordt verteld.

Beoordeling gegeven door NN.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 16-7-2011

Datum beoordeling: 16 juli 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De film is erg saai en totaal niet informatief (geen enkel commentaar, noch gesproken noch geschreven). Het bezoekerscentrum is wel interessant, maar ruim 7 Euro is veel te duur voor zo'n kort uitje.

Beoordeling gegeven door Fred Bouwman.

Interessant
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 18-06-2011

Datum beoordeling: 23 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Een boeiend bezoek aan het hunebedcentrum. De rondleiding was zeker de moeite waard vanwege de 'extra' informatie. Al met al aan te raden voor iedereen. Wel jammer dat mensen op de hunebed klommen om foto's te maken.

Beoordeling gegeven door Ronald Kantelberg.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 1 Augustus 2010

Datum beoordeling: 2 augustus 2010

Het bezoek aan uw centrum echt de moeite waard. Ook de spieker en het boerderijtje geven een goed beeld van die tijd. Ook de kruidentuin bezocht. Jammer was het, dat en geen bordjes bij stonden welke kruiden dan wel gewassen het waren. Dat hebben we eigenlijk als een tekort koming ervaren. Bij verschillende stenen stonden wel bordjes. Enkele bordjes stonden op een dusdanige plek, dat niet goed te beoordelen was om welke steen het ging. Verder niets dan lof

Beoordeling gegeven door F. Takens.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 juli 2010

Datum beoordeling: 24 juli 2010

Vandaag(24 juli 2010)was ik met mijn man en zus in het hunebedcentrum. Wij lazen het bordje bij de nieuwe muur van steen. Nog nooit heb ik zo`n slecht informatiebordje gezien. Slecht nederlands, schrijffouten en stijlfouten. Nadat ik het gelezen had snapte ik nog weinig van de tekst.

Beoordeling gegeven door G. Naarden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 12 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door D.Gildemeester.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-07-2009

Datum beoordeling: 3 augustus 2009

Een heel leuk informatief Centrum ook voor kinderen

Beoordeling gegeven door Leny Tak.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16 september 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

als u echte informatie over hunebeden wilt moet u beslist langs naar het hunebedcentrum in borger gaan je kan er ook een leuke rondleiding krijgen, dit is erg leuk.

Beoordeling gegeven door wim en gina timmer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-09-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door hunebedcentrum borger.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-6-2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J. van den Broek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-6-2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J. van den Broek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-6-2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J. van den Broek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-6-2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door J. van den Broek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 mei tot 16 mei

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Het park het Land van Bartje in Ees heeft van ons een 9 gekregen omdat het personeel heel vriendelijk was, de bungalows ruim en schoon waren en voor kinderen veel georganiseerd werd. Het is geen tien geworden omdat we vonden dat het binnen bad iets te klein was en er niets voor volwassenen georganiceerd werd.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Het centrum bij de hunnebedden maakt het completer. Je krijgt een goed overzicht van de historie. Leuk om allerlei dingen te kunnen doen.

Beoordeling gegeven door van gorp.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: sept 07

Datum beoordeling: 27 februari 2008

Het was super op de Hunnerstate!!!

Beoordeling gegeven door N.N..