1

Beoordelingen Schaatsbaan IceParadise

Oudjaarschaatsen
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 31-12-2014

Datum beoordeling: 1 januari 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Jammer genoeg was het ijs niet echt glad. Wellicht wat vaker vegen. Het was er niet erg druk, waardoor de kinderen lekker de ruimte hadden om te schaatsen. De nieuwe skihut is wel een verbetering.

Beoordeling gegeven door Jacobs.

klantonvriendelijk en onbeschoft
1 11111

Bezoekdatum: 22 februari 2013

Datum beoordeling: 22 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik was met 3 kinderen.Toen we aankwamen waren er meerdere scholen dus 1 mierenhoop.1 van mijn kindjes durfde niet op de schaats omdat ze bang was dat ze omver zou worden geschaatst dus vroeg ik voor haar geld terug.Een zeer onvriendelijke meneer vertelde me dat dat niet kon of ik dat zelf ook niet snapte.hoe onbeschoft!Tewijl er ik weet niehoeveel mensen zo doorliepen en niet eens betaalden.Totaal geen toezicht

Beoordeling gegeven door van Bruggen.

Op glad ijs?
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: iedere twee weken

Datum beoordeling: 23 februari 2011

Het personeel is erg vriendelijk. Ik bel van te voren naar het restaurant de Volle Maan of er niet een paar schoolklassen op staan, want anders is het heel erg druk. Zo niet, dan ga ik snel naar de baan en er staan dan meestal niet meer dan 4 mensen op het ijs. Ook heb er ik er al drie keer helemaal alleen op gestaan wat voor een geoefende schaatsster erg prettig is. De vijf geeft ik omdat, alhoewel het personeel zegt dat er regelmatig wordt gedweild, ik dit nog nooit heb gemerkt. Dit seizoen ben ik tot nu toe 7 keer geweest en iedere keer is het ijs helemaal stuk gereden oftewel geen glad ijs. Dat vind ik heel jammer want het is toch wel heel mooi dat er een stukje ijs in Leidschendam is. Ik hoop dan ook dat de ijsbaan blijft, maar dat ze hem wat beter onderhouden.

Beoordeling gegeven door Ilona.

Waardeloos
1 11111

Bezoekdatum: 2 januari 2011

Datum beoordeling: 2 januari 2011

Om te beginnen kan je er niet pinnen. Moest 54 euro afrekenen (incl. 30 euro borg voor huurschaatsen) en 100 euro accepteren ze niet. Van 2 briefjes van 50 hebben ze niet terug. Dus maar weer naar de bank om te pinnen, terwijl je 200 euro cash in je handen hebt. De hele begeleiding is chaos. De hele tent werd gerunt door 1 grietje van max 14 jaar die het nooit kon bijlopen. Kassa, uitgifte huurschaatsen enz, borg teruggeven bij vertrek en als klap op de vuurpijl nog een kinderpartijtje ook. Alles kwam op de schouders van dat ene meisje terrecht...Toezicht is er dus o,o, lange wachtrijen, VEEEEL te druk op de baan (vol is op een gegeven moment echt vol uitbater!) Kom er nooit meer, ik hoop met mij meerdere!

Beoordeling gegeven door anoplan.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 december

Datum beoordeling: 15 december 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..