Beoordelingen Familiepark Nienoord

Top dag gehad, goede prijs en nog betaalbare horec
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-05-1918

Datum beoordeling: 13 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Overzichtelijk en veel te doen, het naast gelegen kasteel Nienoord maakt de dag compleet. Ook zwemmen en midget golf was mogelijk maar daar hadden we geen tijd meer voor, wij komen zeker terug

Beoordeling gegeven door H Vrolijk.

Netjes park
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 11 september 20165

Datum beoordeling: 12 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Horeca in park restaurant slecht georganiseerd. Assortiment wat betreft belegde broodjes onvoldoende.

Beoordeling gegeven door Koosenaliekiewiet@gmail.com.

horeca waardeloos
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: half mei 2013

Datum beoordeling: 18 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wíj waren hier op een maandag. Toen wij eten wilde halen was dit niet mogelijk omdat het te druk was met schoolreisjes. De frituur hing vol. Vonden we wel slecht maar geen probleem. Dan maar een broodje ofzo. Maar ook dit was niet mogelijk. Ze hadden het te druk voor ons en moesten later maar weer komen. Klacht ingediend maar hier werd ook niks mee gedaan. Behalve dat ze openlijk over ons stonden te smoesen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Prettig,leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 mei 2013

Datum beoordeling: 13 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi kleinschalig park met plezier voor de kleine genieters tot ongeveer 12 jaar. De grote familieglijbaan en apenkooi deden het erg goed bij mijn dochtertje en zoon. Ze hebben beide nog lekker een knuffel gekregen van de mascotte. Waren er met de stoomdagen. Ook al was het heel druk toch waren we snel aan de beurt bij de kassa en in het restaurant. Wij werden juist heel gastvrij ontvangen in tegenstelling tot een review van iemand anders..?!

Beoordeling gegeven door F.Haarst.

leuk voor kinderen maar niet eerlijk personeel
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 17 juli

Datum beoordeling: 16 februari 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Door een ongelukje bij de ijsco kar mijn portemonnee op de balie laten liggen. Bij thuiskomst zie ik op mijn telefoon dat er door Nienoord is gebeld dus ik bel terug en dan weet niemand meer iets van het voorval........ Voor jonge kinderen is het mooi.

Beoordeling gegeven door Elly Stuiver.

veel te doen voor weinig geld
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-aug-2012

Datum beoordeling: 13 februari 2013

Reisgezelschap: met een groep

Klagers die blijven het is nooit goed,maar Nienoord een lust voor groot en klein en je weet dat het wel eens kan regenen en daar heeft Nienoord ook aan gedacht,top top. De stoomdagen zijn ook leuk om die te bezoeken zie You tube. De meeste kinderen willen niet naar huis na een dagje Nienoord. Het is een aanrader

Beoordeling gegeven door Fam de Vries uit Rotterdam.

kind en moeder vriendelijk schoon en supergezellig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 mei jl

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben ons heel goed vermaakt, veel genoten. Lekkere lunch leuke en spannende atracties . Dieren park netjes(ondanks dat dieren natuurlijkerwijs ook wel eens uitwerpselen ergens deponeren) :) De treintjes zijn leuk om naar te kijken en de grotere trein is leuk om mee te rijden (ritje is te kort volgens de kinderen) en de entree prijs is heel goed te doen en naar verhouding laag. Kortom

Beoordeling gegeven door Heleen Rozema.

Kindvriendelijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 juni 2011

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi kindvriendelijk park met erg grote speeltuin. Erg overzichtelijk met veel groen en picknicktafels én niet duur.

Beoordeling gegeven door Marije de Groot.

Leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 26 maart 2011

Mooi ruim opgezet speelpark in een natuurlijke omgeving. Gelukkig niet teveel elektrische toestellen waar je in andere parken vaak weer apart voor moet betalen. Veel afwisseling; gewoon erg leuk!

Beoordeling gegeven door Martijn.

Topdag voor de kids
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: regelmatig in 2010

Datum beoordeling: 15 januari 2011

Het familiepark Nienoord staat al sinds 3 jaar op ons programma. Elk jaar kopen wij een familieabonnement. Want we gaan minstens 3 keer per jaar heen en dan kan dat al uit. Parkeren is gratis, consumpties niet te duur en goed. En het treinritje is elke keer een hoogtepunt. De kinderboerderij is altijd leuk met een heleboel geiten. Wel is het handig om bij de wisselautomaat naast de kassa een aantal 50 ct muntjes mee te nemen voor de paar attrakties die betaald moeten worden (traktor-rijden, elektrische autos en elektrisch paardenparcours). Speeltoestellen zijn goed onderhouden en zelfs bij slecht weer vermaken de kids zich in de overdekte appekooi. Al met al een prima dagje weg.

Beoordeling gegeven door Fam. Hunziker.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04/08/2010

Datum beoordeling: 8 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Anneke Wolters.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-06-2010

Datum beoordeling: 27 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door loekino.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 april

Datum beoordeling: 12 april 2010

Het is een gezellig en leuk park voor de kinderen,voor de ouders is het overzichtelijk.

Beoordeling gegeven door Familie G.W.Kok-Talens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 augustus 2009

Datum beoordeling: 10 augustus 2009

Ik ben met mijn moeder en neefjes (5 en 8) op familiepark Nienoord geweest, voor de kleine kinderen en (model)spoor liefhebber is dit een echte aanrader. Een overcomplete speeltuin, leuke bezienswaardigheden, veel dieren en wel 6 a 7 miniatuurspoorbanen, waar je al dan niet op kan zitten en meerijden, bepaalde functies kan aansturen. Zelfs als het regent zijn er genoeg overdekte speel, zit en kijkmogelijkheden, zodat je je hoe dan ook niet kan vervelen. Het personeel is ook vriendelijk, en zo nodig staan deze je ook met raad en daad bij.

Beoordeling gegeven door Wilco Mierop.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-06-2009

Datum beoordeling: 20 juni 2009

ik ga er al jaren naar toe zowel prive als met clubs en school ik heb ervaren dat kinderen helemaal uit hun dak gaan en begeleiders helemaal op hun gemak zonder stress ook kunnen genieten gewoon geweldig en betaalbaar top top top

Beoordeling gegeven door gerda zuidema.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2008

Datum beoordeling: 25 februari 2009

geweldige ligging op het landgoed nienoord. Het hele park ligt in het bos. super gewoon.

Beoordeling gegeven door Marco.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26-09-2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

erg leuke dag gehad met de kids vooral met mooi weer is het leuk door het aangrezende zwembad waar je ook in mag. Het park was erg schoon alleen de mensen mogen wat vriendelijker

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29-7-2008

Datum beoordeling: 29 juli 2008

Het park ziet er leuk uit en is aantrekkelijk voor kinderen, maar je betaalt voor een kind van net 1 jaar de volle prijs, terwijl ze ng bijna niets kunnen in het park. Dan heb je nog 2 attracties waar je los voor moet betalen, terwijl je al entree betaalt. In Drouwenerzand betaal je entree en is alles gratis. Daarbij hadden wij het ongeluk dat we net een uurtje binnen waren en het begon te onweren en regenen. Dit was al in de middag. Ik kon dit aan de hand van de bon ook bewijzen. Ik vroeg aan die vrouw aan de kassa of ze ook iets van couponnen hadden, om een volgende keer dan terug te komen met korting, want het was natuurlijk jammer dat je weer zo snel naar huis moest. Maar ze was erg kort en bot en zei: Die hebben we niet, pech gehad dat het regent. Ik vind dit niet bepaald een nette afhandeling. Ze had anders op zijn minst een gratis kop koffie kunnen aanbieden of iets dergelijks. Wij hebben besloten hier niet weer heen te gaan, we rijden wel door naar Drouwenerzand.

Beoordeling gegeven door Angelique Veenhuizen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 27 juli 2007

echt een leuke dag gehad. Wat ging het doen regenen of bleef het droog? Leuke combinatie van 's ochtends lekker zwemmen in het zwemkasteel en 's middags spelen in de speeltuin.

Beoordeling gegeven door A.W. Doornbos.