Beoordelingen Zwemkasteel Nienoord

Onbeschofte bazin
1 11111

Bezoekdatum: 11-08-2020

Datum beoordeling: 11 augustus 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag willen oefenen met mijn dochter in het diepe bad. Mij werd bij de kassa geadviseerd om dan binnen te zwemmen. Eenmaal binnen zag ik dat er speel attributen waren in het diepe bad. Na 1 minuut binnen gingen we terug naar de kassa en aangegeven dat wij toch graag naar buiten willen om daar alsnog te oefenen. Wij waren binnen nog niet in het zwembad geweest. De bazin vertelde dat dat niet meer kon ivm corona. Het kan alleen als wij uit het zwembad gingen, en opnieuw gingen betalen, dan mochten wij naar het buitenbad. Hoe achterlijk en dom ben je dan als baas van het zwembad. Conclusie, alles draait hier om geld.

Beoordeling gegeven door Anna.

Gezellig zwemmen
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 17 april

Datum beoordeling: 13 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Buitenbaden erg mooi De glijbanen stonden onze dochters wel aan! Bubbelbad was over vol dat was wel jammer..

Beoordeling gegeven door F.Haarst.

genept
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10-8-1212

Datum beoordeling: 10 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

op de site wordt het aangeprezen voor 3,50 p.p maar bij de kassa moet je 4,25 betalen. Een leuk lokkertje

Beoordeling gegeven door s.

Het lijkt heel wat maar het is 3 x niks!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 9-1-2011

Datum beoordeling: 9 januari 2011

Bij binnenkomst word eerst je portemonee leeggeroofd. Voor een kindje van 1 betaal je gewoon de hoofdprijs. Voor 2 volw. en een dreumes betaal je samen 12 euro. Je mag dan verwachten dat je dan een behoorlijk bad aantreft, helaas is dit niet het geval. Je betaald ook nog apart voor een kluisje, helaas heb je aan 1 niet genoeg voor een gezin waardoor je genoodzaakt bent om 2 te huren. Het "pierebadje" is erg klein. Het is daarom al snel te druk waardoor we uitweken naar het grote bad. Hier zijn (bleek later) zwembandjes voor kinderen verplicht. Alsof ik mn zoontje los of alleen zou laten! Natuurlijk waren deze daar te koop (bandjes van de Action voor 5 euro!) Zonder bandjes geen toegang. We zijn zonder pardon het zwembad uitgestuurd! Samengevat. Prijzen die horen bij een kasteel maar dit zie je niet terug in het comfort of service. Nooit meer naar Zwemkasteel Nienoord!

Beoordeling gegeven door J.G..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meermalen

Datum beoordeling: 29 juni 2010

Over het binnenbad heb ik niet zo'n oordeel, ik ben vooral zomers in Norg op de camping en zwem dan graag in het buitenbad, dat is zeer goed.

Beoordeling gegeven door Otto Gaastra.