1

Beoordelingen Center Parcs Park Zandvoort

center parks meh, maar gametown best
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-01 tot 21-01

Datum beoordeling: 23 februari 2024

Reisgezelschap: gezin

lekker een weekendje weg met de kinderen naar zandvoort centerparks, maar is gewoon een beetje standdaart, personeel heel lief en behulpzaam maar meesten wisten niet alle infomaatie, receptie in tegendeel wel, die kan alles regelen, opzoeken en weten zelf ook veel infomaatie over het park zelf en wat een beetje te doen is. het zembad is klein maar wel gewoon goed verzorgt en de huisjes waren gewoon top. maar waren meeste benieuwt naar waren was gametown. had echt de beste tijd in gametown, de prijzen zijn een beetje duur want als je voor het eerst komt kosten de laagste kaart 18,50 voor 30 credit en kost een spel tussen 1 en 5 credits, 2 kaart kost 28 euro en de hoogste is gewoon 50 euro. maar wij hebben gewoon 50 euro gedaan zodat we het hele weekend er van konde genieten. er was ook een hele lief vrouw achter de bali die echt alles maar ook echt alles kon uitleggen tot de laaste game update tot hoe de machiene in werking gaat. ik raad zeker aan om gametown te checken, snap dat voor somige erg prijzig vinden maar 1 van de personeel leden help je gewoon met spel uitleg. zij kon ook vertellen wat er beetje in de buurt is maar ook in haarlem en amsterdam, waar best kan eten buiten centerparks en zoveel meer.

Beoordeling gegeven door mike.

Dramatische service (2022l)
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Augustus 2022

Datum beoordeling: 16 augustus 2022

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op 10 augustus een bericht ontvangen dat alle faciliteiten vanaf 10.00 uur dicht zijn en het parkeerterrein ontoegankelijk. Deze dag genoodzaakt eerder te vertrekken. Van onze 8-daagse vakantie zomaar één dag afgesnoept. Ruim 2000 euro betaald. Compensatie 10 euro p.p. aan e-voucher voor een activiteit. Abnormaal. Centerpars vindt dit normaal. Willen geen oplossing zoeken. Konden wel dezelfde termijn maar een dagje eerder. Van Premium naar comforthuisje. (Luxe niveau omlaag), maar dan zouden we moeten bijbetalen. Ongelooflijk. Zowel park Zandvoort als hoofdkantoor komt niet met een passende oplossing. Voor ons geen Centerparcs meer. Ze zeggen in hun recht te staan volgens de almene voorwaarden. Niet te geloven.

Beoordeling gegeven door Wouter.

1 grote teleurstelling
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Februari 2022

Datum beoordeling: 30 juli 2022

Reisgezelschap: gezin

Huisjes zijn nieuw en prima (maar 16 en uur en helaas was het huisje nog niet schoon gemaakt. Hier moesten we zelf achteraan, want het huisje werd wel opgeleverd als schoon). Heel erg veel activiteiten voor de kinderen waren dicht ( trampoline, deel van het zwembad), juist de onderdelen waar je met een gezin van kinderen tussen de 2 en 12 jaar voor komt. Service bij restaurant delen was vreselijk. Ontzettend lang wachten, niet gastvrij, zelf achter je bestelling aan omdat het maar niet geleverd werd. Bij vertrek dit aangegeven bij de balie. We mochten tegoed krijgen op ons pasje, maat omdat we weg gingen was dit niet handig. Advies was om te mailen met een klacht om een compensatie te krijgen. Dit gedaan, klacht ontvangen en een keurige standaard mail terug gekregen, maar niet de compensatie. Absoluut geen sevice! En zeker niet centerparcs waardig (vooral gezien de prijs die je overal voor betaald, juist voor faciliteiten en service).

Beoordeling gegeven door Renate.

Duur en niet fijn
1 11111

Bezoekdatum: 26-07-2021

Datum beoordeling: 1 augustus 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bij aankomst gaven ze aan dat we pas om 16:00 in het huisje konden dit was niet gecommuniceerd. Je moest alles reserveren via een app dus de hele dag niks kunnen doen We kregen een tegoedbon €20 in de giftshop. De kids €10 p.p iets uitgezocht kwamen we bij de kassa bleek het alleen op kleding. Nu een trui uitgezocht van 55,- geld het niet op Adidas. Bij de receptie geven ze aan dat dit van bovenaf besloten is. Nauw wat een service. De WiFi €40 hoefde we niet te betalen want vanwege nieuwe kon service had iedereen WiFi. Nou wij dus niet 4 dagen bezig geweest om goede WiFi te krijgen. De bedden en beddengoed stammen uit prehistorie en liggen niet fijn. Het zwembad en bij het omkleden is het vies en oud. De Wc stinkt naar riool en is heel klein. Kort om na een Corona jaar en 2 jaar geen vakantie te hebben gehad nu weer niet kunnen relaxen in de vakantie met allemaal tijdvakken en reserveringen en tot weer. Echt geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Gijsberts.

helaas teleurstellend
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14 feb 2020

Datum beoordeling: 18 februari 2020

Reisgezelschap: gezin

Wij verbleven een weekend in een zg VIP cottage. Badkamer was wel luxe en schoon maar de bank zat onder de vlekken. Er was alleen op zaterdag wat entertainment voor de kinderen. Het zwembad was echt verouderd en smerig. De BBQ was niet te gebruiken want er was geen rooster. Er was een oven die zonder gebruikaanwijzing niet te gebruiken is. De broodjes die bij het arrangement zaten waren zeer zeker niet warm en luxe. Het was al met al niet wat wij verwachten van een VIP en was het geld niet waard. Ben normaal gesproken geen klager maar ben nu wel heel erg teleurgesteld. Wij waren daar om de verjaardag van mijn kleindochter te vieren, zo jammer. Voor 560 euro hadden wij het ergens anders leuker gehad.

Beoordeling gegeven door Leny Tetteroo.

Slechte accommodatie
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Oktober 2019

Datum beoordeling: 30 november 2019

Reisgezelschap: gezin

Gelegen in de duinen en op loop afstand van duinen, strand en circuit. Een mooi zwembad. Dat zijn de pluspunten. Het huisje zelf vond ik een drama. We hebben een vip huisje gehuurd maar laat te wensen over. Geen stopcontacten in de slaapkamers en het meubilair is oud en versleten. Op de sauna in het huisje na is er weinig vip te bekennen. Bovendien was het slecht schoon gemaakt. Er zat chocopasta aan de fohn, bestek was vies, nachtkastjes stoffig. De regen douche is niet wat je van een regen douche verwacht. Er valt meer naast, dan op je. Bovendien bevindt de douche zich in een oud bad. Ik zal niet snel meer naar dit park gaan, voor die prijs zijn er veel mooiere accommodaties te vinden bij de concurrent.

Beoordeling gegeven door Imogen.

Ouwe bende
1 11111

Bezoekdatum: 5-12-2016

Datum beoordeling: 8 december 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden er een huisje gehuurd vip Maar bij aanrijden sprongen de tranen al in de ogen van ons . Zijn we hier wel goed !! zijden we tegen elkaar . Alles was oud en gedateerd. We hebben het 2 dagen volgehouden van de 7 .zijn maar weer lekker naar ons eigen huisje gegaan .hebben de manager hier over aangesproken ben nog benieuwd of ze nog wat doen met onze klacht. Dus voor ons center parcs zandvoor een dikke nul.lekker wat anders zoeken mensen!!

Beoordeling gegeven door Rene meijerink.

mooie locatie maar park is niks
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooie ligging vlakbij het strand, dat is super, op loopafstand. Maar de huisjes zijn erg klein en niet schoon, veel last van jongeren 's nachts gehad (gillen, fluiten, roepen, schreeuwen tussen 24.00 en 05.00 uur ongeveer) waardoor we overdag met kleine kinderen erg moe waren. Uit eten was wel gezellig, maar kindermenu's hebben ze niet echt en meedenken doen ze dan niet. Pluspunt is het zwembad, warm water en heel leuk voor kinderen. Huisjes en kindvriendelijkheid zeker onvoldoende.

Beoordeling gegeven door gezin met jonge kids.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

sunparks te zandvoort was redelijk tot tijdens onze bungalowvakantie

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 augustus

Datum beoordeling: 17 november 2009

Als ouder en voor de kinderen hebben wij een heerlijke dag gehad. Gezellig ,Leerzaam,een fijne omgeving voor de kamelen. De kinderen vonden het melken van de dromedarrisen uiteraard geweldig! Kortom een fantastisch leuke ervaring in de melkerij met vriendelijke medewerkers die veel liefde voor de dieren hebben.

Beoordeling gegeven door carina tabbers.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4 tot 7 september

Datum beoordeling: 27 september 2009

Wat een smerige bedoening. Ons huisje was erg vies, de schoonmaakster was zo onbeleefd dat ik zowat alweer naar huis was gereden, maar goed we hadden al betaald.Dan zelf maar even boenen. Verkeerde en koude pizzas in de market dome, onbeleefde badmeesters en zo ontzettend vies in de kleedhokjes ongelovelijk. Ik snap niet dat dit legaal is het bloed zat op de muren!

Beoordeling gegeven door sander de groot.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27-9-09

Datum beoordeling: 27 juli 2009

Het is nodig aan verbouwing toe,ligt wel dicht aan de zee.

Beoordeling gegeven door steenvoorden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-2009

Datum beoordeling: 7 juni 2009

We hadden een mooi, schoon huisje. Goed gelegen, veel vertier op het park...de omgeving is prachtig. Op loopafstand van het strand! Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Lays.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 tm 12 december

Datum beoordeling: 25 december 2008

geweldig uitzicht, vanuit je bed de zee zien!!! heerlijk langs heet strand lopen en dan 's avonds ergens binnen het center parcs wat eten.

Beoordeling gegeven door center parcs hotel.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 20 november 2008

Luxe huisje voor ruim 900 euro voor 5 dagen, volgende keer neem ik een hotel. Er zat schimmel in de koelkast, drop tussen de kussens van de bank het rook muf. Personeel supermarkt zijn de onbeschofste mensen die ik ooit heb meegemaakt.

Beoordeling gegeven door puntje.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10 oktober 2007

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Gebruik gemaakt van het Hotel, eten in een arrangement van 3 dagen was prima. Altijd wat te ondernemen, goed zwembad.

Beoordeling gegeven door Mirjam Veenhof.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 3 mei 2008

Datum beoordeling: 5 mei 2008

center parks in zandvoort was geweldig omdat wij heel mooi weer hadden, maar binnen om te borrelen of iets te doen is niet vol te houden, zo vreselijk warm, daarbij is het niet te betalen en omdat je niet mag roken, wil je ook niet iets gezelligs doen, dan moet je al naar het centrum gaan om iets gezelligs te doen!

Beoordeling gegeven door w lakeman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer 2006 en zomer2005

Datum beoordeling: 2 april 2008

een hele dikke 10 voor dit gezellige kleinschalige park, lekker dicht bij de zee, ook heel erg fijn voor onze gehandicapte zoon, maar helaas kunnen we dit jaar en vorig jaar, niet gaan, want de PRIJZEN zijn niet leuk meer, vel te duur voor ons jammer maar helaas!

Beoordeling gegeven door park zandvoort.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 20 maart 2008

Alles was ruim in orde, we hebben een fijn verblijf gehad. Alleen ik heb last van mijn rug en de bedden zijn niet goed. Verder was alles prima in orde.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: augustus 2004

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Met dit park hebben we geen goede ervaringen. Het huisje waarin we zaten was oud en vies. We waren blij dat we geen kleine kinderen bij ons hadden, want de viezigheid op de vloeren was erg onhygienisch. Bovendien stonk het vanuit toilet en badkamer. Er was een kluisje in het huisje aanwezig dat zo klein was dat een portemonnee en fototoestel er met moeite in kon. Terwijl er werd gewaarschuwd al je spullen goed op te bergen als je weg ging, omdat er regelmatig inbraken op het terrein waren.

Beoordeling gegeven door Mevr. A.C. van Oord.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober

Datum beoordeling: 23 februari 2008

Het was gewoon super, vriendelijk personeeel, mooi schoon zwembad, perfecte huisjes, mooi aan het water. Veel te beleven. Prima zo !!

Beoordeling gegeven door Oude Vrielink.