Beoordelingen Center Parcs Park Zandvoort

Ouwe bende
1 11111

Bezoekdatum: 5-12-2016

Datum beoordeling: 8 december 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden er een huisje gehuurd vip Maar bij aanrijden sprongen de tranen al in de ogen van ons . Zijn we hier wel goed !! zijden we tegen elkaar . Alles was oud en gedateerd. We hebben het 2 dagen volgehouden van de 7 .zijn maar weer lekker naar ons eigen huisje gegaan .hebben de manager hier over aangesproken ben nog benieuwd of ze nog wat doen met onze klacht. Dus voor ons center parcs zandvoor een dikke nul.lekker wat anders zoeken mensen!!

Beoordeling gegeven door Rene meijerink.

mooie locatie maar park is niks
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juni 2011

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooie ligging vlakbij het strand, dat is super, op loopafstand. Maar de huisjes zijn erg klein en niet schoon, veel last van jongeren 's nachts gehad (gillen, fluiten, roepen, schreeuwen tussen 24.00 en 05.00 uur ongeveer) waardoor we overdag met kleine kinderen erg moe waren. Uit eten was wel gezellig, maar kindermenu's hebben ze niet echt en meedenken doen ze dan niet. Pluspunt is het zwembad, warm water en heel leuk voor kinderen. Huisjes en kindvriendelijkheid zeker onvoldoende.

Beoordeling gegeven door gezin met jonge kids.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 19 december 2009

sunparks te zandvoort was redelijk tot tijdens onze bungalowvakantie

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 augustus

Datum beoordeling: 17 november 2009

Als ouder en voor de kinderen hebben wij een heerlijke dag gehad. Gezellig ,Leerzaam,een fijne omgeving voor de kamelen. De kinderen vonden het melken van de dromedarrisen uiteraard geweldig! Kortom een fantastisch leuke ervaring in de melkerij met vriendelijke medewerkers die veel liefde voor de dieren hebben.

Beoordeling gegeven door carina tabbers.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4 tot 7 september

Datum beoordeling: 27 september 2009

Wat een smerige bedoening. Ons huisje was erg vies, de schoonmaakster was zo onbeleefd dat ik zowat alweer naar huis was gereden, maar goed we hadden al betaald.Dan zelf maar even boenen. Verkeerde en koude pizzas in de market dome, onbeleefde badmeesters en zo ontzettend vies in de kleedhokjes ongelovelijk. Ik snap niet dat dit legaal is het bloed zat op de muren!

Beoordeling gegeven door sander de groot.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27-9-09

Datum beoordeling: 27 juli 2009

Het is nodig aan verbouwing toe,ligt wel dicht aan de zee.

Beoordeling gegeven door steenvoorden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2-2009

Datum beoordeling: 7 juni 2009

We hadden een mooi, schoon huisje. Goed gelegen, veel vertier op het park...de omgeving is prachtig. Op loopafstand van het strand! Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Lays.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 tm 12 december

Datum beoordeling: 25 december 2008

geweldig uitzicht, vanuit je bed de zee zien!!! heerlijk langs heet strand lopen en dan 's avonds ergens binnen het center parcs wat eten.

Beoordeling gegeven door center parcs hotel.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 20 november 2008

Luxe huisje voor ruim 900 euro voor 5 dagen, volgende keer neem ik een hotel. Er zat schimmel in de koelkast, drop tussen de kussens van de bank het rook muf. Personeel supermarkt zijn de onbeschofste mensen die ik ooit heb meegemaakt.

Beoordeling gegeven door puntje.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10 oktober 2007

Datum beoordeling: 7 juni 2008

Gebruik gemaakt van het Hotel, eten in een arrangement van 3 dagen was prima. Altijd wat te ondernemen, goed zwembad.

Beoordeling gegeven door Mirjam Veenhof.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 3 mei 2008

Datum beoordeling: 5 mei 2008

center parks in zandvoort was geweldig omdat wij heel mooi weer hadden, maar binnen om te borrelen of iets te doen is niet vol te houden, zo vreselijk warm, daarbij is het niet te betalen en omdat je niet mag roken, wil je ook niet iets gezelligs doen, dan moet je al naar het centrum gaan om iets gezelligs te doen!

Beoordeling gegeven door w lakeman.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer 2006 en zomer2005

Datum beoordeling: 2 april 2008

een hele dikke 10 voor dit gezellige kleinschalige park, lekker dicht bij de zee, ook heel erg fijn voor onze gehandicapte zoon, maar helaas kunnen we dit jaar en vorig jaar, niet gaan, want de PRIJZEN zijn niet leuk meer, vel te duur voor ons jammer maar helaas!

Beoordeling gegeven door park zandvoort.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: voorjaar 2007

Datum beoordeling: 20 maart 2008

Alles was ruim in orde, we hebben een fijn verblijf gehad. Alleen ik heb last van mijn rug en de bedden zijn niet goed. Verder was alles prima in orde.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: augustus 2004

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Met dit park hebben we geen goede ervaringen. Het huisje waarin we zaten was oud en vies. We waren blij dat we geen kleine kinderen bij ons hadden, want de viezigheid op de vloeren was erg onhygienisch. Bovendien stonk het vanuit toilet en badkamer. Er was een kluisje in het huisje aanwezig dat zo klein was dat een portemonnee en fototoestel er met moeite in kon. Terwijl er werd gewaarschuwd al je spullen goed op te bergen als je weg ging, omdat er regelmatig inbraken op het terrein waren.

Beoordeling gegeven door Mevr. A.C. van Oord.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober

Datum beoordeling: 23 februari 2008

Het was gewoon super, vriendelijk personeeel, mooi schoon zwembad, perfecte huisjes, mooi aan het water. Veel te beleven. Prima zo !!

Beoordeling gegeven door Oude Vrielink.