Beoordelingen Imkerij en B&B 't Schuurtje

Een aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 tot en met 12 januari 2018

Datum beoordeling: 13 februari 2018

Reisgezelschap: met partner

Frans en Hester, Wij hebben een weekje de b&b geboekt in januari 2018. Het was heerlijk, prachtig uitzicht over een mooi natuurgebied. De kamer was zeer smaakvol ingericht en alles binnen handbereik. Bed sliep lekker en het was er comfortabel. We hebben prachtige fietstochten gemaakt en Hilversum, Amsterdam en Utrecht met de fiets bezocht. We komen zeker terug in de zomer

Beoordeling gegeven door Frans en Hester.

super feestje van Jordy
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5 april 2014

Datum beoordeling: 6 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hebben een geweldig leuk kaarsen maak partijtje voor ons zoontje Jordy gehad, De begeleiding was geweldig en de jongens hebben een heel afwisselend en leuk programma gehad met een speurtocht en fakkels en stokkaarsen maken. Alle kinderen hadden een leuke middag en in de auto kregen we te horen" Dit was het leukste feestje"

Beoordeling gegeven door Janny en Menno.

Uitstekende ervaring
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juni- 21 juni 2013

Datum beoordeling: 6 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

we hebben een geweldige vakantie gehad in het gezellige tuinchalet op de imkerij. overnachtingen op de imkerij waren heerlijk. Een gastvrije ontvangst en een schoon en gezellig huisje. Het huisje heeft alles wat je nodig hebt, lekker 2-persoons bed, goede kookgelegenheid en lekkere bank. de prachtige cultuurhistorie, waterrijke omgeving en de vele fietsmogelijkheden bieden zoveel dat we zeker terugkomen

Beoordeling gegeven door frans van Hout.

slechte ervaring
1 11111

Bezoekdatum: 23-10-2011

Datum beoordeling: 5 november 2011

Reisgezelschap: met partner

We made reservations, but when we arrived the tuinhuis was occupied by other guests. The proprietor was aware of the double booking but had made zero attempts to notify us. Considering our late night arrival we had to stay at the B&B in the main house which had little privacy. When we requested the return of our deposit the owner charged us excessively for the B&B. Overall bad experience, poor communication.

Beoordeling gegeven door Henri.

heerlijke boerenlandlunch en gastvrije ontvangst
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 maart 2011

Datum beoordeling: 21 maart 2011

eem heerlijke boerenlandlunch helemaal vegetarisch en met verse producten, echt een topper. Daarna een leuke en leerzame rondleiding en als aflsuiting met echte bijenwas kaarsen maken. Echt super leuk voor een familiefeestje

Beoordeling gegeven door Saman de jarige oma.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 december

Datum beoordeling: 19 december 2008

leuke en afwisselende activiteiten kaarsen maken, goed verhaal, boeiende rondleiding en zeker de moeite waard. Lekkere boerenlandlunch

Beoordeling gegeven door Masha en Irina.