1

Beoordelingen Landal Sluftervallei

super slecht
1 11111

Bezoekdatum: augustus 2012

Datum beoordeling: 31 december 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wat een slecht park is dit park van landal. We hebben in veel huisjes gezeten van landal maar zo vies, smerig en oud hebben we nog niet eerder meegemaakt. In het restaurant geweest, het eten was standaard maar wel lekker. Het personeel was ronduit onbeschoft. In de winkel was het personeel uit de hoogte. Voor ons geen sluftervallei meer

Beoordeling gegeven door Marja.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2009

Datum beoordeling: 25 september 2009

mooi park. lekker rustig mooi zwembad om met de kids te zwemmen. restaurant was mooi maar vond het wel erg duur. winkelpersoneel is netjes en je kan er veel krijgen. mooie speeltuin voor de kids de huisjes mogen wel iets netter schoongemaakt worden. maar voor de rest k omen we hier 2x per jaar. heerlijk

Beoordeling gegeven door symon.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15-06-2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Een prachtig park, schitterend gelegen in de natuur. voor kleine kinderen is er voldoende op het park. maar voor kinderen vanaf een jaar of 12 is er weinig vertier.

Beoordeling gegeven door mathea Brouwer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-02-2008 tot 22-02-2008

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Wij vonden ons verblijf op de Sluftervallei erg geslaagd en willen zeker nog eens terug. De ligging van de huisjes is erg mooi tussen de duinen

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: verblijf Texel 10-22 aug. '07

Datum beoordeling: 15 maart 2008

Augustus 2007 : Voor het eerst naar Texel, kamperen op camping de Sluftervallei. Fijne camping op de kop van het eiland. En wat een eiland, dat hadden we veel eerder moeten doen. Nu begrijp ik wat Jan Wolkers bedoelde als hij sprak over het licht van Texel: Fantastisch, zelfs bewolkt is de lucht nog apart! Erg veel leuke dingen om te bekijken, natuurlijk Eco Mare dat moet je zien als je Texel voor de eerste keer bezoekt. En er was feest in de haven vanwege het 100 jarig bestaan van TESO. Erg Leuk. Vooral voor mijn man omdat in de haven de eerste stoommachine die gemaakt werd door het bedrijf waar hij deze zomer 40 (!) jaar werkt tentoongesteld stond. Maar wat ik echt fantastisch vond was het Juttersmuseum Flora tussen den Burg en de Koog dat een bezoek meer dan waard is. Wat een leuk museum, je kijkt je de ogen uit, wat een verzameling en wat een ontzettend leuke man, jutter Jan Uitgeest. Hij heeft een prachtige film gemaakt over de geschiedenis van het jutten en het ontstaan van het museum. Prachtige beelden met leuke verhalen maar ook hele ontroerende. Deze moet je echt eerst bekijken waarna het nog leuker is om rond te lopen en de dingen van de film te herkennen. Na afloop van het bezoek hebben we er heerlijk koffie gedronken waarbij de jutter, die alle tijd had, ons (al lang na sluitingstijd :))nog zeker een uur lang "trakteerde" op zeer humoristische verhalen. Waarbij hij helaas ook vertelde dat er (bijna?) geen subsidie naar dit museum gaat : SCHANDE! Dit moet echt bewaard en opengesteld blijven; een stukje Cultureel en zeker Historisch Erfgoed waar we trots op moeten zijn. Subsidie dus!! Mede dankzij Jutter Jan hebben wij een fantastische vakantie op Texel gehad. Dit jaar gaan we weer en opnieuw naar de Sluftervallei want dat moet zeker ook even vermeld worden: op een stormachtige dag knapte er een stang van onze tent waardoor deze dreigde te scheuren en in te zakken. Een medewerker van de Technische Dienst v.d. camping heeft ons fantastisch geholpen en net zo lang in zijn werkplaats gezocht tot hij een passende oplossing had en daarna is hij samen met mijn man wel een uur bezig geweest om de tent te "repareren". Hulde aan deze man en de Techn. Dienst van de Sluftervallei. Voor deze man en voor de jutter een dik verdiende 9. Dat geldt ook voor de hele camping, ruime plaatsen, schoon sanitair, goede winkel (klein maar fijn)en attente receptiemedewerkers. Weet je wat: Doe maar een 9 voor heel Texel. We verheugen ons op een nieuw bezoek deze zomer! Tot ziens dus Texel :) :) groeten van Harry en Trudi Hulshof uit Steenderen.

Beoordeling gegeven door Trudi Hulshof.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 t/m 11 februari 2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Wij zijn met vier personen in het 2e weekend van februari naar de Sluftervallei op Texel geweest en alles was top. Het huisje was perfect en het park ook, alles was netjes en schoon. De bediening was heel aardig, zowel bij de receptie als in het restaurant. En het zwembad was groot genoeg. We gaan in september terug naar de Sluftervallei op Texel.

Beoordeling gegeven door Yvon Wiekeraad.


-advertentiepositie-