Beoordelingen Landal Het Land van Bartje

niet goed, ik ga geld terug vragen. meer dan 1000
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 13 14 15 mei

Datum beoordeling: 16 mei 2016

Reisgezelschap: met een groep

huisje was niet schoon hondehaar, overal stof, dekbed van een van de kinderen stonk ,wastafels niet schoon.

Beoordeling gegeven door W Schraa.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: gisteren

Datum beoordeling: 16 september 2010

best leuk allen een beetje te kleine zwembaden en te kleine winkel verder oke

Beoordeling gegeven door piet.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10april2009

Datum beoordeling: 7 mei 2009

als de horeca langer open zou zijn en het binnenzwembad een beetje ruimer of het buiten bad met pasen open was geweest was deze 6 wel een 8 of een 9 geweest de boerderij was mooi.de inrichting wat summier er was bijvoorbeeld geen snij plank en een goed snij mes dit hebben we ook op een formulier via de receptie aan gegeven maar helaas geen reactie op gehad.

Beoordeling gegeven door strijker roesink.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april en nov 2008 juni2009

Datum beoordeling: 28 februari 2009

dit jaar gaan wij weer naar Het Land van Bartje .Het is een prachtig park.Het park wordt goed onderhouden.Ook de vakantiehuizen zien er keurig uit.Vriendelijk personeel.Keurig schoon zwembad.Er kan ook goed worden gegeten.Alleen jammer dat de winkel klein is voor je bood schappen te doen.Dan ben je toch aan gewezen op Borger.Wij maken er dan gewoon een uitgaansdag van.Ga zo door Landal.

Beoordeling gegeven door PMPeelen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 mei t/m 9 mei 2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Ruime stacaravan goed ingedeeld voor kinderen en volwassenen. Mooi park met alle voorzieningen.

Beoordeling gegeven door R.M. Ruys.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Nov.2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

November 2007,een zalige midweek in HET LAND VAN BARTJE. Fantatstisch,wat een park,wat een service,wat een ambiance,wat een vriendelijkheid. We gaan er weer voor!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2005, 2006,2007 en wie weet 08

Datum beoordeling: 31 maart 2008

Al enige jaren, diverse keren, met de kinderen , en soms grootouders naar dit park geweest. De kinderen hebben het enorm naar hun zin, zwembad is leuk, animatie is erg leuk. Eigenlijk vinden ze alles leuk en willen nooit van het park af vanwege alle leuke dingen die ze daar doen. En als de kinderen het naar hun zin hebben hebben wij het natuurlijk ook erg leuk. Er staan hier in huis nog diverse knutselwerkjes gemaakt op de club. Het personeel is allemaal even aardig, de huisjes zijn ruim en schoon en volledig ingericht. Kortom de kinderen willen dit jaar geeneens naar spanje of frankrijk, maar gewoon naar het land van bartje...

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: paasweekend 2008

Datum beoordeling: 28 maart 2008

Ruim opgezet park, prettige accomodatie. Leuk dat er zoveel afwisseling was wb. het type huisjes. Het personeel bij de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam. Ondanks het koude weer en de sneeuw (die we met pasen niet hadden verwacht) hebben we ons prima vermaakt. Het zag er wel prachtig uit met de sneeuw.

Beoordeling gegeven door Het land van Bartje.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 November 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Wij waren begin November 2007 in Het Land van Bartje. Het was in een woord GEWELDIG!!! Dit doen we meer,ook op een ander park.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 maart

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Het park had echt een 10 kunnen hebben als het tevens de facaliteiten zou hebben om bij slecht weer je ook te kunnen vermaken. Ik doel hiermee op een echt tropisch zwembad (of in ieder geval groter dan nu) en een wat groter speelhol voor de kinderen. Daarnaast zijn de winkel en souvenier shop toch een tikje teleurstellend. Voor de rest uitstekend park, zeer mooie huisjes, veel te doen in de buurt, veel buiten faciliteiten, de ponyranch scoort natuurlijk een 10 bij de kinderen. Landaltastisch weekend gehad! Boeking staat op naam van Leffelaar (als verificatie nodig is).

Beoordeling gegeven door J. van den Burg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 februari

Datum beoordeling: 7 maart 2008

Daar mijn zwager een maand geleden plotseling overleden was, ging ik met mijn zus er een paar dagen tussenuit!!Ondanks het vele verdriet hebben we toch kunnen genieten, omdat je heerlijk kon wandelen en alles in de buurt was. vriendelijke groet; nelly.

Beoordeling gegeven door nelly wiegman.