1

Beoordelingen Center Parcs Parc Sandur

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 26 december 2022

Datum beoordeling: 18 januari 2023

Reisgezelschap: met opa en oma

Wat een geldwolven organisatie is dit zeg. Wij hadden bij park Sandur een bungalow geboekt van 26 december 2022 tot 6 januari 2023. Ik samen met mijn moeder. Nu hebben wij net voor deze dagen te horen gekregen dat mijn moeder niet lang meer te leven heeft. En dat het totaal niet mogelijk is om nog weg te gaan ivm alle kwalen die ze op het moment heeft en krijgt. Het heeft mij een hele ochtend en veel energie gekost om het geld (1000 euro) terug te kunnen krijgen. Park Sandur zegt hier gaan wij niet over dit is voor bungelowspecial en bungelowspecial legt het weer bij sandur. Nu had ik het hoofdkantoor gebeld van sandur en nogmaals het verhaal uitgelegd. maar ik kon niet eens een zin afmaken of zij van de telefoon praatte er net zo hard over heen.... Heel onmenselijk dit allemaal. Uiteindelijk maar weer gebeld met bungalowspecial die dan vervolgens zelf maar contact ging opnemen met sandur. maar sandur blijft volhouden met je hebt Annuleringsrecht tot 28 dagen voor de datum. Daarna pakken wij de volle 1000 euro. Dit is toch absurd! Ik weet toch niet 28 dagen van te voren of mijn moeder komt te overlijden of niet. En ik snap heus wel dat mensen leugens gebruiken als ze iets willen annuleren buiten die 28 dagen om. Maar.... Ik ga niet toch over de dood van iemand liegen! En als ze nou komen met een tegoedbon of klein bedrag terug. Niks doen ze voor je. NIKS Het gaat ze alleen maar om het geld. Krijgen ze er een faillissement om? Om een bungelow die amper wat kost? Ze leven niet eens mee. Ze laten je niet je verhaal doen. Organisatie is groot genoeg. Ze verdienen nog duizenden overal mee. Nee lekker met kerst iemand laten voelen hoe ik mij nu voel. Mijn hoofd zit al vol genoeg met zorgen en wat er allemaal straks geregeld moet worden. En dan komt er sandur die je nog veel rotter laat voelen. Voor die 1000 euro kunnen we net iets extras doen voor mijn moeder. Net een extra kop koffie bij de uitvaart of een mooier bloemstuk. Nee nu gaat het geld waar zo hard voor is gewerkt en gespaard op aan iets wat geld genoeg heeft ! Echt vreeeeselijk schandalig. Wij komen hier nooit maar dan ook nooit meer heen! Je bent hier een nummer en geen mens Update.... Want ik had dit bericht al klaarstaan om te verzenden. Maar durfde niet zo goed. Inmiddels is ze overleden.... Dus en fluiten naar het geld wat we zo graag hadden willen steken in net iets meer voor de crematie. En een bult gezeur en gebel met dit bedrijf terwijl ik eigenlijk met andere dingen had bezig moeten zijn

Beoordeling gegeven door Boek.

Mooi park, rest mmmmm
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10/09

Datum beoordeling: 28 september 2021

Reisgezelschap: met partner

Wij zijn in september naar Emmen geweest, het begon al dat het huisje niet schoon was, water en gras in de badkamer lag het kinderpotje waar het stof dik op lag, en een stuk stokbrood wat nog onder de bank lag. Keuken kastjes niet schoon waren. We betalen best een hoop geld voor schoonmaak, en dan komt er iemand als ik er al in zit om het na te lopen,mik kom op vakantie. Tv die steeds grote gekleurde vlekken gaf er is 4x iemand bij geweest en was na twee weken nog niet verholpen. Ik begrijp dat het druk is en personeel tekort, maar hoorde welven mensen die naast ons zaten dat ze hetzelfde ervaarde, (behalve de tv) zei zaten normaal ineen vis huisje en daar hadden ze dit nooit mee gemaakt dat het vies was. Dit geeft toch vraag tekens….

Beoordeling gegeven door Maijer.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: September 2018

Datum beoordeling: 30 oktober 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Prachtig wandelen en fietsen door de Rietplassen. Hele mooie brede fietspaden, prachtige omgeving, veel ruimte en werkelijk de moeite waard om te ontdekken.

Beoordeling gegeven door Tonny Woestenberg .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2010

Datum beoordeling: 2 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 4-09-/-25-09-2009

Datum beoordeling: 24 september 2009

wij hadden een bungalow nr 136 in de periode van 4-9//-25-9 2009 bij u gehuurd, de bungalow was vies ,schimmel op de onderste borden, schimmel in de magnatron,schimmel onder een matras boven in de slaapkamer, spinrag in de slaapkamers boven, plavuizen in de woonkamer smerig. er zijn verschillende reparaties uitgevoerd en om de telefoon te kunnen gebruiken moet hij 3 x gerepareerd worden. wij zijn een aantal malen bij landal in beekbergen de heideheuvel geweest en daar was het prima in orde, en wij vinden het heel erg jammer dat wij dit meemaakte,

Beoordeling gegeven door B Nugteren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 9 september 2009

Zeer goed. Mooie huisjes, schoon en ruim. Prachtig park

Beoordeling gegeven door D.Brosi.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2/5/2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

erg gezellig en erg vriendelijke medewerkers.eten moet je niet doen op het park kwaliteit prijsverhouding is ver te zoeken. Super gezellig recreatie team.

Beoordeling gegeven door els.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 november 2007

Datum beoordeling: 10 april 2008

dit was onze eerste ervaring met landal greenparks in parc sandur in emmen. het is ons heel goed bevallen! bij aankomst werden we goed ontvangen en het personeel was heel vriendelijk en correct! over de accomodatie zijn we zeer tevreden!voorzien van alle gemakken! over het bungalow verblijf zijn wij ook zeer tevreden! vaatwasser, magnetron, vloerverwarming in de badkamer, ligbad ect., ook al was het een weekend maar het was zeker de moeite waard geweest. we zullen dan ook zeer zeker weer terug gaan maar dan voor een langere periode!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7-11 maart 2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Mooi park, alles nieuw Jammer dat het weer wat tegenzat Mooie huisjes, bezocht met familie

Beoordeling gegeven door park Sandur.