Beoordelingen Attractiepark Toverland

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 november 2018

Datum beoordeling: 25 november 2018

Reisgezelschap: met een groep

De perfecte mix van ruimte, achtbanen die best wel heel bijzonder zijn, goed en goed betaalbaar eten en drinken.

Beoordeling gegeven door Mary Kouwenhoven.

Topdag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Augustus 2017

Datum beoordeling: 9 november 2018

Reisgezelschap: met een groep

Voor alle leeftijden veel leuks te doen, de jongeren in de binnenspeeltuin en de ouderen in de meer spectaculaire attracties

Beoordeling gegeven door Tonny.

Geweldig.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 mei 2017

Datum beoordeling: 18 maart 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Absoluut geweldig. Een aanrader. De Troy rijdt geweldig voor een houten achtbaan, de Dwervelwind is een van de beste achtbanen ooit. Het onderhoud is ook heeel goed gedaan.

Beoordeling gegeven door N/A.

Top park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2017

Datum beoordeling: 24 juli 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Toverland is een leuk park voor jong en oud, volgend jaar in de zomer van 2018 opent hier ook weer een spectaculaire wingcaoster ben benieuwd!

Beoordeling gegeven door N.N..

Leuk maar ook lawaaiig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 15 juli 2017

Datum beoordeling: 15 juli 2017

Reisgezelschap: gezin

Leuke attracties voor 5 jarige. Niet al te lange wachtrijen, genoeg gelegenheid zelf rustig te zitten. Wel staat echt overal te harde muziek aan, vooral in wachtrijen zoals de bobslee en wildwatervaren werkt dat claustrofobisch. Het doet pijn, zeker bij kwartier of langer wachten. Dat doet echt af aan de kwaliteit.

Beoordeling gegeven door Gezin.

niet al te groot wel de moeite waard !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 01.05.2017

Datum beoordeling: 2 mei 2017

Reisgezelschap: gezin

leuk park ! geen idiote prijzen,geen idiote wachtrijen ! park inderdaad voor alle weertypen,en heb me als "oudere" ook goed vermaakt zeker de Troy de moeite waard

Beoordeling gegeven door van dijk.

Geweldig, betoverend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 04-10-2016

Datum beoordeling: 4 oktober 2016

Reisgezelschap: gezin

Wij hebben zo genoten vandaag! Een geweldig park voor jong en oud! Zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Klander.

Goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20/08/2016

Datum beoordeling: 20 augustus 2016

Reisgezelschap: gezin

Het park is niet zo groot Maar wel heel net Betaalbaar en voor jong en oud

Beoordeling gegeven door Marc.

Geweldig gewoon toppie
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8 Juli 2016

Datum beoordeling: 11 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Voor de eerste keer in Toverland geweest terwijl het toch al 15 jaar bestaat. En ik woon er bijna naast. Zeer verzorgd en leuk kinderpark. Ben geweest met mijn kleinkinderen van 2 en 4 jaar. De jongens hebben zich kostelijk vermaakt. En ik ook, opa van 59 jaar.

Beoordeling gegeven door Harold Kegel.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 juli 2016

Datum beoordeling: 10 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel leuk park zowel binnen als buiten en voor elke leeftijd wat wils.

Beoordeling gegeven door Linda.

Megafantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26/08/14

Datum beoordeling: 20 maart 2015

Reisgezelschap: gezin

Onze kinderen vinden Toverland het beste land dat er bestaat.

Beoordeling gegeven door Gwendoline.

geweldig park
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 02-08-2014

Datum beoordeling: 4 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super mooi park erg goed onderhouden en heel schoon en netjes. Hier is veel te doen voor alle leeftijden vanaf 3 jaar. Er werd een super duikshow gegeven. De dag was eigenlijk te kort om het hele park te zien

Beoordeling gegeven door N.mulder.

SUPER PARK!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: woensdag 7 augustus

Datum beoordeling: 13 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Zelden zo'n mooi en net verzorgd park gezien, de Efteling moet echt gaan oppassen voor Toverland! Tijdens de Midzomeravond op 7 augustus het park bezocht met 6 volwassenen en een superavond gehad. Echter vonden we het vreemd dat een hoogzwangere de volle entree betaald en nergens in mag, terwijl een gehandicapte wel korting krijgt, overal in mag en ook nog voorrang krijgt! Toen we dit navroegen kon de jongeman ons geen fatsoenlijk antwoord geven. Ze koos er zelf voor om te komen, maar dat doet een invalide toch ook? Het kwam er op neer dat volgens mij een zwangere vrouw maar 9 maanden thuis op de bank moest blijven zitten, dit vonden wij uiteraard een iets minder nette benadering van onze vraag. Overigs was zij wel in Villa Fiasco gweest, terwijl ze daar niet in mocht. Toen we eruit kwamen, vroegen we aan de heer bij de attractie waarom zwangere er niet in mochten. Volgens hem kon dat zéér gevaarlijk zijn... Dus we hebben hem er op gewezen dat hij dan wel wat beter mocht opletten.

Beoordeling gegeven door Danielle.

matig goed
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30-04-2013

Datum beoordeling: 5 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Het is een erg leuk park, alleen we moesten aan het eind heel lang wachten op een parkeermuntje omdat er een paar mensen bezig waren met een abonnement. Eerst stonden we in het winkeltje bij de uitgang, maar die had geen pinautomaat, dus als ik jullie was zou ik die aanschaffen anders hadden jullie sowieso een 8 gekregen van ons. Voor de rest is het een heel leuk park ook voor de iets kleinere kinderen!

Beoordeling gegeven door Merel van Wijk.

Ontzettend leuk.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 oktober

Datum beoordeling: 11 november 2012

Reisgezelschap: met een groep

Attracties voor jong en oud. Troy is geweldig. 1 lange adrenaline kick. Boosterbikes ook super. Vrije val met bootje top. Vrijwel geen wachttijden, dus 8x troy, 6x boosterbikes etc. Kan Efteling van leren. Hebben hier meer genoten!

Beoordeling gegeven door Gelderlanders..

Onvriendelijk
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: divers

Datum beoordeling: 28 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het park zegt kindvriendelijk te zijn. Als je met twee kinderen bent en één kind is te klein dan kun je met het ene kind wat wel groot genoeg is eigenlijk niet in de attractie want ongeacht de leeftijd van het kind wordt het buiten de attractie gezet waar het kind zo wegloopt. Bij de Efteling hebben die kinderen de mogelijkheid om onder begeleiding te wachten. Wil je in de zweefmolen dan moet je je schoenen aanhebben. Onze kinderen hadden crocs aan en deze had ik uitgegaan omdat ze anders uit zouden gaan in de zweefmolen. Na twee ronden waren ze eindelijk aan de beurt. Worden ze terug gestuurd want ze hebben geen schoenen aan. Doe ik ze hun crocs aan en dan worden deze uitgedaan als ze in het stoeltje zitten. Snap hier echt helemaal niets van. In de winkeltjes mogen de kinderen niets aanraken van het speelgoed wat ze willen kopen. Als ik iets koop dan bekijk ik het ook anders bestel ik het wel via internet. Na een val bij Toverland zijn we met onze jongste dochter in het ziekenhuis terecht gekomen. De klimtoestellen zijn zo gebouwd dat je als volwassenen niet bij je kind kunt komen als deze een etage te hoog gaan. Ze zijn iets te overdreven met de lengte bij de attracties maar daarbuiten lijken ze alle veiligheid uit het oog te verliezen. Ze vergelijken zichzelf met de Efteling en schermen met een waardering die ze schijnbaar hebben gekregen. Nou ze kunnen zich nog niet aan de Efteling meten. Wij komen in veel pretparken en bij Toverland lijkt het of de mensen er niet met plezier werken.

Beoordeling gegeven door Henriette van der Heijden.

Super!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 juli 2012

Datum beoordeling: 31 juli 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Een enorm leuk park, voor jong en ouder. Voor jong: binnen speeltuin, leuke attracties! Voor ouder: De 2 achtbanen buiten (en 1 binnen) zijn geweldig, de waterbaan is super (ook een stuk achteruit!). Kortom: spanning genoeg voor jong en oud. Bij regenachtige dagen maar ook voor prachtig weer! Wij hebben gelijk een jaarkaart gekocht, we willen hier zeker terugkomen!

Beoordeling gegeven door Teunissen.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-7

Datum beoordeling: 22 juli 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

geen weer of goed weer het is er altijd prima verblijven

Beoordeling gegeven door Anja.

Onvriendelijk
1 11111

Bezoekdatum: 18 mei 2012

Datum beoordeling: 21 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

Inmiddels zijn we 2e keer naar Toverland geweest. Leuke dag gehad, totdat we aan het eind van de dag erachter kwamen dat de kassiere een persoon te veel had afgerekend. Toch 22 euro te veel. Dus wij naar de receptie. Nou al snel bleek de receptie van Toverland helemaal niet zo klantvriendelijk te zijn. We kregen meteen de les dat we de bon meteen met binnenkomst hadden moeten controleren! Het was niet hun fout, maar het was onze fout. Nou ik kan je vertellen met 3 kids, wordt dat soms weleens vergeten. We werden zeer onaangenaam verrast door alle uitspraken en uitleg die we kregen over hoevaak mensen onterecht op deze manier geld komen terug halen. WTF? Dus ik vraag nog aan de mevrouw van de receptie geloofd u ons niet? Misschien moet u maar eens de gemaakte foto's laten zien, ieder normaal mens kan wel bedenken dat we niet iemand op de foto's hebben verstopt. Nee we voelden ons helemaal niet aardig behandeld. Uiteindelijk hebben we van de mevrouw de 22 euro terug gekregen met de opmerking 'Normaal gesproken doen we dit niet'. Ik vraag haar nog even wat de bedoeling is van die ondertoon. De mevrouw zegt tegen ons: 'Voor deze ene keer betalen we het terug'. Ik val van de ene verbazing naar de andere. Zijn ze hier behekst, ofzo? Voor deze ene keer, is meteen voor ons de laatste keer. Wij gaan daar nooit meer naar toe. Achteraf snap ik het niet, waarom een klant zo onvriendelijk en discriminerend behandelen, terwijl ze het geld dan uiteindelijk toch hebben teruggegeven. Denken ze daar als je 1 persoon te veel betaald, en je komt dat na afloop tot de ondekking, dat je dit dan gewoon laat zitten, zo van ach een foutje kan gebeuren jullie moeten het maar controleren. Als we het niet terug hadden gekregen, dan zou de rechter hier wel raad mee weten, we kunnen immmers aantonen dat we daar met 3 kids en 2 volwassen wearen. Nee, ik kan niet begrijpen dat Toverland in de top 10 van beste parken staat. Voor ons was de dag geeindigd met een flinke afdomper die we nooit meer mee willen maken. Wij komen ons hele leven in de Efteling, en daar worden geschillen wel goed opgelost. Bij de Efteling krijg je wel een fatsoenlijk entree bewijs, in plaats van een onduidelijke kassa bon.

Beoordeling gegeven door Djay.

Aangenaam
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: januari 2012

Datum beoordeling: 5 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Toverland hebben we in de winter bezocht. Er zijn leuke binnen- en buitenattracties, maar het totaal aantal attracties is niet zo groot. Er waren 3 attracties kapot/buiten gebruik, maar de wachtrijen waren niet zo lang. Irritant was wel dat de woudracer 20 minuten werd stilgezet omdat iemand zijn pet was verloren en de zes euro parkeergeld is ook niet leuk. De zelfbedieninghoreca is niet aantrekkelijk, de koffiebekertjes werden maar driekwart gevuld door de koffiemachine. Je kunt (en mag ) beter wat lekkere broodjes van huis meenemen. Ik denk dat de entreeprijs wat te hoog is als je bedenkt hoeveel attracties er zijn. Tip: kijk eerst op internet of je kinderen in bepaalde attracties mogen i.v.m. de lengte-eisen.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

zeer goed
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-10-1942

Datum beoordeling: 25 oktober 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

zowel binnen als buiten leuke atracties voor het hele gezin

Beoordeling gegeven door G.El.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 juli

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met opa en oma

toverland is geweldig voor jong en oud,geen lange wacht tijden, en met slecht weer ook veel binnen te doen,

Beoordeling gegeven door sonja van venrooy.

Leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 13 juli 2011

Datum beoordeling: 19 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vorige week geweest met het gezin (twee jongens van 3 en 5). Een leuk park maar wel prijzig. Een groot deel is indoor dat is zowel voor- als nadelig (in ons geval voordelig met als die regen) De prijs-kwaliteit van de restaurants is slecht. Bij Toverland moet je zelfs voor de mosterd betalen, belachelijk! Dat je alleen door de souvenirwinkel naar buiten kan is ook weer om misselijk van te worden. Maar goed, een leuk park maar zeker niet beter dan de Efteling, dat slaat echt nergens op.

Beoordeling gegeven door Mark Berg.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 week geleden

Datum beoordeling: 13 juli 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het is een park voor groot en klein! met achtbanen en klimparken allemaal leuke dingen!

Beoordeling gegeven door julia.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Mei

Datum beoordeling: 17 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is hartstikke leuk daar, zeker voor de kids. Mooi overdekt, maar buiten is het ook heel leuk. Het eten is lekker, en er is genoeg plek. Onze kinderen vinden het hartstikke leuk daar !

Beoordeling gegeven door N.N..

mooi park
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 april en 25 april

Datum beoordeling: 12 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

zelfs onze zoon in de rolstoel kon bijnaoveral in en we mochten dan via de uitgang naar binnen en we mochten dan 2x.

Beoordeling gegeven door conny berendsen.

Heerlijke kindersnoetjes
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 dagen geleden

Datum beoordeling: 9 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heerlijk genoten. De kleinkinderen vonden het geweldig. En als de kinderen genieten............dan geniet Oma dubbel. Het park is geweldig en schoon en avontuurlijk.

Beoordeling gegeven door Kitty van Hoorn.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 april 2011

Datum beoordeling: 23 mei 2011

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Leuk park voor jong en oud waar je je de hele dag geweldig kunt vermaken. Schoon park, behulpzaam, vriendelijk personeel die plezier in hun werk lijken te hebben, leuke attracties en ook nog lekker gegeten. Kortom ideaal dagje uit voor een gezin met kinderen.

Beoordeling gegeven door petra.

Verjaardagsuitje
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17 oktober 2010

Datum beoordeling: 8 oktober 2010

Wij gaan met onze kleindochter als verjaardagskadootje een dagje naar Toverland in Sevenum omdat zij dit uitgekozen heeft. Zij is al eerder hier geweest en vindt het een gaaf park. Zij is nu 9 jaar.

Beoordeling gegeven door Tonny Roelen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-07-2010

Datum beoordeling: 30 juli 2010

We zijhn een gezin met 3 kinderen van 2 jaar 7 jaar en 9 jaar oud. Zowel voor de oudste als de kleinste is er wat te doen de kinderen vermaken zich prima maar bovenal is eht er veilig! En de entree prijs valt ook reuze mee.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26 mei 2010

Datum beoordeling: 4 juni 2010

Ten opzichte van andere atractieparken is het vrij klein van binnen en buiten en op een vrij rustige dag heb je het na een ochtend eigenlijk wel gezien. De prijs is dan ook zeer hoog voor hetgeen je krijgt aangeboden. Vooral als je kinderen ouder zijn dan 10 jaar zij de snelle atracties zeer beperkt, ondanks de wel hele spectaculaire achtbaan die zich buiten bevindt.

Beoordeling gegeven door Mw. M.W.C. Molenaar-van der Meijde.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 febr 2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: feb 2010

Datum beoordeling: 13 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Mup.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 29 oktober 2009

Een erg leuk pretpark met voor ieder wat wils. Mooi aangelegd en erg schoon en aantrekkelijk. Er is veel aandacht besteed aan afwerking. Er is wel wat uitbreiding nodig voor de wat oudere kinderen en de echte waaghalzen. Ook bij slecht weer is hier nog genoeg te beleven en hoef je je niet te vervelen. Echte topatracties zijn de motorachtbaan en TROY de houtenachtbaan.

Beoordeling gegeven door joyce van beek.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2009

Datum beoordeling: 29 oktober 2009

Een erg leuk park voor alle leeftijden. Er is wel wat uitbreiding geboden voor de wat oudere kinderen en de stoere durfals. Ook als het weer het laat afweten is er hier genoeg te beleven en hoef je je niet te vervelen. Topatracties zijn de motorachtbaan en TROY de houten achtbaan.

Beoordeling gegeven door joyce van Beek.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-08-2009

Datum beoordeling: 17 juli 2009

Toverland is een geweldig thema park voor jong en oud. Jong en oud krijgt hier de hele dag plezier voor weinig geld. Daarbij is Toverland een heel schoon park. Geweldig ga zo door. Wij Limburgers kunnen heel wat dat zie je aan Toverland.

Beoordeling gegeven door Miralda Boon Bos.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 23 april 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Sandra Petrol.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 maart 2009

Datum beoordeling: 8 april 2009

Hele leuke dag gehad! Prettig park, genoeg ruimte, geen lange wachtrijen, goed eten (geen blikvoer). Prijs is circa 20 euro maar er zijn diverse picknickplaatsen zijn en je mag dus zelf je eigen drinken en eten meebrengen wat het qua prijs weer aantrekkelijk maakt. Dit park zit tussen een pretpark en een speeltuin in. Er zijn o.a. een bobsleebaan, een boomstam-menbaan, achtbaan binnen voor kleinere kinderen (buiten 3x voor volwassenen of grotere kinderen)., een Lunapark-huis etc.etc. en diverse klimgelegenheden. Al bij al een geslaagd dagje voor ons en 2 meiden van 6 en 8 jaar. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Petra.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 februari 2009

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Gerry Kersten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Zondag 7 december 2008

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Het meest kindvriendelijke pretpark van Nederland. Altijd goed weer!!! Mega vriendelijk personeel, heerlijke appeltaart, zeer schone speelomgeving enz enz. Onze kinderen (6 en 10) willen het liefst elk weekend naar Toverland. Ook wij als ouders hebben hier de meest ontspannen dag die je je maar als ouders kunt wensen als je samen met je kinderen een dagje weg gaat. Goed overzicht op je kinderen en de attracties, betrouwbare veiligheidsregels en goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Ook dit jaar nemen wij weer, met volle tevredenheid, een jaarabonnement.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: herfstvakantie

Datum beoordeling: 15 november 2008

Toverland is een erg leuk pretpark voor jong en oud. Het meeste is overdekt, dus ook fijn als het regent. Het park is goed te overzien en niet te groot. We hebben ons erg goed vermaakt.

Beoordeling gegeven door Toverland.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-07-2008

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Ik vond het super mooi gemaakt! Echt leuk voor kleine kinderen. Als het regent kun je naar binnen, als het lekker weer is kun je naar buiten, maar het is echt voor kinderen tot 12 jaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: februari 2008

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

Toveland is echt een heel leuk attractiepark voor kinderen rond de 11 jaar. Is ruim en overzichtelijk opgesteld zodat de kids heel vrij rond kunnen lopen en spelen. Het leuke is dat er een groot gedeelte binnen plaatsvindt zodat je ook in de winter hier goed kunt vertoeven.

Beoordeling gegeven door Carla Swaagman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind augustus

Datum beoordeling: 2 oktober 2008

Zeer leuk attraktie park voor jong en oud. 70% is overdekt dus ook leuk op mindere dagen. Ze hebben de grootste houten achtbaan en die is echt fantastisch.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-09-2008

Datum beoordeling: 30 september 2008

Toverland, een park voor kinderen maar ook als jonge volwassene heb ik me daar prima vermaakt. Ook wij vinden het stiekem nog leuk om te klimmen en klauteren. Ook de nieuwe achtbaan die ze hebben, petje af echt een belevenis!

Beoordeling gegeven door Toverland.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Ondanks het mooie weer was het binnen heel leuk zeker voor de kleinste van ons De oudste heeft zich heel goed vermaakt in de wildwaterbaan, maar durfde niet in de nieuwe houten achtbaan. Is echt een heel leuk park. Niet te groot.Echt een aanrader als je in de buurt bent.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 15 juli

Datum beoordeling: 3 augustus 2008

voor de kleintjes tot 6jaar voornamelijk binnen leuke speel toestellendie je in een beetje speel boerderij ook vind. op de 8baan na dan. voor grote kinderen een 4tal grotere attracties. wij gaan er voorlopig niet meer heen, want voor een 10€ extra kun je echt een hele dag plezier beleven in de efteling.

Beoordeling gegeven door arts.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 juli 2008

Datum beoordeling: 27 juli 2008

Erg leuk park voor kleine kinderen. Afwisselend binnen en buiten. Er zijn ook actracties voor de papa's en mama's. Kortom een leuk dagje uit! :)

Beoordeling gegeven door toverland.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 14 juli 2008

Een mooi overzichtelijk attrakiepark. Netjes en een goed prijs kwaliteits verhouding

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: begin mei 2008

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Leuk en overzichtelijk pretpark

Beoordeling gegeven door Karin van den Dungen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 juli 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

zeer leuk voor kids tot een jaar of 9. Bij slecht weer ook geschikt want een groot deel is binnen

Beoordeling gegeven door Toverland.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-6-2008

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Veilig park. Schoon. Overzichtelijk. Ook voor slecht weer vermaak voor de hele dag Onze kinderen 13, 11 en 8 jaar vinden het heerlijk in Toverland.

Beoordeling gegeven door Familie Proenings.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-06-2008

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Na al verscheidene malen bij Toverland te zijn geweest met ons gezin was het afgelopen dinsdag de beurt voor onze school om er met het schoolreisje naar toe te gaan. Het was in één woord super! Alles goed georganiseerd, vriendelijk personeel, schone omgeving. Maar goed; we hadden ook niet anders verwacht na onze eerdere ervaringen. Voor herhaling vatbaar!!!!!

Beoordeling gegeven door Ingrid van Dijk.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jaarkaart

Datum beoordeling: 22 juni 2008

schitterende actractiepark voor kinderen vanaf 3 tot ongeveer 12 jaar met slecht en mooi weer prima vermaak voor ieder wat wils en voor de ouders ook er overzichtelijk ziet er ook netjes en schoon uit en vriendelijk personeel. prima pakeer mogelijkheden. wachttijden vallen ook wel mee en er staat duidellijk aangegeven wanneer je er wel in mag en hoe groot of oud je moet zijn

Beoordeling gegeven door nicole wilmsen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 06-05-2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Toverland is een zeer leuk park voor zowel kinderen als volwassenen. Coole attracties. Er werken vriendelijke en behulpzame mensen. Je kan er goed en gezond! eten voor een redelijke prijs. Ook aan te raden om er naar toe te gaan bij slecht weer. Kortom een geweldig dagje uit!

Beoordeling gegeven door Yvette de Graaf.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juni 2008

Datum beoordeling: 19 juni 2008

Een mooi park. zelfs bij slecht weer voldoende binnen attracties, voor jong en oud. de kinderen hebben deze dag genoten van de vele attractie's. de prijs is nogal te doen 19,95 van 10.00 tot 18.00. je kunt er overal terecht voor een hapje of een drankje, maar ook zelf mee gebrachte eten en drinken's waar kun je op de vele picknick plaatsen nuttigen. Een heel mooi park waar de kinderen en je zelf kunt genieten de hele dag.Het personeel is vriendelijk en attent. dus een dagje toverland is aan te raden.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Zomer 2007

Datum beoordeling: 8 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29-03--2008

Datum beoordeling: 29 mei 2008

Wordt steeds groter, ook leuker voor grotere kinderen. echter ook veel prijziger!!! Fijn dat er veel overdekt is.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 24 mei 2008

Wij hebben een abonnement van Toverland omdat dit een toppark is! Je kunt er het hele jaar door terecht en voor de kids is dit een echt paradijs!

Beoordeling gegeven door Gerry Kersten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8-3-2008

Datum beoordeling: 5 mei 2008

Erg leuk. Fijn dat er ook attracties voor de groteren zijn gekomen. Zo heb je als volwassene er ook nog wat aan. De kinderen vinden het dan alleen weer jammer dat ze daar weer niet in mogen!!!

Beoordeling gegeven door N. van Laarhoven.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: maandag 25 febr 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

dagje toverland in sevenum het park is geschikt voor jong en oud,ook oudere kinderen kunnen zich hier prima vermaken ,de survivel baan is top,alleen al om er naar te kijken. Troy is helemaal te gek.eigenlijk is alles leuk. het personeel is vriendelijk,aardig ,hulpvaardig en weet dat wij een dagje uit zijn.zij hebben zichtbaar plezier in hun werk,wij zijn hier al 5 maal geweest en groeien mee met het park

Beoordeling gegeven door elly zantman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind 2007

Datum beoordeling: 6 april 2008

Ideaal omdat het veel overdekt is.

Beoordeling gegeven door T. v.d. Heide.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 maart 2008

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Heel mooi park zelfs in de wintermaanden volop speel plezier voor jong en oud. De kinderen en mijn man hebben zich de heledag vermaakt binnen en buiten. Ik zelf heb op de vele terrasjes gezeten met een lekker bakje koffie. Het is voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door fam. wilmsen.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

toverland is voor ons het park van nederland. wij een gezin met kinderen van 6, 14 en 18 jaar, waren van de zomer in toverland. Hele nette parkeerplaats, entree geweldig, en binnenkomst overweldigend. Voor al onze kinderen was er iets te doen, en kon je heerlijk de dag vermaken. Met slecht weer, is er ook genoeg te doen binnen, vooral de boomstammen(achteruit)was geweldig, maar wij hadden heerlijk weer , en buiten was het prima. Je hoef helemaal geen lange afstanden te lopen , alles is te overzien en toch genoeg ruimte om je heen. Wij vonden het een geweldig park, met leuk personeel, schoon en de prijzen voor eten en drinken waren normaal.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Gezellig, van alles te doen! Voor de kleinere kinderen is het voornamelijk binnen. Buiten zijn vooral de achtbanen en een paar kleine dingen. Zeker voor herhaling vatbaar... helaas is de prijs behoorlijk maar ja voor een dagje vermaak moet je tegenwoordig iets overhebben.

Beoordeling gegeven door P. de Rooi.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-2-2008

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Super! Eindelijk een pretpark waarvoor we geen 1-2 uur in de auto hoeven te zitten. Daarbij kun je daar 365 dagen terecht en ook bij slecht weer is het daar goed toeven. Ze moeten niet al te duur worden, want met 3 kinderen loopt zo'n prijs aardig op. Dit is dan ook het enige kleine minpuntje. Verder, bravo!

Beoordeling gegeven door Patty Proenings.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Ik was er nog nooit geweest en het was een leuke verassing. Niet te groot, voor alle kinderen wel iets en voor de ouders niet te vermoeiend met een leuk terrasje om te genieten.

Beoordeling gegeven door Ans Portheine.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door mevr. H. Sligman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 20 februari 2008

Erg leuk park, ik vond voor onze dochter van net 5 en onze zoon van 3 dat er niet zoveel was (er was wel voldoende maar niet voor wat we voor entreegeld moesten betalen), we moesten voor hen allebei wel het volle pont aan entreegeld betalen. Onze zoon van 6 heeft zich goed vermaakt.

Beoordeling gegeven door M.D.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 26 januari 2008

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Heel leuk park. De meeste attracties zijn binnen dus goed te doen bij elk weer. Buiten zijn vooral de achtbanen. Ons dochtertje van 4 heeft zich prima vermaakt mede door alle klimmogelijkheden.

Beoordeling gegeven door Petra de Rooi.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25december 2007

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Het is een fantastisch park voor ons gezin .mijn kids zijn 8 en 11 en wij vermaken ons er super goed. Binnen is er van alles te doen en buiten kunnen de kids heerlijk klimmen. Mijn dochter heeft het parcours 4 x achter elkaar afgelegd. jammer genoeg was mijn zoon no 5 cm te kort om mee te mogen doen.De nieuwe achtbaan buiten (van Hout) is geweldig voor jong en oud. (Niet te jong, want hij gaat echt keihard)De motorachtbaan is bij ons ooh door iedereen geliefd. Wij zijn heel aktief en ook papa en mama doen aan alles mee.En wat ik fijn, vind, het is niet te groot. Kids kunnen niet weg. Verdwalen is bijna niet mogelijk. Als er eentje moe is kan die lekker binnen zitten en picknicken. Vind het tof dat je kan kiezen tussen eigen meegenomen eten en drinken of zelf kopen. Er is van alles. Prijzen zijn niet zo duur als in andere parken. Is een vriendelijk park voor iedereen. Heb laatste keer alle kranten van thuis meegenomen en deze eindelijk een keer gelezen. Lekker binnen met wat te drinken en voeten omhoog.Heerlijk. En kids en hun vader lekker spelen en uitwaaien.Toiletten zijn er in voldoende mate en alltijd schoon en netjes. En het mooiste het is ook open als al het andere dicht zit. BVB met de kerst. Wij zijn gescheiden maar op deze manier kunnen de kinderen toch op deze bijzondere dag en bij papa en bij mama zijn en hebben ook gevoel, dat het gezin toch weer samen is, zonder dat Papa en Mama de hele tijd op elkaars lip zitten.Dikke 10 voor dit park van mij.

Beoordeling gegeven door Patricia von Dieskau.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-02-2008

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 7 februari 2008

een geweldig park die steeds blijft venieuwen,dus binnenkort gaan wij er alweer voor de vijfde keer heen,blijft leuk voor de leeftijden tot ong.14 jaar. Personeel is vriendelijk en behulpzaam,onze kinderen vinden de survival baan geweldig en de achtbanen,maar eigenlijk is alles leuk.

Beoordeling gegeven door elly zantman.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 29 januari 2008

Ook geweldig bij slecht weer! Voor alle leeftijden (vanaf ca. 1,5/2 jaar) is er wel iets! Toegangsprijs zou wat ons betreft iets lager mogen of iets in de trant van een familiekaart waarmee je korting krijgt als je met 2 volw. en 2 (of meer) kinderen komt!

Beoordeling gegeven door Gerry Kersten.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 11 januari 2008

Troy is helemaal geweldig, erg hard maar erg leuk. Wilwaterbaan is ook heel hoog en apart. Binnen is ook genoeg te doen voor iedereen en alle leeftijden. Eten is OK goede prijs

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 9 december 2007

geweldig!! het is binnen ( grotendeels). de attracties zijn geweldig en gewoon uniek dat er attracties binnen zijn, en troy ging echt so vreselijk hard!! fantasisch en het helemaal niet druk. de wodracer langste wachtrij 5 minuten,. dus echt gewoon een goed park!!

Beoordeling gegeven door nico.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Datum beoordeling: 8 december 2007

we zijn er 2 jaar geleden 1 keer geweest en mijn zoontje (toen 5) roept er nog steeds over. Het is het allerleukste park wat hij kent. erg overzichtelijk, toen was het trouwens erg rustig, dus dat is altijd lekker. Ik zelf vond het vooral erg veilig !

Beoordeling gegeven door ingrid.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 25 oktober 2007

Hallo, mijn dagje uit was TOVERLAND !!! Het was echt supercool, vooral nu met de nieuwe GCI Troy !!! Hij is gewoon geweldig ! En de boosterbikes blijven natuurlijk ook top ! Ik zou heel graag nog eens naar Toverland gaan en hopelijk win ik ... Groetjes Niels

Beoordeling gegeven door Niels.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 13 oktober 2007

Geachte heer, mevrouw, Graag geef ik mijn beoordeling over Toverland in Sevenum. Een mooi overdekt pretpark. Ontzettend leuk dat je hier naar toe kan in de wintermaanden als de andere parken dicht zijn. Het is ruim opgezet, veel attracties en afwisselend. En voor de ouders genoeg gelegenheid om even lekker te zitten als de kinderen spelen. Ik vindt het echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door mevr. schaap.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 3 augustus 2007

onze dochter van 5 vind dit park geweldig.We zijn hier al verschillende keren geweest en zullen zeker terug blijven komen. voor kinderen zeer de moeite waard.

Beoordeling gegeven door linda.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 2 augustus 2007

Voor onze dochter (4 jaar) vonden we er net iets te weinig te doen. Ook waren er 2 storingen die dag (boomstammen + bobsledes, hier zaten we zelfs in vast). Leuk park maar ik vind dat het kind vanaf 6 jaar beter aan zijn trekken komt.

Beoordeling gegeven door visje.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 31 juli 2007

Errug leuk park, met goed en slecht weer. De nieuwe achtbaan Troy is helemaal te gek!!!! Wel vind ik dat als je kind kleiner is dan 90 cm er niet echt veel te doen is.

Beoordeling gegeven door Cindy.