Beoordelingen Landal Coldenhove

super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 augustus

Datum beoordeling: 11 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

wij zijn met 2 kindjes(5 en 2 jaar)geweest in zomervakantie,en hadden een 'lief'huisje,erg leuk interieur en een hele leuke grote speelhal,veel animatie.klein zwembad,maar mooie bosrijke omgeving.

Beoordeling gegeven door monita.

slecht/vies
1 11111

Bezoekdatum: 3.2.2012 t/m 6.2.2012

Datum beoordeling: 12 februari 2012

Reisgezelschap: gezin

hadden ruim 8pers huisje besteld met 2 toiletten en een luxe badkamer! en wat krijgen we een VIES KRAP KLEIN GOOR huisje had samen met me zus en broertje gespaard voor dit groot kadoo voor mijn ouders 30jarig huwelijk . hoop als de directeur van landal dit leest dat hij ons een nieuw fatsoenlijk aanbod doet! om dit goed te maken.

Beoordeling gegeven door fam harms.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 oktober

Datum beoordeling: 18 oktober 2008

Een kind vriendelijk park tot 10 jaar. Veel activiteiten georganiseerd.zowel met goed als slecht weer een leuk park.

Beoordeling gegeven door Ina Schoester.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 22 juni 2008

leuke weekend weg kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: verschillende data

Datum beoordeling: 20 juni 2008

Wij zijn in diverseparken van Landal geweest, zoals Colden hove, waar we o.a. een heerlijke en leerzame wandeling met de boswachter hebben gemaakt, Na afloop hebben we heerlijk geborreld bij de haard met wat lekkers erbij.De Elsgraven in Enter heeft leuke aparte huizen in een parachtige omgeving. Eigenlijk staan alle parken van Landal in een geweldige omgeving en het is nog betaalbaar voor de gewone mens. Petje af.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-12-2007 t/m 28-12-2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Nog nooit gedaan, met kerst niet thuis zijn, toch gedaan met mijn vader, moeder, broer en schoonzus en ons gezinnetje met 2 kinderen, kerst gevierd in Heideheuvel, was toch heel apart maar ontzettend leuk. Gluhwein en kerst(vrouwen)bij het winkeltje, het openhaartje, dit maakte alles bij elkaar een heerlijk sfeertje.Wie weet volgende keer met oud en nieuw.

Beoordeling gegeven door Heideheuvel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 maart 2008

Datum beoordeling: 7 april 2008

Wij zijn vorige maand een weekend naar coldenhove geweest en de kinderen hebben zich ondanks het slechte weer prima vermaakt. We waren met zijn 8en en hadden 2 huisjes. Mijn dochter won nog een enorm pluche hond met de grijpautomaat dus haar dag kon niet meer stuk. Groetjes, Marijke

Beoordeling gegeven door Condehove.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 24 maart 2008

Sinterklaasweekend is super georganiseerd. Echt top voor kinderen! Super huisjes! Zelfs de begeleiding bij de activiteiten waren super met het contact met onze autistische kinderen.

Beoordeling gegeven door landal coldenhove.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: maart 2007

Datum beoordeling: 15 maart 2008

coldenhoven,waren we met 4 volwassen&2 kinderen,we hadden een 8 pers huisje,maar wel super klein,en standaard ingericht.

Beoordeling gegeven door landal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2000

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Al weer wat jaren geleden, maar goede herinnering. Konijntjes eekhoorns enz.

Beoordeling gegeven door mirjam van der sluis.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug 2007, 3 weken zomervakanti

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Het was wederom een te gekke vakantie! Alles was goed verzorgt op 1 minpuntje na de hele 3 weken was er maar een kinderbadje beschikbaar in de sanitaire voorziening. Daarentegen was het wel altijd erg schoon. Ook het zwembad en indoorspeeltuin was en groot succes vooral met wat minder weer. Tot slot is het gelegen op een ideale locatie midden in de bossen en op het campeer terrein waan je je ook midden in de natuur, je ondervind geen hinder van buren omdat je heerlijk je eigen stukkie grond hebt

Beoordeling gegeven door Veronique Bussing.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-02 tot 29-02-2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Wij hebben een week op Landal Coldenhove doorgebracht; voor de tweede keer. Een prachtig bospark met hele goede speelvoorzieningen voor de kinderen. Heerlijk rustig, erg schoon op het park en veel privacy bij de huisjes. Wij hadden de hond mee en hebben veel gewandeld; o.a. de wandelroute bij de Loenense Watervallen.

Beoordeling gegeven door Fam. Nierop.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: omstreeks 19 maart 2007

Datum beoordeling: 11 maart 2008

Landal Coldenhove was een toppark voor ons. We hebben er een geweldige week gehad. Voor de kids was de indoor speeltuin het einde. We hebben er heerlijk gegeten in hetrestaurant en elke ochtend was het genieten van de eekhoorntjes bij het huisje. We hadden een luxe 6 pers. bungalow en dit huisje was ook helemaal top. We komen hier zeker nog een keer terug!! (we hebben de afgelopen jaren al heel wat parken van Landal bezocht, maar er is nog nooit een park geweest die tegenviel)

Beoordeling gegeven door Esther Solleveld.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-02-08

Datum beoordeling: 10 maart 2008

Wij hebben een prima ervaring met de landal parken. Ze staan vaak op een goede locatie en we krijgen voor de prijs een prima huis waar we een echt vakantiegevoel hebben. Een extra aantekening is wel dat we laatst in Coldenhove waren en daar hadden ze een prima activiteiten team vooral voor de kinderen...Prima!!!

Beoordeling gegeven door HMvd Lugt.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: juni 2006

Datum beoordeling: 28 februari 2008

heerlijke omgeving inde bossen met vakantiemet ons kleinkind en heerlijk naar het zwembad.De huisjes liggen heerlijk versprijd over het park Coldenhove in Eerbeek. We zijn daar al 4 keer geweest en gaan zeker nog meer keer er heen.Zondags heerlijk met de boswachter op stap. Het is elke keer weer genieten en tot rust komen.

Beoordeling gegeven door J. den Boon.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 21-02-2008

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..