Beoordelingen Landal Landgoed 't Loo

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 23 juli 2010

Bij aankomst bleek dat het huisje sinds 2 weken niet was schoongemaakt; overal dode mieren in de keuken en de bijbehorende kastjes! Het zwembad is voor de kleintjes (onze kinderen zijn 1 en 4 jaar) naar behoren, maar het toezicht faalt, aangezien men met allerlei etenswaren naar binnen kwam. Dit komt de hygiene niet ten goede. De ballenbak was voor de oudste de topper van het park. De laatste avond gegeten in een kasteelomgeving in het centrum van het park. Entree 27,50 p.p en de kleintjes waren gratis, incl. onbeperkt eten en drinken. Het koudbuffet (met veel vis) was naar behoren, maar het warmbuffet was puur onvoldoende. Er was ons verteld dat er tijdens deze themaavond (max. 2 uur) tevens vermaak was voor de kinderen. Nee hoor, de nar en andere themafiguren hebben wij niet gezien bij onze tafel. Vandaar dat wij binnen 1,5 uur weer buiten stonden met een kater. We hebben dit ook aangegeven; de medewerkster bij de uitgang gaf aan dat we dan maar 2 uur moesten blijven zitten. Terwijl de oudste in de ballenbak speelde bestelde ik een biertje (vaasje). Even 2,40 euro afrekenen. Deze prijs is volgens ons te hoog. 2-2,10 euro zou naar onze mening beter zijn. Tenslotte: het park zal in het voorjaar voor de ouderen onder ons zeer geschikt zijn, gezien de omgeving. De prijs/kwaliteit verhouding is volgens ons onder de maat.

Beoordeling gegeven door Jansen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12.06.09

Datum beoordeling: 21 juni 2009

Erg leuk park . De kinderen hoeven zich niet te vervelen. Alleen jammer was dat de kindervilla's niet omheind waren en dat er geen zon bij de huisjes was omdat je in de bossen stond. Maar verder een hele leuke week gehad

Beoordeling gegeven door Melanie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 10 juli 2008

Een prachtig park met mooie bungalows en goede voorzieningen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-6-09

Datum beoordeling: 1 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door n groenendijk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 februari

Datum beoordeling: 13 maart 2008

prima vakantie park. heel goed 8 pers huisje. super vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door mink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 februari

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door mink.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 -2 2008 hele week

Datum beoordeling: 4 maart 2008

Wij zijn op het loo geweest in februari en moet zeggen dat wij heel tevreden zijn huisjes grandioos zwembad geweldig,schoon netjes en heel vriendelijk personeel

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: medio december 2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Heerlijk rust in een prachtige omgeving. Een weekeinde leek wel een week!Relaxen in de drukke tijd voor Kerst en drukke periode van werkzaamheden in januari, voor volgend jaar zeker weer aan te raden.

Beoordeling gegeven door Rita Stooker.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: herfstvakantieweek 2007

Datum beoordeling: 22 februari 2008

Heerlijk zo´n luxe bungalow. En helemaal leuk dat de bungalow rijkelijk versierd was met het feestpakket. Zwembad is leuk en ook de activiteuten zijn goed georganiseerd. Maar vooral de RUST. Park zat 90 % vol en toch had je vaak het idee dat het heerlijk stil was. Genieten van de natuur.....

Beoordeling gegeven door J. Eckhardt.