Beoordelingen Landal Rabbit Hill

heel mooi park
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: november 2011

Datum beoordeling: 16 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

nou ik ben er met me zus een misweekje geweest het was een super vakantie me zus is verstandelijk gehandicapt, en wil alleen naar de rabbihill is in 1 woord een geweldig park we gaan er nog wel een keertje heen!

Beoordeling gegeven door francis.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24/12/2008 - 29/12/2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Echt een super leuk park!! Er is veel te doen voor jong en oud. Voor de kinderen heel hele leuke binnenspeelplaats en een leuk zwembad. Een avondje bowlen is echt een aanrader, net of je in het bos bent. Kortom voor herhaling vatbaar!!

Beoordeling gegeven door Stephanie .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: voorjaar 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

leuke overdekte grote speelhal en bowlingbanen, zwembad en midget golf buiten en buiten speeltuin, genoeg te doen, leuk voor tot een jaar of 9. bij slecht weer veel te doen binnen en ruim van opzet

Beoordeling gegeven door jvan ginkel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorig zomer vakantie juli

Datum beoordeling: 18 april 2008

wij vinden landal geweldig en gaan er daarom ook elk jaar heen met opa en oma iedereen kan zich vermaken de kids in het zwembad opa en oma midgetgolven of bowlen dus voor ons in de zomer weer landal

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-febr -weekend 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

wij zijn naar rabbit-hill in februari geweest het was uitstekend alleen jammer dat de winkel op zaterdag en zondag vroeg gesloten zijn het zwembad is een beetje donker binnen verder prima receptie uitstekend

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-2-08 tot en met 3-3-08

Datum beoordeling: 9 maart 2008

Onze ervaring op Rabbit hill was super! De huisje eenvoudig maar netjes, gezellig weer eens afwassen met elkaar..:-) Wij hebben genoten van het lopend buffet! De kwaliteit en kwantiteit was heel goed! Alles is gericht op de kinderen, tot aan het buffet en toilet toe! De vriendelijkheid van het personeel was goed. En niet onbelangrijk, de mogelijkheden op het park en in de omgeving waren erg afwisselend. Wij hebben echt genoten!! En misschien komen wij in de zomervakantie weer terug in een stacaravan...

Beoordeling gegeven door F.E.Monkhorst.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 21 februari 2008

Je hoeft helemaal niet ver weg om lekker op vakantie te gaan. Je gaat 50KM van huis en je zit heerlijk in de bossen, niets moet en alles mag. Heerlijk alles staat al voor je klaar. Voor ieder is er wat wils. De kinderen kunnen zwemmen of spelen in de overdekte speeltuin en de volwassenen kunnen uitrusten of kegelen noem het allemaalmaar op. Geweldig gewoon!! Het enige min puntje vinden wij dat je geen grotere huisjes hebt voor 12 personen. Zodat je metzijn allen in een huisje zit. Maar dat doet voor ons de pret niet drukken. We komen graag nog een keer terug. Groetjes van de familie Bloemen

Beoordeling gegeven door Rabbit Hill (landal green park).