Beoordelingen Landal De Vers

Redelijk goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 dagen

Datum beoordeling: 31 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Ik vond het erg leuk bij landal. het eten duurde niet te lang en mijn kinderen hadden veel plezier met de kids club en alle speeltuintjes. Maar wat zijn de mensen van de kids club erg ordiner. Dat vind ik jammer daarom willen mijn man en ik niet meer komen exuses gr. mev. Lindevoom

Beoordeling gegeven door Rosalie lindevoom.

heel leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 mei

Datum beoordeling: 5 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Midden in het bos, veel fietsmogelijkheden en mooi weer. Maar het eten in restarant was slecht, we hadden half-pension geboekt.

Beoordeling gegeven door T.Feelders.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Een leuk park, niet al te groot maar wel overzichtelijk en knus. Ligt tegen de bosrand aan en vanuit het park zijn heerlijke wandelingen mogelijk. Op het park is een klein zwembad, maar schoon en gezellig en o.a. midgetgolf. Leuk restaurant. Liberty park Overloon ligt op loopafstand van het park en is een bezoek meer dan waard. Ook in directe omgeving veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen, dierentuin en bij slecht weer ANWB autoroute. Zeker aan te bevelen!

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: november 2006

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Mooie omgeving met diverse mogelijkheden voor mooie boswandelingen. Mooi park met leuke landhuizen. De geschakelde bungalows waar wij in verbleven waren aan de buitenkant niet zo mooi en een beetje klein. Het zwembad heeft leuke muurschilderingen, maar is verder niet speciaal, maar je kunt er lekker baantjes trekken.

Beoordeling gegeven door M. Zaal.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-3/21-3-'08

Datum beoordeling: 29 maart 2008

We zijn een midweek in overloon "park de vers" geweest. De omgeving is schitterend en de bungalow was schoon (wat ik heel belangrijk vind)en netjes ingericht,ook het park zelf is netjes en schoon. We hebben er heerlijk gefietst,gewandeld (vanuit het park loop je zo het bos in, heerlijk. Bij slecht weer is er in de omgeving genoeg te doen,bijv. het oorlog museum en het asperge & champion museum. Een midweek is veel te kort dus gaan we vast en zeker nog een keertje terug.

Beoordeling gegeven door j van der Heijden.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-12-07

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door de vers.