Beoordelingen Landal Het Vennenbos

Vreselijk en nooit meer!
1 11111

Bezoekdatum: 16 maart

Datum beoordeling: 18 maart 2018

Reisgezelschap: gezin

Verschrikkelijke vakantie, op vrijdag 16 maart in de middag aangekomen en de dag erna, zaterdag 17 maart vroeg in de middag weer naar huis vertrokken. Het huisje was zo ontzettend smerig en het stonk er enorm. Overal in het huisje waren lagen met viezigheden aanwezig, haar van de vorige bewoners in de badkamer, gebruikte medicijnen op het bed van de andere bewoners, het bankstel was bezaaid met hondenhaar, de keuken was vies (vieze koelkast, keukengerei goor en stonk enorm). Met een kindje van 1,5 jaar was de beste keuze om het Vennebos vroegtijdig te verlaten gezien wij nog tot maandag hadden geboekt. Landal heeft geen compensatie aangeboden voor ons en zeker geen gedeeltelijk teruggave van de kosten. Ons eindelijk geplande en verdiende weekendje weg na een drukke periode was compleet geruïneerd. Wij gaan nooit meer naar het Vennebos!

Beoordeling gegeven door Vred.

Relaxed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-07-2015

Datum beoordeling: 24 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dagje chillen met die billen! Voor jong en oud. Alsof je echt even heel ver weg bent. Toppie

Beoordeling gegeven door I. Guns.

super mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2013

Datum beoordeling: 10 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel mooi zwembad, veel verschillende glijbanen, voor kleine, grote en héle grote kinderen! Bubbelbad, peuterbad, kleuterbad, wildwaterbaan (gaat van binnen naar buiten en terug) én golfslagbad. Kleine ligweide buiten maar ook binnen voldoende stoelen. Omkleden kan in gezinsruimten of ik kleine hokjes. Echt een super leuk zwembad!

Beoordeling gegeven door fam. Schellekens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: noveber 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 23 februari 2010

Samen met broer(39), nichtje(13), neef(35), zoon(8)en dochter(5) zijn we een midweek in Hapert geweest. We zijn het park niet af geweest en hebben ons zeer goed vermaakt. Voor elke leeftijd is er genoeg te doen. Midgetgolf, waterfietsen, doolhof, bowlen, zwemmen en ik(42) vond Puk en Pelle nog steeds leuk. Volgende keer zou ik liever een week gaan, dan kunnen we nog meer genieten.

Beoordeling gegeven door A.M. Spaapen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 18 april 2008

gewoon klasse, we waren met 11 man en hebben genoten, al waren de huisjes wat aan de oude kant. (Vennebos)

Beoordeling gegeven door Vennebos.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 februari

Datum beoordeling: 18 april 2008

wij waren in febr. in landal het Vennenbos. Leuk park voor de kinderen en dan vooral het zwembad. zeker voor herhaling waard. zijn wel oude huisjes,maar ze gaan medio mei verbouwen en dan zullen ze een stuk luxer zijn.

Beoordeling gegeven door c van meer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 februari 2008

Datum beoordeling: 25 maart 2008

wij zijn afgelopen carnavals vakantie naar landal het vennebos geweest. t was een heel leuk weekendje . samen met mijn vriendin . we vonden het eten lekker en zaten op een mooie lokatie. alleen de bank vond ik wat minder in het huisje maar als dat alles is is de vakantie zeker geslaagd!! we gaan in de zomervakantie naar landal lommerbergen hopelijk word dat ook weer superrr!! bedankt voor de leuke tijd !! groetjes jorgen (21 jaar) & patty (19 jaar)

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2006

Datum beoordeling: 16 maart 2008

erg kindvriendelijk, schoon, veel faciliteiten, voor elk wat wils

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: meer als het slecht weer is

Datum beoordeling: 14 maart 2008

ik en mijn man zijn 69 en 70 jaar en gaan wel verschilende keren zwemmen in landal green parc,s we wonen zelf in breda dus een lekker dagje genieten en ontspannen daar eten we nog wat en gaan vervolgens weer naar huis

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 februari

Datum beoordeling: 14 maart 2008

wat een fantastich park voor iedere leeftijd en wat zijn de mensen die op dit park werken vriendelijk. Dit is zeker een aanrader.Zijn er ook al een paar keer geweest met onze kleinkinderen lijftijden 12-8-4-2 jaar.

Beoordeling gegeven door Vennebos.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 020208

Datum beoordeling: 13 maart 2008

het vakantie park het vennenbos vinden wij oergezellig we zijn er al verschillende keren geweest en het is altijd weer een feest.een leuke plaza VOORAL de keren dat serge er was.. cool!!!!!!!het zwembad is toppie!!!! DUS ECHT GEEN ONVOLDOENDE. MAAR EEN VETTE 10!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door fam j de bruin.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: october

Datum beoordeling: 13 maart 2008

leuke dagen gehad in vennebos voor herhaling vatbaar We waren met de hele fam. op pad met 10 mensen groot en klein

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: na 10 april

Datum beoordeling: 13 maart 2008

leuk wandelen in de natuur. en genieten van het zwembad . bowling .en terras en de huisjes zijn prima verzorgd.heerlijke ontspanning doet je goed

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15-2-2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door het vennenbos.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-3 tot en met 22-3

Datum beoordeling: 9 maart 2008

We zij net terug van een weekje Landal het Vennenbos. Hebben het super naar onze zin gehad. Zelfs toen we een "klacht" hadden over de matrassen, werden er meteen nieuwe gebracht. Alles bij de hand voor de kids. Ideaal!

Beoordeling gegeven door Cindy Boers/ van der zandt.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-06-2003

Datum beoordeling: 19 februari 2008

We zijn een paar jaar geleden een weekend naar het Vennebos geweest. Dit was een weekend om nooit te vergeten. De activiteiten zijn ontzettend divers en voor alle leeftijden. We hebben zelfs mijn vader aan het fietsen gekregen. Iets wat ik heb nog nooit heb zien doen!! Kan niet wachten om nog een keer terug te gaan en hopen dat het heerlijke pannekoekenrestaurant nog te bezoeken is.

Beoordeling gegeven door Vera van der Werff.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 19 februari 2008

Wij zijn in de herfstvakantie 2007 een week naar het Vennenbos geweest. We hebben echt genoten. Onze dochter van vijf heeft zich geen moment verveeld. Bij wat slechter weer hebben we gebowld, gespeeld in de indoor speeltuin en uiteraard gezwommen in het zwemparadijs, wat uitermate geschikt is voor jong en oud. Ook buiten was er zoveel te doen, zoals de kinderboerderij, speeltuin, doolhof, speeltuin enz.. Ook de shows en activiteiten zijn erg leuk en heel goed geregeld. Kortom ons zien jullie zeker terug op dit park.

Beoordeling gegeven door P van Altena.