Beoordelingen Zwembad De Kuil

Jammer!!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 6 augustus 2019

Datum beoordeling: 6 augustus 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Van te voren gebeld met het zwembad, kreeg te horen buitenbad zonder diploma niet, binnen kan er gezwommen worden. We hadden dus de kinderen al lekker gemaakt en kwamen daar aan, omdat wij als moeders niet gingen zwemmen mochten we er niet in omdat 1 kindje van de 4 haar diploma nog niet heeft. Aangegeven dan gaan wij als moeders naar binnen in het water met voeten etc. Nee dat mocht niet, maar wat wij het ergste vonden is dat er gebeld is en dat dat niet duidelijk gemaakt is aan de telefoon en op de site van het zwembad staat het ook niet, er staat geen diploma dan mag er gezwommen worden met het personeel. DUS FOUT van het zwembad, we gingen weg met teleurgestelde kinderen. Erg jammer zwembad personeel bodegraven. Ik snap best dat jullie geen risico's willen nemen maar zet dat duidelijk neer op de site of als er gebeld wordt leg dat dan uit.! Nee, mevrouw bij de balie ging nog bijdehand doen ik ga dat niet aan iedereen uitleggen die belt. Daar is toch niks mis mee,.... liever 10x vertellen dan teleurgestelde gezichten zien.

Beoordeling gegeven door Fatima.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 25-08-2016

Datum beoordeling: 25 augustus 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Het zwembad is prima, toiletten zijn schoon. Maar het eten is verschikkelijk. Ze hadden het erg druk en daarom begrepen we dat het wat langer duurde, maar dit is niet de eerste zomer dat ze open zijn en daarom lijkt het me dat je weet om te gaan met de drukte. Er zit geen stysteem in en er word maar wat gedaan. Horeca personeel schelde waar de gasten bij stonden en vonden hun werk duidelijk niet leuk. Ook mijn broodje werd zo op de 'toonbank' gegooid zonder een bakje er onder, de patat kregen we zonder zout mee en was te kort gebakken. Ook de bitterballen waren niet helemaal goed van binnen. Hier gaan wij nooit meer eten.

Beoordeling gegeven door Zwemster.

best aardig
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 14 mei 2012

Datum beoordeling: 28 juni 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Niet al te groot, als het buitenbad open is verdubbeld de zwemruimte wel gelijk. Dan erg leuk. Binnen ook leuke glijbaan. Er wordt goed op de kinderen gelet. Baldadigheid gelukkig geen kans. Lekkere patat

Beoordeling gegeven door Ger.

Niks,aan
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 3 jan

Datum beoordeling: 4 januari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij dachten na het lezen,leuk! Maar vreselijk zeg! Nooit meer, kon daar geen moment mezelf zijn! Werd alleen maar op ons gelet! Bah. En heel klein ook

Beoordeling gegeven door As.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 17-05-2008

Datum beoordeling: 25 mei 2008

Wel aardig... maar ietwat te druk voor zo'n niet al te groot zwembad wanneer je in het weekend gaat.

Beoordeling gegeven door Rob Neering.