Beoordelingen Center Parcs De Eemhof

4
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: dec2018

Datum beoordeling: 31 januari 2019

Reisgezelschap: gezin

Wat een aanfluiting. Megadruk op de zaterdag en nergens plaats om te zitten of je handdoek kwijt te kunnen. Glijbanen zijn leuk, maar lange rijen. Zeker gezien de prijzen, niet voor herhaling vatbaar, sorry.

Beoordeling gegeven door sandra.

Een andere wereld
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-4-2013

Datum beoordeling: 7 mei 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Je kan er echt hartstikke veel doen!! Maar aqua mundo is toch het meest fantastische, ze hebben een leuke wildwaterbaan en 3 glijbanen en een golfbad :) En je kunt er ook nog klimmen, aan een zipline hangen, bowlen en meer. Ik weet dat dit als en reclame spotje klinkt maar ik ben gewoon heel enthousiast ;) Aqua mundo is best prijzig maar de rest valt wel mee :) Hartstikke leuk uitje raad het echt aan!!

Beoordeling gegeven door sanne molenaar.

heel leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 31-07-2011

Datum beoordeling: 4 augustus 2011

Reisgezelschap: met een groep

dagje naar zwembad geweest met een groep van 7 mensen hebben ons goed vermaakt ,leuk zwembad vooral de nieuwe glijbaan met de banden is een sucses

Beoordeling gegeven door mulder.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: zomervakantie

Datum beoordeling: 31 augustus 2009

Prima park. Netjes, veel natuur. Vriendelijk personeel. Wij komen hier regelmatig en bevalt ons prima. Het enige minpuntje vinden wij dat er geen overdekte plaza is, vooral in de wintermaanden. Zomer's gewoon lekker terrasje pakken, vaak met live muziek.

Beoordeling gegeven door angie.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-8-2009

Datum beoordeling: 12 augustus 2009

gezellig, ontspannen en rustgevend, knus ,natuur en warmte romantiesch, sportief dat zijn mijn centerparcks gevoelens en ervaringen. als je zoekt wat je nodig hebt ga naar centerparcs en je vind het.

Beoordeling gegeven door marley.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 mei 2009

Datum beoordeling: 25 mei 2009

Voor mn zus moest ik het vrijgezellenfeest regelen omdat ik getuige was. En na lang denken en zoeken kwam ik op het idee om lekker te gaan zwemmen. Zodoende bij de eemhof uitgekomen. We hebben het zwem en diner arrangement gedaan. En kan het iedereen aanraden. Toppie zwembad. Heel veel plezier gehad met al de meiden. Helemaal op de wildwaterbaan. En het eten was ook helemaal goed! Kortom..voor iedereen aan te raden. 1 minpuntje...ze hadden mij bij de reservering beloofd iets te doen bij het eten als verrassing zijnde voor mn zusje omdat ze een bruidje was. Maar helaas is dat niet gebeurd. Dat vond ik wel jammer. Voor de rest super leuke dag gehad. Bedankt mensen van de eemhof! Mn vriend en ik gaan waarschijnlijk volgende week weer..haha!

Beoordeling gegeven door A.J. Blom.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: febr.2009

Datum beoordeling: 14 april 2009

goed wel erg druk zwembad door o.a. dagjes mensen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 november 08

Datum beoordeling: 15 november 2008

zwemmen in subtropisch zwemparadijs. erg leuk. vooral de combinatie van zand en water in het kinderbad

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10oktober tot 13 oktober

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Erg leuk weekend gehad met mijn vriendin. Heel leuk zwembad en veel leuke actitiviteiten!Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Edwin.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10oktober tot 13 oktober

Datum beoordeling: 31 oktober 2008

Erg leuk weekend gehad, veel te doen geen moment hoeven te vervelen! Leuke restaurantjes ook en een prachtig zwembad. Kortom het was echt een top weekend

Beoordeling gegeven door Faiza.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: febr 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

schoon fris park veel plezier

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 25-06-2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

Rond de EK 2008 was het rustiger, maar doordat de vakantie al begonnen was wel meer kinderen. We gaan altijd rond 19u, omdat het dan het voordeligst is (5,75) en 2u in het zwembad is genoeg. Veel glijbanen, waarvan Wildwaterbaan het leukst. Helaas geen bad om baantjes te zwemmen, maar voor een avondje zwemplezier meer als voldoende.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: vorig jaar

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-06-2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Ik heb me echt reuze vermaakt en het was het hele weekend door lachen,gieren en brullen

Beoordeling gegeven door Justin Schuilenburg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-06-07

Datum beoordeling: 16 juni 2008

Heerlijk genieten van de luxe, ontspanning en rust die dit park je biedt!

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-12-07

Datum beoordeling: 25 februari 2008

Voor het eerst was ik met me vriend een weekendje weg geweest. naar de eemhof, vond dat nooit wat zulke dinge weekendjes weg ging liever altijd gelijk lekker naar de spaanse zon.maar toch geprobeerd, nou en je zal het niet geloven,HET WAS EEN TOP ! supper leuke plaza, leuk huisje,groot mooi zwembad,sauna in het huisje. om nooit te vergeten, maar toen werd me vriend ziek, die had de griep!! dus hebben niet echt veel gedaan. daarom zouden we het graag nog eens een keer over willen doen , en dat we dan een leuk weekend sammen hebben zonder ziek te zijn. vriendelijke groet Kimberley Tindal

Beoordeling gegeven door Kimberley.