1

Beoordelingen Kinderboerderij Dondertman

Aanrader! Leuk uitje!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-04-2023

Datum beoordeling: 26 mei 2023

Reisgezelschap: gezin

Wij zijn er nu 2 keer geweest en wij vinden het een geweldig uitje. Wij lekker op het terras en de kinderen lekker spelen. Wat wij leuk vinden is dat je bij de geiten in de wei mag lopen en ze mag voeren. Ook de knuffelschuur met de konijnen vind mijn zoon helemaal te gek. Alles is schoon en netjes. Horeca binnen is ook netjes, genoeg ruimte om te zitten en normale prijzen. De skelter baan is ook super leuk en mooi groot! Het nieuwe speeltoestel is ook erg mooi, alleen jammer vinden wij dat er geen glijbaan aan zit. Dus je moet via het klim net of de balk aan de andere kant weer naar beneden. Voor sommige kinderen best eng. Naar boven gaat meestal wel, maar je moet ook weer naar beneden. Verder is dit echt een aanrader als je even lekker er tussen uit wil, want de Kids vermaken zich hier altijd.

Beoordeling gegeven door Amanda.

kinderboederij
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-12-2022

Datum beoordeling: 8 december 2022

Reisgezelschap: met opa en oma

we vonden het een leuke kinderboederij mijn neefje en nichtje vonden vooral de dieren leuk

Beoordeling gegeven door Emma.

Super slecht
1 11111

Bezoekdatum: 3-9-2022

Datum beoordeling: 5 september 2022

Reisgezelschap: met partner

Kwartier op terras gezeten....bediende liep gewoon langs ons heen zonder bestelling op te nemen. Zijn weer weg gegaan hier komen wij nooit weer!

Beoordeling gegeven door Hein.

Super leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-05-2019

Datum beoordeling: 28 mei 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te doen voor kinderen speurtocht o.a.maar ook voeren van geiten en knuffelhoek mijn zoon vondt het geweldig en de entree is in verhouding

Beoordeling gegeven door Emel.

genieten
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-05-2014

Datum beoordeling: 18 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

super leuke kinderboerderij, geschikt voor jonge kinderen. Voor elk wat wils van knuffelhok tot speeltuin. van skelterbaan tot geiten voeren. Kinderen lekker aan het spelen, ouders lekker kop koffie, fris, drankje met een lekkere snack.

Beoordeling gegeven door m. elze.

Slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 3 augustus 2012

Datum beoordeling: 3 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Donateur kaart vergeten gelijk de volle pond betalen. Er is geen administratie om dit na te kijken. Wordt gerunt door een stel kinderen.Kom hier niet meer weer.

Beoordeling gegeven door Ron w.

Genieten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 31 maart 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit is een heerlijke boederij, waar de kinderen dichtbij de dieren kunnen. Knuffelen, voeren en aaien. Voor de ouders is er de mogelijkheid om of bij het restaurant of op de grasweide te zitten en de kinderen te zien rondrennen in de mooie uitgebreide speeltuin. Wij hebben ondertussen een jaarkaart. Dit is gewoon puur genieten voor de kinderen en ouders

Beoordeling gegeven door Miranda.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28-02-2010

Datum beoordeling: 1 maart 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind april

Datum beoordeling: 5 mei 2009

Super!. Het is leerzaam en er is van alles te beleven en te doen. Van ezelrijden, dieren aaien in het knuffelhok, de speeltuin, skelterbaan of gewoon even bijkomen in de uitgebreide en nette kantine.

Beoordeling gegeven door W. Kappert.


-advertentiepositie-