Beoordelingen Zwembad De Zandzee

bad hygiene
1 11111

Bezoekdatum: every week x 3

Datum beoordeling: 3 februari 2019

Reisgezelschap: met partner

invalid toilet disgraceful washbasin full of same stains for weeks and toilet pot a disgusting colour no soap in dispenser for at least a year. changing rooms full of dust between each one. don’t understand why cleaner continually cleans up and down corrider between showers and changing rooms when changing area really could do with a regular clean such a pity as pool is the best in the area

Beoordeling gegeven door kathleen elliott.

Geen aanrader dus op een leuke studie dinsdag.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 20/9/2016

Datum beoordeling: 20 september 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Klein bad. Suf dat je op andere dag door de week dan een woensdag tijdens recreatie zwemmen niet in het bad met de duikpank mag zwemmen omdat er te weinig personeel is. Je betaalt overigens wel gewoon dezelfde prijs!

Beoordeling gegeven door S. Van Dijk.

Endless swimming lessons for a diploma, rude staff
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 21-06-2016

Datum beoordeling: 21 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

It has taken nearly 2 years for our child to get her A diploma. Other parents complain about the same thing. They want to keep people paying as long as possible. Also the canteen staff are rude - if you carry a water bottle you will be rudely and loudly told off. I responded that I don't speak Dutch and the red haired guy who seems to be the manager said I was lying! Incredibly rude.

Beoordeling gegeven door Jason Hartman.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 1 mei 2016

Datum beoordeling: 1 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het zwembad heeft zeer beperkte openingstijden voor recreatiezwemmen. Bovendien sluit de keuken net voordat het recreatiezwemmen voorbij is. Het zwemmen is voorbij om 16.00 en de keuken sluit om 15.30. Ik vind dit niet klantvriendelijk. De dame achter de bar had weinig begrip voor mijn reactie hierop.

Beoordeling gegeven door Anne.

Fijn
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-06-2013

Datum beoordeling: 13 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi zwembad, veel keus, leuk om te testen hoe snel je zwemt. Inderdaad wel druk, maar dat vind ik altijd gezellig!

Beoordeling gegeven door Elise Haas.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2008

Datum beoordeling: 9 september 2009

Mooi zwembad maar sfeer minder dan voor de verbouwing/renovatie.

Beoordeling gegeven door D.Brosi.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: zondag 26 april

Datum beoordeling: 14 mei 2009

superleuk zwembad waar je heel veel kunt doen. Als het druk is moet je inderdaad wel even wachten maar de frietjes zijn wel lekker knapperig. ook de aquadisco is altijd gezellig!

Beoordeling gegeven door fleur.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7 februari 12.00 en 16.00

Datum beoordeling: 9 februari 2009

Ik vond het heel druk in het zwembad je kon niet normaal in het bubbelbad zitten. en als je wat wou eten moest je eerst 20 minuten in de rij staan. De kleedhokjes waren ook niet zo schoon er lag namenlijk allemaal viezigheid op de grond.

Beoordeling gegeven door Laura Kuiper.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7-02-2009 tussen 12.00 - 16.00

Datum beoordeling: 9 februari 2009

wij waren op zondag, en het was echt heel druk. Als je wat wil eten moet je eerst 20 minuten in de rij staan, echt veel te lang.

Beoordeling gegeven door Crystal Vreedeveld.