Beoordelingen Center Parcs De Huttenheugte

Veel geld voor oude meuk huisjes
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 7-8-2017

Datum beoordeling: 9 augustus 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeer gedateerde, dure, muf ruikende huisjes met activiteiten waarvoor je nog extra moet betalen. Eten in de restaurants is duur.

Beoordeling gegeven door Marcel.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-02-2010

Datum beoordeling: 24 februari 2010

Met mijn kids van 5 en 8 jaar een dagje gezwommen bij center parcs de huttenheugte, was een zeer geslaagde dag. Mooi dat het kan, zo een dagje zwemmen daar. De kinderen hebben genoten en wilden niet naar huis einde van de dag,nou dat zegt toch genoeg. De volgende dag zeiden ze allebei; wanneer gaan we weer bij de huttenheugte zwemmen, wil vandaag wel weer.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2009

Datum beoordeling: 3 februari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door de jong.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 5 juli 2009

Ontzettend leuk! Voor een baby is het zwembad leuk, maar ook voor alle andere leeftijden. De rest van het park is ook erg mooi. (zijn er niet vanaf geweest!)

Beoordeling gegeven door Fam. Loman.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23 t/m 26 januari 2009

Datum beoordeling: 14 februari 2009

Een kindvriendelijk park. Zwemmen, bowlen, spelletjes, Pete-teve, uiteten. De kinderen vonden het geweldig.Wij hadden 3 bungelows gehuurd. Totaal 19 prs. Heel gezellig. Elke avond kwamen wij bij elkaar bij de ene bungelow. Open haard erbij. Heerlijk!

Beoordeling gegeven door Fam. MJ Dirksen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 4 okt 2008

Datum beoordeling: 5 oktober 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-09-2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

het was er super leuk en veel te doen vooral de wildwaterbaan was echt supper

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: paar jaar terug

Datum beoordeling: 13 juli 2008

Centerparks ``De Huttenheugte``, Was een geweldige ervaring. Ik zelf dacht,zal mooi massaal zijn,maar nee. Huisjes liggen er,en zijn prachtig,privacy genoeg,en er is genoeg te doen voor het hele gezin.

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 en 10 juni 2008

Datum beoordeling: 19 juni 2008

Wij zouden een midweek blijven. Het personeel is vriendelijk. Het zwembad fantastisch. Het park is prachtig Wij zijn echter maar 2 nachten gebleven omdat het bed zo hard was en de leefruimte in de 2-persoonshuisjes echt te klein. Er staat een open haard in de weg. De eettafel voor 2 personen is te klein. Toen de schuifdeuren dicht moesten vanwege de wind was het niet te doen. Verder vinden wij de horeca erg duur.

Beoordeling gegeven door E. Bos-Willemse.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2003

Datum beoordeling: 13 maart 2008

ik woon al meer als veertig jaar in de polder, en als een geboren amsterdammer was dat een hele belevenis om met edeze trams mee te kunnen. Maar nu ben ik meer alsw 4 jaar invalide dus kan ik zulke dingen niet meer doen,ik ben nog wel een keer naar Center Parcs huttenheugte Dalen geweest hardstikke goed

Beoordeling gegeven door Huttenheugte.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 14 november 2007

centerparcs huttenheugte paar jaar geleden erg leuk voor kinderen omdat er van alles werd gedaan voor de kinderen voor sinterklaas

Beoordeling gegeven door monique.