Beoordelingen Center Parcs Het Meerdal

Geen aanrader huisjes
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: September

Datum beoordeling: 30 september 2021

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het comfort huisje is echt in zeer slechte staat: 1 = tuinmeubelen die bij de buren aan de overkant buiten staan die staan bij de comfort huisje binnen, ze zitten voor geen meter, en de kussens zijn erg stoffig. 2 = in de douche is het totaal niet schoon en het ruikt naar urine, de douche gordijn is vies en hang zo ver in bad dat het in het afvoerputje hangt. 3 = de keuken is zo klein en zit vol met schimmel, het bestel was vies, kapot of het was er niet. 4 = bij de eettafel was het zo vies bij de lamp dag er spinnen en veel stof op zat. 5 = het huisje is zo niet meer van deze tijd, er ligt vloerbedekking in de slaapkamer, deze is versleten en zit vol met stof, en er is maar 1 stopcontact in de slaapkamer en die is bevestigd bij de deur. 6 = er wordt wel erg veel onderscheid gemaakt, zo mag de ene wel zijn auto op het terrein laten staan en de andere niet. Veder is het park wel erg mooi en de voorzieningen zijn mooi maar wel erg duur. Veder is het zwembad erg mooi en de hal waar alles in gevestigd is. En er wordt erg veel gerookt op het park en rond om de horeca, dit is niet meer van deze tijd maar er wordt hier niets aan gedaan, het wordt gewoon gepromoot omdat je overal kan en mag roken en het in kopen. Zelfs in het huisje staat een asbak. Geen leuke vakantie gehad!

Beoordeling gegeven door Robert.

Superleuk zwembad zeer aangename temperatuur voor
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-01-2019

Datum beoordeling: 7 februari 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij komen regelmatig terug bij dit zwembad. De prijs is aan de hoge kant (maar met social deal of andere korting is dit goed te doen) Het kinderbad en de wildwaterbaan zijn erg leuk. Ook de familie glijbaan is bij ons altijd erg favoriet (dochter van 2 en van 5), maar ook de stroomversnelling is heerlijk. Het fijne van dit zwembad is dat het door het subtropisch klimaat altijd lekker warm is.

Beoordeling gegeven door Janneke Huvenaars.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-06-2010

Datum beoordeling: 22 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door van den berg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 maart 2010

Datum beoordeling: 22 maart 2010

mooie huisjes, een leuk groen park en een heel erg mooi zwembad! zeker de moeite waard om een gezellig weekendje weg te hebben!

Beoordeling gegeven door rochelle den haak.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 17 oktober

Datum beoordeling: 3 november 2009

We zijn een weekendje met familie naar het meerdal geweest.We waren met 13 personen,9 volwassenen en 4 kids waarvan 1 van 2 jaar.We hadden 2 huisjes naast elkaar.We hadden volgens de boeking een Premium cottage dus dat leek erg mooi. De bedden waren al opgemaakt toen we aan kwamen, nou ja 1 was nog niet klaar, maar een klein half uurtje na onze komst kwam er nog iemand spullen brengen voor het bed, we boden aan het zelf op te maken.Op het eerste gezicht leek het allemaal wel netjes maar hoe langer je dan rond kijkt hoe smeriger het is. Het schoonmaken gebeurd niet echt goed hoor, overal dikke stofdraden en de ramen kon je bijna niet doorheen kijken.Onder het badmeubel was volgens mij in geen tijden schoongemaakt.En dan is het echt niet zo dat we daar als een Rob de Geus hebben lopen keuren hoor .Maar hier werden we echt niet vrolijk van... Er was wel een kinderbed aanwezig, nou dat was wel handig, maar de kamer waar ook een (uitklapbare)commode was,was geen ruimte om een bed te plaatsen, nou ja ze is 2 dus de kleine konden we ook wel op een groot bed verschonen en aankleden(maar ja als je een baby/dreumes hebt is het natuurlijk wel handig om beide op je kamer te hebben(commode en ruimte voor het bed) Maar goed..even schuiven met de bedden op een andere kamer en het kon net. Ook hadden we een uit eten arrangement , zowel een ontbijt arrangement(Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: € 9,95 Kinderen t/m 12 jaar: € 5,00 Baby's (0 t/m 2 jaar): gratis ) als een een diner Buffet arrangementPrijs per persoon per dag: Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: € 21,50 Kinderen t/m 12 jaar: € 7,50 Baby's (0 t/m 2 jaar): gratis . Het ontbijt buffet was erg goed, maar het diner buffet was werkelijk dramatisch..bah bah .niets was echt warm , en dan waren we er al op tijd want onze tafel was gereserveerd tussen 17.00 en 17.30 uur dus het buffet was dan net open.De derde dag hadden we geen van allen nog zin in wat eten daar....en wat bleek als je een uit eten arrangement had dat weekend maar gekozen om elke dag ergens anders te eten kwam je de derde dag ALLEMAAL bij het buffet eten Nou ik geef het je te doen, wachten wachten wachten......en de rij bleef maar lang!!echt geen succes!!!!!!Om een lang verhaal 'kort te houden'...voor mij/ons geen reservering meer bij center parcs...helaas... Het zwembad is prachtig en terrasjes erg leuk ( prijzig, maar alla..) Gelukkig zaten we er geen midweek..een weekend was voor ons lang genoeg!! Ook al ligt het prachtig in de natuur,is het zwembad erg mooi.. Voor het geld dat we nu kwijt waren kunnen we ook wel heel andere accomodatie's boeken. We vonden het erg jammer dat het zo is tegen gevallen , je verwacht er toch wat meer van.

Beoordeling gegeven door Janita.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Januari 2008/2009

Datum beoordeling: 5 oktober 2009

Wij gaan al zeker 8 jaar een midweek naar het meerdal En hebben nu besloten om nu een week te gaan.en hebben inmiddels alweer geboekt voor Januari 2010 We zijn al op meerdere parken geweest maar meerdal staat toch bij ons boven aan het verlanglijstje.We gaan altijd in de Januari periode. Het is in het meerdal genieten van de rustige omgeving schone huisjes en een perfect zwembad met alles er op en aan.Lekker eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor iedereen die van rust en gezelligheid houd.

Beoordeling gegeven door A.Kramer.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-09-2009

Datum beoordeling: 3 oktober 2009

een zeer leuk park komen er al jaren vooor het eerst all-inclusive gedaan perfect!! mogen er mee doorgaan.

Beoordeling gegeven door van den berg.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24 tot en met 27 juli 2009

Datum beoordeling: 1 augustus 2009

De staat van schoon zijn van het huisej was zeer matig. 4 Van de 7 personen hebben tijdens ons verblijf giga maag- en darmproblemen ondervonden..............zwembad????? was wel het enige gemeenschappelijke waar het mee te linken zou kunnen zijn naar onze mening.

Beoordeling gegeven door Monique Deichl.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: februari 2007

Datum beoordeling: 1 maart 2008

Een van de mooiste parken van Centerparcs. Gelegen in Limburg, vlak bij attraktiepark Toverland. Prachtig zwemparadijs en een schitterende parkplaza. Boek vooral als je kinderen hebt een kindercottage. (lijkt een beetje op kabouterplop huis van binnen, door gezellige gordijntjes en veel hout) Verder veel animatie en vertier, zoals Centerparcs altijd biedt. (kinderspeeltuin binnen, tennisbanen, bowling, restaurants, minigolf, etc...) Meerdal....Doen!

Beoordeling gegeven door Centerparcs meerdal.