Beoordelingen Center Parcs Limburgse Peel

Extreem duur voor weinig kwaliteit
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 11 juli-18 juli

Datum beoordeling: 18 juli 2022

Reisgezelschap: gezin

Geen fatsoenlijke internet-service in het huisje,ook het tv-signaal viel zeer regelmatig weg. Steen-harde bedden. Gastronomie (restaurants) in het park hebben ze blijkbaar geen verstand van, een doorsnee Belgische frituur is 100 keer beter dan deze zogenaamde "park-restaurants", het is gewoon beschamend en extreem duur voor geen kwaliteit. Het zwembad was ok, de rest van de accomedatie is schandalig duur voor zeer weinig kwaliteit!!! Ook de prijzen van het park-supermarktje is 2 keer duurder dan prijzen van een supermarkt buiten het park!!! Dit park is absoluut geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Family. Cyffers-Palanas.

Gespaard voor niks
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 9 augustus 2021

Datum beoordeling: 12 augustus 2021

Reisgezelschap: gezin

Centerparcs Limburgse Peel zelf is leuk en rustig, alle activiteiten, restaurants, Aqua mundo, winkeltjes en personeel helemaal prima. Het huisje is echter zwaar verouderd en niet schoon. Er moet hoognodig gerenoveerd worden. Vieze ramen. Dode muggen tegen de muur, spinnen en raggen in de hoeken. Muf binnen. De verf laat los, binnen en buiten. Verrot hout. Voegen zijn vies, kit in de badkamer laat los. De tuinbank in de woonkamer zit ongemakkelijk wegens wegschuivende kussens. De tuin is overwoekerd en doornstruiken laten schrammen achter. De waterdruk is laag, douchen is niet lekker ontspannend. Het wc water loopt hoog op met het doorspoelen. Hetgene wat deze vakantie het meest in de weg zit, is dat het vreselijk warm en muf is binnen. De ramen kunnen niet open vanwege de grote hoeveelheid muggen en gebrek aan horren. 's Nachts in slaap vallen en doorslapen is onmogelijk in zo'n bloedhete, muffe slaapkamer. Een derde van de prijs die wij betaald hebben volstaat voor dit verblijf, maar echt niet meer dan dat. Het huisje is toch je thuis voor eventjes en dat moet dan op en top in orde zijn. Centerparcs Limburgse Peel, hoe durf je zo vreselijk veel geld te vragen? Dit kan echt niet.

Beoordeling gegeven door Anne.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 5 augustus 2010

Leuk en knus park. Het personeel staat echt voor de gasten klaar. Mooi en rustig park. Goede uitval basis voor de regio.

Beoordeling gegeven door Klaas.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 1-3-2009

Datum beoordeling: 1 november 2009

rustig en een ontspannen vakantiepark en zeer vriendelijke mensen.

Beoordeling gegeven door geilen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5-6-7-juni2009

Datum beoordeling: 13 juni 2009

ik vond het erg vervelend dat het zwembad op de wisseldagen gesloten was ,dat zagen we op de openingstijden folder waar zelfs stond van 15.oo tot15oo uur open ?????????? we waren met 16 personen het weekend van 5 juni op het park waar de helft expres de maandag vrij had genomen om met 2 kinderen nog een aantal uren te zwemmen voor we naar huis gingen. ik kon dit op internet niet terug vinden en vind daarom het weekend veel te duur en ben best teleurgesteld ik hoop dat ik een reactie hierop krijg waarom het zwembad gesloten is op wisseldagen heb al een mailtje gestuurd maar nog niets gehoord

Beoordeling gegeven door fam boons.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 april 2009

Datum beoordeling: 15 april 2009

Een heel leuk park,leuk personeel en erg betrokken met de gasten. Het buffet is erg goed. En het is zeker de moeite waard om terug te komen endat doen we al ongeveer 15 jaar.

Beoordeling gegeven door Lidia van Esch.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: maart 2009

Datum beoordeling: 13 maart 2009

een erg oud huisje is niet meer van deze tijd het kan wel wat vriendelijker aangekleed worden

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2 jan. 2009

Datum beoordeling: 10 februari 2009

Een mooie aquamundo (groot zwembad) en diverse aktiviteiten en vermaak. Alles was goed geregeld en als er iets was werd snel gereageerd.Vriendelijk personeel.

Beoordeling gegeven door Het Meerdal (center parcs).