Beoordelingen Landal De Lommerbergen

GEWELDIG
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-09-2012

Datum beoordeling: 12 oktober 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Dit park is gewoon in een woord geweldig. Er is vanalles te doen en de huisjes zijn erg gezellig, zeker een aanrader!

Beoordeling gegeven door Janssen.

Wat een geklaag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Okt. 2010

Datum beoordeling: 17 januari 2011

Wordt een beetje misselijk van het onderstaande geklaag van Maaike. Als je graag een 5-sterrenresort wil ga dan naar Cuba, Mexico of DR. Jij bent zo'n type wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten en meteen begint te klagen als iets niet is zoals thuis.

Beoordeling gegeven door Berry Seelenberg.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: augustus 2010

Datum beoordeling: 11 augustus 2010

Ik ben totaal niet tevreden, er zijn geen pinautomaten, als je geld op wilt halen kan dat bij de receptie en dan moet je ook nog eens 2,- extra betalen, wij hadden een comfort pakket wat betreft het beddengoed en handoeken dachten wij, ons verblijf was 2 weken, na 1 week moesten we zelf om ons schone beddengoed vragen en toen wij er commentaar op hadden werdt ons verteld dat we dat begin van de vacantie al hadden moeten aangeven.De handoeken die we aan het begin kregen moesten we maar gewoonweg 2 weken gebruiken daar kreeg je geen schone voor tenzij je betaalde voor het wassen, 5 kilo was voor 8,-! De service is ver te zoeken, mensen zijn onvriendelijk en de helft van de medewerkers weten niet eens hoe de dingen in elkaar zitten.De snackbar is om 18.00 uur al dicht en de kindershows wordt gehouden tot 22.00 uur s'avonds. De huisjes zijn flink verouders en de muizen wonen onder ons huisje, we zijn dierenvrienden en hebben hier niet zo'n problemen mee...maar toch...broodrooster is er niet, dus tosti's kan je niet maken. De pan waar we pannekoeken in maken daar brak de steel vanaf, deze bleek verrot te zijn...we kregen wel gelijk een andere maar als dat regelmatig gecontroleerd zou worden zouden wij geen ongelukken krijgen. Het zwembad is al helemaal niet om naar huis te schrijven...tis totaal niet gezellig en het goedkoopste softijsje is 1,50 en dat stelt niks voor. na 1,5 uur heb je het allemaal wel weer gezien in het zwembad.Dit is geen park waar we een 2de keer komen.

Beoordeling gegeven door Maaike.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 - 29 januari 2010

Datum beoordeling: 29 januari 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door A. Ton.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 Augustus 2009

Datum beoordeling: 25 oktober 2009

Wat een super leuk park, zeker als je twee kinderen heb van 5 jaar en 7 jaar. Het zwembad en een buiten speeltuin waren helemaal in trek bij onze kinderen. Personeel was gezellig en aardig. De animatie team deden hele leuke aktiviteiten, goed georganiseerd. en waren lief voor de kinderen. Het park is niet zo groot, maar dat is lekker overzichtelijk. Ons huisje was netjes en goed. Mijn kinderen hebben een leuke vakantie gehad en mijn man en ik ook, zeker een aanrader om daar nog eens heen te gaan.

Beoordeling gegeven door Nicoline.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-9-2009 tot 3-10-2009

Datum beoordeling: 4 oktober 2009

wij zijn net terug van een midweek landal (het was ons huwelijksreis :)). Wij (ik mijn man en ons zoontje van 4) hebben het geweldig gehad en alles was prima verzorgd. iedereen was behulpzaam en erg kindvriendelijk. al met al top! ons huisje zag er prima uit omdat wij een dag langer wouden blijven ivm een feest 3-10 konden wij zonder problemen een nacht bijboeken en op ons gemak zaterdags vertrekken echt top.

Beoordeling gegeven door rene, yvonne en Mika hillenga.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juni

Datum beoordeling: 8 december 2008

het is er altijd goed toeven. voldoende parkeergelegenheid,ook voor invaliden. beste voorzieningen.

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 17 november 2008

Toen we aankwamen leek het heel leuk. Leuke ontvangst met een suikerspin voor de kinderen en een drankje voor ons. Nadat we er langer zaten werden we steeds negatiever. Redenen; - Terras achter ons huis net 1 m diep, daarna zandbult omhoog met uitzicht op een zendmast - Zwembad vies en te koud (de lucht) - Peuterbad zonder hekje/muurtje ervoor pal naast golfslagbad, gevaarlijk - Bedienend personeel in horeca bedient slecht - De kinderklub laat veel te veel kinderen toe in een activiteit (ze pasten nauwelijks aan tafel) - Bij de peuteractiviteiten begin van de ochtend zijn de kindermedewerkers gewoon bezig met de voorbereidingen van de activiteit van de grotere kinderen - Puk en Pelle show uitsluitend in het Nederlands, terwijl er erg veel Duitse kinderen waren - Hetzelfde geldt voor de Puk en pelle tv - Veiligheid niet goed; in een winkel in het park is onze bankpas geskimmed - Sprookjes minigolf lijkt leuk, maar is lelijk en moeilijk te bespelen door slecht onderhoud - Muziek 's avonds veel te hard, niet alleen slecht voor onze oren maar we kunnen elkaar ook niet meer verstaan. Echt een afknapper deze 2e week vakantie nadat we eerst een week in een Centerparcs park hadden gezeten.

Beoordeling gegeven door Fam Zijlstra.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: weekend van 13 september

Datum beoordeling: 11 oktober 2008

weekend lommerbergen in reuver. Park was prima klantvriendelijk. Het huisje was vies. de mat vol met hondeharen, het dekbed stonk enorm naar zweetvoeten en er was geen kastruimte in de keuken dus alle etenswaren moesten in de kast bij de stofzuiger staan, dit is niet echt smaakvol dus we hebben dingen verplaatst.De rest buitenshuis was prima.

Beoordeling gegeven door landal lommerbergen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30 mei 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

De Lommerbergen van Landal Green in Reuver Limburg. Een kindvriendelijk park met een mooi subtropisch zwembad. Bungalows worden op dit moment gerenoveerd en zijn netjes. De tuinen zijn wat minder en ook zit je niet helemaal vrij als je buiten bij je bungalow zit. Verder hebben wij een leuk weekens gehad

Beoordeling gegeven door Beda Eckhardt.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30 mei 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Beda Eckhardt.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 juni t/m 20 juni

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Perfect, de huisjes mooi opgeknapt, omdat de glijbaan vervangen werd kregen we per persoon een horecawaardebon van 7,50. Terwijl we de glijbaan niet miste omdat je met kleine kinderen bent. het park lag er keurig bij, en je had ook geen last van de werklui die in het park aan huijes bezig waren, echt genoten dus van de rust. Echt een aanrader voor mensen net als wij met kleine kinderen, vooral ook de speeltuinen in het park, ons zoontje van 2,5 jaar wilde er iedere keer blijven zo leuk, alleen de kinderboerderij was wel leuk maar iets minder onderhouden, daar zouden ze nog wel het een en ander aan kunnen verbeteren.

Beoordeling gegeven door S heuverling Snijders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16 juni t/m 20 juni

Datum beoordeling: 26 juni 2008

Perfect, de huisjes mooi opgeknapt, omdat de glijbaan vervangen werd kregen we per persoon een horecawaardebon van 7,50. Terwijl we de glijbaan niet miste omdat je met kleine kinderen bent. het park lag er keurig bij, en je had ook geen last van de werklui die in het park aan huijes bezig waren, echt genoten dus van de rust. Echt een aanrader voor mensen net als wij met kleine kinderen, vooral ook de speeltuinen in het park, ons zoontje van 2,5 jaar wilde er iedere keer blijven zo leuk, alleen de kinderboerderij was wel leuk maar iets minder onderhouden, daar zouden ze nog wel het een en ander aan kunnen verbeteren.

Beoordeling gegeven door S heuverling Snijders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Twee of drie jaar geleden.

Datum beoordeling: 18 april 2008

Fantastisch naar ons zin gehad op de Lommerbergen. Een prachtige omgeving met schitterende natuur. Faciliteiten waren goed verzorgd, klasse gewoon. Ga zo door, en veel succes met jullie parken.

Beoordeling gegeven door A. M. van Haaren.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1999

Datum beoordeling: 5 april 2008

vroeger gingen we altijd een dagje lekker zwemmen bowlen en eten bij landal greenparcs en nu ik me eigen gezinnetje heb zou ik graag weer eens jullie komen bezoeken want er is bij jullie voor ieder wat wils voor jong en oud

Beoordeling gegeven door charlotte van diessen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jul/aug. 2006 trouwdagcadeau

Datum beoordeling: 30 maart 2008

Wij zijn met de familie en met zijn tweeen naar Landal Greenparks geweest,en dit is ons en familie altijd goed bevallen. Omdat wij altijd met zijn allen sparen, kunnnen wij niet altijd parken van Landal Green uitzoeken, wat erg jammer is,eris nl. altijd heel veel te doen voor ons. De kosten zijn te hoog voor ons zodat wij niets overhouden van het geld om dan nog iets leuks te doen.Verder een grote pluim voor jullie park, ga zo door. Oja onze groep bestaat uit 12 personen en een hond.

Beoordeling gegeven door Lommerbergen denken wij..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: November 2007

Datum beoordeling: 21 maart 2008

We zijn een weekendje weg geweest om lekker te ontspannen en bij te komen en het was echt super!! Geweldig zwembad en een lekker rustig gelegen huisje! Echt top!

Beoordeling gegeven door Monique Peters.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Laatste bezoek februari 2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Allemaal goede acommedaties bij Landal Greenparks, voor jong en oud

Beoordeling gegeven door Wiel Smeets.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: nov 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door rg van ham.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-02-2008

Datum beoordeling: 13 maart 2008

We hadden een kinderfeestje voor mijn zoon die 9 jaar werd. De kinderen konden een uur bowlen en kregen daarna friet met een snack en drinken in de snackbar. Na afloop nog in de Plaza kunnen spelen en buiten geamuseerd voor uiteindelijk 7 euro per kind. Het was een geweldige middag!

Beoordeling gegeven door Mooren.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 februari

Datum beoordeling: 8 maart 2008

Een kleine maand geleden hebben we met zijn 2e een lastminute geboekt, naar de Lommerbergen. Dit is ons echt ontzettend goed bevallen, het was echt heerlijk! Alleen vonden wij het 'ontbijtpakket' iets tegen vallen, omdat wij dachten dat je iedere ochtend verse broodjes kreeg, maar helaas.. Verder is het super goed bevallen! Zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door iris derksen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 29 februari 2008

Erg leuk! We waren met een baby van 9 maanden en we vonden het zwembad fantastisch. De huisjes zijn iets minder. We hadden wel een verbouwd huisje dus dat scheelde al veel.

Beoordeling gegeven door Sels.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: oktober 2007

Datum beoordeling: 23 februari 2008

We zijn er met een vriendenstel een midweek geweest. Het is ons erg goed bevallen, wij kunnen namelijk nog niet naar het buitenland op vakantie in verband met de ziekte van ons oudste zoontje, hij heeft de ziekte van hirschprung ( heeft geen dikke darm meer en kan zo maar aan de diaree gaan zodat hij vlug uitdroogt of andersom dat hij zijn ontlasting niet meer kwijt kanen dat kan zomaar gebeuren ) we willen dan ook zo snel mogelijk in het ziekenhuis zijn, en dat is hier makkelijker als in het buitenland. Daarbij komt dat op de parken van landal alles aanwezig is en het er ook schoon is in gezamelijke ruimten zoals het zwembad dat is ook beter voor onz zoontje. Vaak zijn er wat dingen in de buurt te doen, maar op het park is er ook vanalles zoals speeltuinen en zwembad, dieren boerderij enz, we hebben ons er perfect vermaakt, voor dit jaar hebben we ook weer plannen om te gaan, ook de restaurants zijn er allemaal goed, en de huisjes zijn er perfect. Echt een aanrader voor gezinnen die er een weekend, midweek of een weekje er tussen uit willen.

Beoordeling gegeven door de lommerbergen.