Beoordelingen Wellness en ontspanning in Thermen Holiday

Nooit meer!
1 11111

Bezoekdatum: 19-9-2019

Datum beoordeling: 20 september 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

Veel haren op de grond. De ruimtes zijn er vies en worden volgens mij zelden schoongemaakt. De prijzen zijn belachelijk hoog; voor een flesje wat betaal je EUR 3.95 bij Thermen Holiday. Daarnaast viel mij op dat er veel mannen rondlopen die op hele andere dingen uitzijn dan een dagje sauna. Ik heb een avond abonnement gekocht bij Thermen holiday. Deze review is dan ook gebaseerd over een hele periode. Het is dus geen moment opname. Beste mensen verspil je geld niet bij Thermen Holiday in Schiedam.

Beoordeling gegeven door shantigajadin@gmail.com.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 9 aug 2019

Datum beoordeling: 8 augustus 2019

Reisgezelschap: met vrienden

Te hoge prijzen eten en drinken. 6e voor een kleine sju/karnemelk. Vieze ruimtes. Kleibe kleedkamers. Klantonvriendelijk reserveren. 3e moeten bijbetalen voor handelingskosten.

Beoordeling gegeven door Djadi .

Onverzorgd complex en slecht eten
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 18 juni 2019

Datum beoordeling: 21 juni 2019

Reisgezelschap: gezin

Bij binnenkomst al zijn de kleedkamers bloedheet. Niet bepaald lekker als je naar huis gaat en gedouchd bent en weer bezweet raakt met aankleden. Ook dit is al jaren zo en er word niks aan gedaan. Ook de vloer in de kleedkamer maar ook in het gehele complex is smerig. Bij de zwembaden glij je uit van de viezigheid. De tuin is slecht onderhouden en overal is onkruid en zelfs vele brandnetels. De bedjes zijn al te vies om naar te kijken en daar wil je dan ook niet op gaan liggen. Het eten is slecht en de patat was zacht en had een vieze smaak. Oude olie zo te proeven en meerdere malen opgewarmd. De prijs van het eten is al heel duur en dan ook nog voor heel slecht eten. Schandalig. Er worden te veel mensen in het complex toegelaten waardoor je niet behoorlijk het zwembad in kan. Vooral badkleding dag is niet te doen. Iedereen mag naar binnen zo lang er maar geld binnen komt. Ook die belachelijke toeslagen wat echt alleen maar geld verdienen is is belachelijk.

Beoordeling gegeven door Kimberly .

Slecht
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 2 jan 2019

Datum beoordeling: 3 januari 2019

Reisgezelschap: alleenreizend

Meestal een fijn saunabezoek in Schiedam maar dit keer niet! Erg druk, weinig relaxruimte/stoelen beneden en boven vol. In de relaxruimte boven wakker geschrokken door veel gestommel en gesleep op het dak.. door werklui? In het restaurant personeel dat laat komt vragen of je iets wenst, ze lopen hard voorbij. Licht viel uit in het restaurant, rumoerige keuken..soep die ik bestelde was ineens een andere geworden.. en misleidt door morning special deal..ik dacht een hele dag te boeken.. nee je moet voor deze deal 2 uur uitgecheckt zijn. Dit hoorde ik wel bij aankomst, of weg om 2 uur of 15 euro bijbetalen. Voorlopig even geen Schiedam meer!

Beoordeling gegeven door Elly.

Beetje dubbel de laatste tijd.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 en 20 september.

Datum beoordeling: 21 september 2018

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik ga altijd met heel veel plezier naar thermen holiday in schiedam. Het is lekker relaxed en heeft super opgietingen van joop ( alleen dat is al een feestje ) De 12e zag ik dat er een klankschalensessie was, gelijk gereserveerd alleen deze moest direct na de loylly gedaan worden door dezelfde joop. Beetje jammer dat hij moest rennen en zich snel moet omkleden om op tijd bovenste zijn, Zelf vond ik het ook heel onprettig omdat ik eerst een overheerlijke opgieting had gehad waarna je rustig een luchtbad neemt en even je lichaam de tijd geeft na een douche om weer op temperatuur te komen. De klankschalensessie die super was had weinig of geen effect omdat ik daar gestresst lag te luisteren. Gisteren de 20e weer geweest, nu geen loylly genomen voor de klankschalen waardoor ik hoopte dat het dit keer geen weggegooid geld was en inderdaad ik zat er 10 minuten voor aanvang, joop kwam naar boven en heerlijk genoten en in slaap gevallen. Ik begrijp dat er geld verdiend moet worden nu de sauna is overgenomen maar misschien een idee om het wat meer uit het oogpunt van de gast en het personeel te bekijken. Dit gaat op den duur klanten kosten, want ze komen tenslotte om te ontspannen. Toch ???

Beoordeling gegeven door Estrella uyttenbroek.

Heerlijke dag “Out of this World” !
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 juli 2017

Datum beoordeling: 13 juli 2017

Reisgezelschap: met partner

Vandaag (12 juli) begon weliswaar kletsnat maar is lekker zonnig geëindigd. We hebben bij Thermen Holiday een prima dag gehad en helemaal niets gemerkt van de wat negatieve reviews van de laatste tijd. Alle sauna’s waren goed op temperatuur, het eten was lekker en de bediening goed. Misschien dat het in de weekends anders is qua publiek maar nu liep alles naar wens. Het was gezellig druk maar ook niet overvol. We konden overal makkelijk terecht en hoefden zowel bij het inchecken als bij het eten niet lang te wachten. Als je dan toch een aandachtspunt moet benoemen betreft dat de prijzen in de horeca. Zo betaal je voor een normaal glas (25 cl) Heineken € 3,75 en een klein flesje Sourcy blauw of rood kost je maar liefst € 3,25. Ook bij de koffie slaat de teller aardig uit want een normaal bakkie als “groot”’ betitelen en daar vervolgens € 3,75 voor rekenen is aardig (……….) aan de prijs. Los hiervan was het weer een geslaagde dag in Schiedam.

Beoordeling gegeven door Edwin & Nel.

big brother is watching you
1 11111

Bezoekdatum: Zondag 11 juni 2017

Datum beoordeling: 12 juni 2017

Reisgezelschap: met partner

Vandaag lekker naar de sauna, de zon schijnt en wij hebben wel weer een ontspannend dagje verdiend, We hebben ons erop verheugd en gaan lekker genieten. De huisregels staan heel duidelijk aangegeven. Ik lees dat ik geen etenswaren mee mag nemen, anders worden er maatregelen genomen. Worden we dan verwijderd of worden onze etenswaren dan voor ons op een bordje netjes opgemaakt, krijgen we er mes en vork bij. het is mij niet helemaal duidelijk, maar de binnenkomst vermoedt een strenge hand. Heerlijk een dagje ontspannen, na een week onder toezicht van mijn werkgever, hij betaald wel mijn salaris. Hier ben ik te gast en word ik in de watten gelegd, hoop ik. Maar regels zijn regels, en die dienen opgevolgd te worden, het is maar dat je t weet, u bent gewaarschuwd. Nou mijn ontspanning krijgt al een randje. Wat scherts mijn verbazing dat er een heuse serveillanten team is vertegenwoordigd. Gasten worden doorkruist en gewezen op hun gedrag. Iedereen mag en kan meegenieten van de misstanden die plaatsvinden in Schiedam. Ik hoor van een dame dat zij al in de kleedkamer op haar vingers werd getikt omdat ze op haar telefoon keek. Een tweetal wat gezellig een aardbeitje weghapt, nee dat kan echt niet hoor. Meneer, meneer, meneeeeeer wat doet u nu. U gaat zomaar de sauna in en laat u bed achter met een handdoek er nog op, dat kan toch niet zomaar. Hups hups handdoek weg, dan mag u weer ontspannen. Heren heren, wat zit er in uw tasje, dat kan echt niet hoor. Mag ik even kijken. Misschien zit er wel iets gevaarlijks in. De hele dag is het een komen en gaan van de surveillanten in het blauw. Je komt er niet omheen. Behoorlijk intimiderend, opvallend, en aanwezig. Is dit nou echt de bedoeling. Tussen al die blote billen vallen ze wel op en hou je je adem in als ze weer tussen het volk doormarcheren. Niet leuk, niet gastvrij, irritant. Hebben wij als gasten hier nou echt om gevraagd of hebben we het er naar gemaakt. Waar, wanneer en waarom is dit begonnen. En waar eindigt dit. Bij ons eindigt het zeker hier. Schiedam sorry hoor maar als dit ontspanning is, en gastvrijheid, Nou echt niet. €135 afgerekend aan de kassa, heb ik in het kort mijn verhaal gedaan, waarin mij werd gezegd dit verhaal mee te nemen in de bespreking. Wellicht is de opbrengst van deze drukbezochte dag voldoende om uw surveillanten dik te belonen voor hun uitstekende staat van dienst. Maar of ze deze job nou juist in een sauna moeten uitoefenen. Met alle griezeligheid die er buiten de deur van de sauna heerst zouden deze surveillanten toch beter hun werk doen waar het echt nodig is. Ik ben teleurgesteld, en krijg er niets voor terug, alleen een heel naar gevoel. Caroline van den berge.

Beoordeling gegeven door Vd berge.

Te druk
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2 januari 2017

Datum beoordeling: 2 januari 2017

Reisgezelschap: met partner

Op zich een mooie sauna met veel sauna's en voldoende koude douches/dompelbaden. Pluspunt is ook het grote aantal buitensauna's. We zijn er een aantal keer geweest en we komen er normaal gesproken graag. Vandaag was het echter veel en veel en veel te druk. Nergens meer een vrije stoel om te relaxen. Niet in de stilteruimte, niet in de brasserie en zelfs niet boven op de vide. Zelfs geen stoel meer in het restaurant. Daarmee viel het gebrek aan loungebanken weer op (deze zijn er sowieso maar beperkt). Het was bovendien te rumoerig en zijn er te weinig faciliteiten: Er is maar 1 voetenbadje en een doucheruimte (waarvan de helft van de douches het niet deed). En veel te weinig toiletten: rijen! Niet echt een ontspannend uitje dus dit keer. De hamam was lekker, al voelde ik me echt te kijk liggen, zonder afschermend wandje of iets dergelijks. Wel een heerlijke kaarsvetmassage gehad. Als ze het maximum aantal bezoekers naar beneden zouden brengen, was dit een ideale sauna.

Beoordeling gegeven door Fem.

Teleurstellend
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: Aug 2016

Datum beoordeling: 21 oktober 2016

Reisgezelschap: met partner

Ziet er een stuk beter uit op de foto's op hun website dan toen we daar werkelijk aankwamen. Het was belachelijk druk , de douches waren ronduit smerig. Eten was nog wel het ergste van alles, maar daar hadden we sowieso geen hoge verwachting van. De massage zou dan toch echt het hoogtepunt moeten worden, maar dat was ook niks speciaals wat ik niet voor een paar tientjes elders stukken beter kan krijgen. Al met al zeer teleurstellend, zeker voor die prijs.

Beoordeling gegeven door A. van Dijk.

9
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 november 2015

Datum beoordeling: 8 december 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

De service is was perfect. Door mijn eigen fout had ik twee keer betaald en zij hadden mij ergens dubbel laten betalen. Dit werd zonder problemen snel hersteld.

Beoordeling gegeven door e de lange.

heerlijk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 8-12-2013

Datum beoordeling: 9 december 2013

Reisgezelschap: met vrienden

goede service, lekker eten, vriendelijk personeel en erg gevarieerd.

Beoordeling gegeven door Laxmi Mohan.

Thermen Holiday
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 28-8-2013

Datum beoordeling: 29 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Sauna is niet meer wat het geweest is. Veel achterstallig onderhoud. Afgebrand gedeelte afgezet met hekken. Is toch een behoorlijke tijd geleden dat deze sauna afgebrand is. Grotsauna ook buiten gebruik. En ook een paar bubbelbaden verdwenen. Warme douchen ook lauw. Binnenruimte bij zwembad veels te heet. Voelt als een klap in je gezicht als je binnenkomt. Zitten wel ventilatoren maar werken volgens mij niet goed genoeg. Personeel mag ook wel iets vriendelijker overkomen. Je ziet wel af en toe iemand schoonmaken dus dat word goed bijgehouden. Eten was goed. Lunch duurde erg lang en kreeg ook nog het verkeerde, maar werd direct geregeld dat ik het goede kreeg. De drukke snelweg ernaast is ook niet zo'n succes als je voor een ontspannen dagje sauna komt. Zijn mooiere sauna's om te bezoeken dus voor mij geen Thermen Holiday meer.

Beoordeling gegeven door Wolfje.

Drukte, wachten.
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: Begin 2013

Datum beoordeling: 21 augustus 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Mooie faciliteiten. Jammer dat als het erg druk is je vaak lang moet wachten tot je in een sauna kan. Ligbedden heb ik geen kans voor gehad, die waren constant bezet. Stiteruimtes waren rumoerig, veel geflikflooi in het Hamambad door stelletjes. Meer toezicht en doorstroming zou een verbetering zijn. Restaurantprijzen waren erg hoog vond ik. Kortom: echt ontspannen kon ik er niet.

Beoordeling gegeven door Martine.

Heerlijk genieten!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24-7-2013

Datum beoordeling: 27 juli 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Welkom terug aan Joop! De man die de löyly's tot een ware belevenis maakt....

Beoordeling gegeven door I. Van der Leer.

verwarring over de prijs
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 31 aug 2912

Datum beoordeling: 31 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Na een gesprek te hebben gehad met de duty manager is het mandje stokbrood van de rekening gehaald. Een oplossing op de 20% korting is helaas niet gekomen. Ik moest maar een klachtenformulier invullen. Kortom: als ik alleen de sauna entree had genomen had ik de korting wel gehad en was ik (60 euro) goedkoper uitgeweest. Vandaar ook de lage score van een 3. De faciliteiten zijn verder goed, loly was ook lekker maar wel een hele grote domper bij het afrekenen.

Beoordeling gegeven door Martin.

Leukste sauna
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 18-6-2012

Datum beoordeling: 20 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Heerlijke dag gehad. Wat een leuke mensen en goed personeel. Veel enthousiasme en vriendelijk. Keurig schoon en de opgietingen zijn echt een feest. Ik kom zeker snel terug! Je kunt ook al voor 16 euro een dagdeel. Dat wisten wij helaas niet, maar houden we wel in gedachte!

Beoordeling gegeven door Pieter.

Gezellige sauna
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 april 2012

Datum beoordeling: 12 mei 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Super dag gehad met 2 vriendinnen. Ze hebben in Schiedam best veel sauna's. We waren alweer een paar uur verder voordat we het wisten :). Zelf ook nog een Lomi Lomi massage gehad. Wat een bijzondere massage, kan ik iedereen aanraden. Heerlijke risotto en cheesecake op, jammie! Niet te druk en goede sfeer.

Beoordeling gegeven door Denise.

Sauna Fawlty Towers
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 26 december 2011

Datum beoordeling: 28 december 2011

Reisgezelschap: met een groep

Schoenmaker hou je bij je leest. Pretendeer a.u.b. geen culinaire hoogstandjes te bieden welke totaal niet waargemaakt kunnen worden. Het saunagedeelte gaat gebukt onder achterstallig onderhoud , voormalige toiletten zijn nu afgesloten waardoor er in de rij moet worden gestaan om een toilet te kunnen bezoeken. Daarvoor moet men dan wel eerst , verplicht aangekleed , door een gedeelte van de brasserie om het enige toilet op de begane grond te kunnen bereiken. Bij het diner duurde het lang voordat wensen qua drinken werden opgenomen , nog langer totdat uitgeserveerd werd. Kelner liet bij uitserveren een vol dienblad op onze tafel vallen. Resultaat was een verwonding door glas , glassplinters in mijn badjas ,tafel plakkerig door frisdrank , badjas volledig doorweekt met frisdrank waarna een schamel mondeling excuus de enige goedmaker was. Om een pleister moest worden gevraagd , het aanbieden van een schone badjas kwam bij niemand op , management schitterde door afwezigheid. Bezoeken regelmatig sauna's , kwamen vanaf de opening regelmatig in Schiedam , de laatste tijd voornamelijk door gunstige ligging t.o.v. woonplaats maar rij voortaan liever een stukje om.

Beoordeling gegeven door Bert Meijer.

Tegenvaller
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25 december 2011

Datum beoordeling: 26 december 2011

Reisgezelschap: met partner

Vol verwachting richting Schiedam voor het Kerstarrangement. Wat een tegenvaller. Gigantisch druk, we hebben niet één keer een relaxplekje kunnen bemachtigen vanwege de drukte. Handdoekrekken die overvol waren, vanwege de bizarre drukte de löyly opgietingen maar overgeslagen. Laten ze onbeperkt mensen toe?? Toen het eten: één serveerster voor een stuk of 15 tafels. Bijna 2 uur gedaan over 3 gangen!! Geen enkele keer iemand bij de tafel om te vragen of het naar wens was, of om drinken bij te bestellen. De bestelde medium gebakken steak was nog rauw, de jus op de house-steak was tot een dikke korst samengeklonterd, te lang onder de warmtelamp gestaan? De frieten waren slap, ook te lang onder de lamp gestaan?? Kortom: één grote aanfluiting en het geld absoluut niet waard. Hun reclame over ontspannen sfeer, culinair genieten in hoog vaandel etc slaat nergens op. Zeer teleurgesteld zijn we na het eten gelijk vertrokken, de lol was er voor ons van af. Dit was voor ons de laatste keer Schiedam!

Beoordeling gegeven door Kees.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 14-4-2010

Datum beoordeling: 14 april 2010

Een heerlijke dag gehad maar één ding waar ik mee zit..wij hebben een huid analyse laten doen..en vraag me af waarom dat zo duur moet zijn.. je wordt daar niet echt wijzer van..het advies dat we kregen kon ik zo uit het decleor boekje halen..had het ook voor mijn zusje gereserveerd..dus 60 euro voor...niet veel...zou het nooit meer doen...verder echt geen klachten met vriendelijke groet mevr.E.J. de Keijzer

Beoordeling gegeven door E.J.de Keijzer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 maart a.s en eerder ook

Datum beoordeling: 17 maart 2010

HEERLIJKE APPELTAART, LUNCH EN FIJNE SFEER BINNEN EN BUITEN EN DE RUSTRUIMTE BOVEN IS ECHT SUPER!!!SOMS DUURT HET LANG VOORDAT DE BEDIENING TIJD HEEFT!

Beoordeling gegeven door Corrie van der Peet.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ws 20 juli

Datum beoordeling: 28 juni 2009

voor mij en mijn dochter die autisme heeft de beste plek tot rust te komen!!! Zij vraagt normaal veel aandacht van mij, maar in sauna schiedam gaat zij ook haar eigen weg, waardoor ik ook aan mijn eigen rust toekomt. Het is daarom ook de bedoeling om op haar verjaardag, als ze 20 jaar word een dag naar de sauna te gaan. Sauna de beste plek voor mijn rust. Zalig.

Beoordeling gegeven door ada holst.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-11-2008

Datum beoordeling: 7 maart 2009

Fijn saunacomplex, veel keuze aan sauna's en baden. Mooi aangelegde tuin. Alles is ruim en overzichtelijk en wordt goed schoongehouden. De keuken is ook top!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 30 mei 2008

In 1 woord: GEWELDIG Echt een dagje voor samen zonder kids er helemaal tussenuit.

Beoordeling gegeven door Diana Scheers.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 23-05-2008

Datum beoordeling: 27 mei 2008

dagje sauna in schiedam heerlijk veel in de buitenlucht bijkomen. veel afwisselende sauna's en baden. maar wel overzichtelijk en niet te veel dat het onpersoonlijk wordt. eten en drinken is heerlijk, maar wat aan de prijs

Beoordeling gegeven door patricia van den berg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: januari 2008

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Een heerlijk relaxed en ontspannen dagje uit. Mooi schoon en goede lollys (opgietingen). Een aanrader voor iedereen die een dagje over heeft en het gevoel wil hebben een week op vakantie te zijn geweest.

Beoordeling gegeven door Thermen Holiday.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2008

Datum beoordeling: 16 mei 2008

Als jij en je partner het zelf gezellig maakt dan kan je dag niet meer stuk, waar je ook bent!

Beoordeling gegeven door Holiday / Elisyme.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2007

Datum beoordeling: 19 maart 2008

Sauna Thermen Holiday in Schiedam, is een ontspannen dagje weg. Hamam is heerlijk, de loyly's zijn ook aan te bevelen. Dinerkaart is onlangs positief veranderd.

Beoordeling gegeven door Ingrid.