Beoordelingen Sauna Thermen Zuidwolde

vakantie
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-7-2014

Datum beoordeling: 31 juli 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Erg vriendelijk personeel, geweldige opgietingen en heerlijk eten in combinatie met een massage. Het was een geweldige dag!

Beoordeling gegeven door annie.

Heerlijks sauna.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14.02.2013

Datum beoordeling: 14 februari 2014

Reisgezelschap: met partner

Werkelijk een perfecte sauna met twee geweldig goede opgietingen om 19.00 en 21.00 uur. Zeker voor herhaling vatbaar. Oh ja, .... een heerlijke keuken hebben ze ook nog!!

Beoordeling gegeven door Ventie.

Fijne sauna
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-8-2013

Datum beoordeling: 1 september 2013

Reisgezelschap: alleenreizend

Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Ook de mensen die de opgieting verzorgen krijgen een dikke pluim! Zij creëren een fijne, gemoedelijke en ontspannen sfeer. En omdat Henk ons gisteren zo enorm in de watten heeft gelegd tijdens de opgietingen bedank ik hem hier even in het bijzonder :)

Beoordeling gegeven door *C*.

prima sauna
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30-8-2013

Datum beoordeling: 31 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

vriendelijk personeel, goed eten, de opgieting sessie was geweldig

Beoordeling gegeven door Rein.

Gezellige sfeer
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Vaste gast

Datum beoordeling: 10 november 2010

We gaan graag naar deze sauna, de sfeer is erg gemoedelijk. Het eten is prima. De opgietingen zijn een kadootje. Vooral de opgieting in de IKI sauna is echt anders dan bij andere sauna's. Ook de grot is heel rustgevend om lekker even weg te doezelen. Heerlijk dagje uit!

Beoordeling gegeven door Ben en Winy.

Heerlijke sauna!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: November 2010

Datum beoordeling: 5 november 2010

Echt een heerlijke sauna.Niet te druk waardoor ontspannen ook nog echt mogelijk is! Verder kan ik de massage echt aanraden!Heb zelf een grotmassage gehad(met honing in de grot gemasseerd),had dit nog nooit meegemaakt maar zeker aan te raden!! Vriendelijk personeel en ook een heerlijke lunch gehad! Niks te klagen dus!

Beoordeling gegeven door Jennifer.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-10-2010

Datum beoordeling: 3 november 2010

Heerlijk weekje op vakantie geweest in het mooie drenthe. Heerlijk ontspannen in Thermen Holiday, mooie en schoone sauna! Ik kom zelf uit de horeca en heb mij verbaast dat met zo een drukte het personeel met een glimlach op hun gezicht de gasten op hun wenken bedienden! hulde hiervoor! Mijn vrouw heeft een heerlijke gezichtsbehandeling gehad en heeft hiervan genoten. Het eten.... verukkelijk! De saunas heeeerlijk en zeer schoon, wat in andere saunas nog wel eens te wensen overlaat. Kortom een grote aanrader en jullie en je team ga zo door!!!

Beoordeling gegeven door Jan en Carol.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 oktober

Datum beoordeling: 2 november 2010

Het was herfstvakantie en we dachten wat zullen we eens doen vandaag! We belden Thermen holiday op en gelukkig hadden ze nog een plek! Het was druk die dag zeiden ze, dus het is verstandig om te reserveren! Want ze laten maar een bepaald aantal mensen binnen! Dit vond ik heel erg fijn. Je kon gewoon je gang gaan zonder dat je voor iemands voeten liep! En je kreeg de service die je nodig had! Heerlijk! Wat ook zeker een aaanrader is om een behandeling te boeken! Ik heb de aromatherapie en een massage gedaan! Echt heerlijk! DIt maakt zo'n dag echt compleet!

Beoordeling gegeven door Nienke.

Nummer 1 sauna in Drenthe
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 oktober 2010

Datum beoordeling: 1 november 2010

Deze sauna is een sauna zoals een sauna hoort te zijn. Geen fabriek maar heerlijk landelijk genieten in alle rust. Zelfs op de drukke dagen heb je het gevoel dat het rustig is. Dit komt mede doordat ze dan elk uur een opgieting verzorgen zodat iedereen in alle rust een opgieting mee kan maken. Erg vriendelijk en gastvrij personeel. Keuken is top en de algehele hygiene is erg goed. Mooie tuin en voldoende faciliteiten. Super mooie en moderne beauty en massage afdeling. Een echte aanrader voor de echte sauna liefhebber die niet dij aan dij in een cabine wil zitten.

Beoordeling gegeven door Harry en Erna.