Beoordelingen Ballorig 's-Hertogenbosch

Schandalig
1 11111

Bezoekdatum: 16-07-2020

Datum beoordeling: 16 juli 2020

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag naar ballorig geweest, nieuw hoor met de Corona regels maar wat een aanfluiting van ballorig zeg. Zijn ze daar met drie personeelsleden die alles moeten doen, bij de balie alles controleren en één aan de balie voor het eten en twee in de keuken. En voor de rest was het een bende vieze toiletten attracties en tafels die niet extra werden schoon gemaakt, puur omdat ze daar geen tijd voor hebben. Maar wel drie groepen van weet ik hoeveel mensen per dag laten cashen. En wij als bezoeker moeten zich aan de regels houden, en zelf doen ze maar wat!!! Ballorig schaam je!!!

Beoordeling gegeven door Erik.

konden niet binnen
1 11111

Bezoekdatum: 02-04-2019

Datum beoordeling: 2 april 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

vanmorgen met 2 kleine kindjes een kwartier op de stoep gestaan! om 10 voor half 10 was er nog niemand! Toen maar weer gegaan! Slechte zaak!

Beoordeling gegeven door Wilma de Bekker.

super kinderfeest gevierd bij ballorig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-07-2014

Datum beoordeling: 27 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Mooi, gezellig en schoon, vriendelijk en enthousiast personeel, goed eten, gezellige sfeer kortom: top!

Beoordeling gegeven door fam van grinsven.

begint er weer op te lijken
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 28-10-2012

Datum beoordeling: 30 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Na een tijd lang weggeweest te zijn toch maar weer eens naar avonturenland gegaan wij zijn hier lang weg gebleven vanwege de slechte onderhoud en hygiene en het personeel wat niets uitstraalde. Tot onze verbazing is er heel veel veranderd aan de service, we werden netjes ontvangen kregen een kopje koffie van de bedrijfsleider, bleek later. en het zag er erg schoon uit binnen ( Dit was een jaar geleden heeeeeel anders. ) eten werd netjes naar de tafel gebracht en ik had het niet verwacht maar kreeg me toch een mooie en heerlijke uitsmeiter spek voorgeschoteld. wij gaan binnenkort ons feestje daarom weer een bij avonturenland proberen want na uitleg over de feestjes klonk dit ook niet verkeerd. Ga zo door !!!

Beoordeling gegeven door Van Kraay.

Prima
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-1-2012

Datum beoordeling: 8 januari 2012

Reisgezelschap: met een groep

Wij komen hier met regelmaat en het is er prima in orde. Zowel met 2 kinderen als met de hele familie met 24 kleinkinderen.

Beoordeling gegeven door RvdG.

het spelen is er leuk voor de kids maar de rest
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 4-5-2010

Datum beoordeling: 5 december 2010

het spelen voor de kids is er leuk, die vermaken zich daar wel. maar het warm buffet was een koud buffet, gewoon schandalig het eten was er steenkoud de wc's stinken naar de luiers van die kleintjes die daar komen, en het wisselen van geld voor de speeltjes waar 1 euro in moest hield naar € 15 ook al op. dat een een witten koksbuis aan hebt en een schort op wil niet zeggen dat je kunt koken. tis wat dat betreft gewoon een ballen tent wat het eten betreft, hadden beter de lokalen chinees kunnen laten komen.hoe verpest je een verjaardags feestje van een oud vrouwtje dat met haar familie misschien wel de laatste verjaardag wilt vieren. diep triest, erg marger en schandalig. zit er aan te denken het vwa te bellen want volgens mij is het er niet pluis inde keuken.

Beoordeling gegeven door nick.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2008

Datum beoordeling: 4 oktober 2008

samen met de kleinkinderen op een regenachtige dag ons vermaken.

Beoordeling gegeven door de rek.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug . 2008

Datum beoordeling: 20 september 2008

Een leuk overdekt speelparadijs waar steeds meer te doen is zowel buiten als binnen kid,s kunnen er zelfs pony rijden kinderen kunnen er zich uren heerlijk vermaken en je kunt zelf onder een kopje koffie of iets anders een oogje in t zeil houden

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Wij hebben een kinderfeestje gevierd bij Avonturenland in Den Bosch. Dit was een bijzonder leuk feestje. Kinderen hebben de hele middag lekker gespeeld, en roepen nu nog steeds dat ze dat feestje het leukste feestje vonden. Vriendinnetjes zijn ook naar avonturenland geweest. Soms gaan we op vrijdagavond van 16.00 - 19.00 omdat dan de toegang gratis is, en je voor een prikkie daat een patatje kunt eten.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: maart 2008

Datum beoordeling: 17 april 2008

Kleinschalig , maar wel leuk. Onze dochter is er reeds meerdere malen wezen spelen. Ze vond het er telkens geweldig.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 17 augustus 2007

Leuk overdekt speelparadijs waar zowel voor de kleintjes als voor de grotere van alles te doen is veel variatie niet als je weer een keer gaat dat alles het zelfde is er wordt veel veranderd in positieve zin have fun

Beoordeling gegeven door Nicole.