Beoordelingen Zoo Veldhoven

slecht, verwaarlozing dieren
1 11111

Bezoekdatum: 04-08-2019

Datum beoordeling: 22 januari 2020

Reisgezelschap: met partner

In deze zoo kun je afstand doen van je huisdieren onder andere vogels. Mijn papegaaitje had ik aan hen gegeven omdat ik tijdelijk naar het buitenland moest, maar helaas na enkele weken heeft mijn vogeltje het niet gered, ze hebben hem verwaarloosd. Ontzettend mager. Via een organisatie vernomen dat ik nooit bij deze zoo dieren moest onderbrengen, want ze hadden in het verleden al velen dieren ten onder gebracht, veel klachten over verwaarlozing en dode dieren onder rare omstandigheden. Tot op heden zijn ze nog steeds bezig. Klacht doorgegeven, maar ze ontkennen dat het hun schuld is. Ontzettend verdrietig, als ik dit had geweten had ik geprobeerd het vogeltje mee te nemen naar het buitenland. Voel me ook schuldig, wat een domme beslissing van me. Zal niemand deze zoo aanraden.

Beoordeling gegeven door anton.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 september4

Datum beoordeling: 3 september 2016

Reisgezelschap: met partner

Heel mooi park.Wij zijn er al verschillende keren geweest.

Beoordeling gegeven door Fam. Rovers.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 7 september

Datum beoordeling: 9 september 2014

Reisgezelschap: met partner

Het lijkt dat er sinds de opening niet meer in de zoo gewerkt is 'beetje rommelig ,geen groen takje bij de vogels. Ik had meer verwacht.

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-2-2010

Datum beoordeling: 1 maart 2010

Erg leuk park,vooral het voeren is voor kinderen heel leuk.Het grootste gedeelte is wel allemaal buiten, dus het is wel leuker met mooi weer.De binnenspeeltuin is daarentegen wel heel leuk gedaan.

Beoordeling gegeven door N.N..