Beoordelingen Ontdek Amsterdam met de vele groepsuitjes van Mokum Events

fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 09-09-2018

Datum beoordeling: 16 oktober 2018

Reisgezelschap: zakelijk

mooie dag gehad bedankt! eerst fietsen daarna varen met een sloep en vervolgens gegeten.

Beoordeling gegeven door L. Grandiek.

Heerlijk dagje Mokum!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30-06-2018

Datum beoordeling: 4 juli 2018

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben afgelopen zaterdag heerlijk gevaren met een sloep via Mokum Events. Vervolgens een speurtocht geboekt in de Jordaan met ipads. Hele leuke begeleiding en ons team had nog gewonnen ook! :-)

Beoordeling gegeven door Sabien Metselaar.

top uitje
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 01-06-2017

Datum beoordeling: 20 juni 2017

Reisgezelschap: met een groep

Super leuke dag gehad, wij hebben de Strijd op de wallen gedaan met 40 personen. Leuke enthousiaste begeleiding!

Beoordeling gegeven door Kees.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-12-2016

Datum beoordeling: 21 december 2016

Reisgezelschap: zakelijk

Top avond gehad met het Ik hou van Holland spel!! Snelle, leuke en flexibele service in de loop naar het evenement toe! Wij komen zeker terug!

Beoordeling gegeven door N.N..

Amsterdamse gezelligheid!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-12-2016

Datum beoordeling: 17 december 2016

Reisgezelschap: zakelijk

Ontzettend gezellige dag gehad! We hadden een hele dag in Amsterdam, georganiseerd door Mokum Events. Vooraf erg prettig contact met de organisatie, alles duidelijk gecommuniceerd en op de dag zelf super uitgevoerd! Wij komen zeker terug bij deze organisatie!! Bedankt!!

Beoordeling gegeven door Saskia.

Top uitje
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-12-2016

Datum beoordeling: 17 december 2016

Reisgezelschap: met een groep

Smartphone game gedaan met groep vrienden. Super leuk spel, goede begeleiding en nog een prijs voor het winnende team. Top!

Beoordeling gegeven door Willem.

Zeer slecht
1 11111

Bezoekdatum: 19 November 2016

Datum beoordeling: 22 november 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Gisteren met 8 personen een misdaadspeurtocht gedaan! Bij aankomst een meisje van 18 ipv proffesionele begeleiding die wel beliefs was!! Ze heeft de gps voor de speurtocht aangezet maar wist verder niet hoe het werkte! We hebben na 20 min proberen met de gps wat totaal niet werkte maar besloten om zelf maar door Amsterdam te fietsen! Ipv drie uur door slecht weer uurtje door ons uitgesteld(waar we na een klacht eigenlijk voor het verzetten ook nog extra voor moesten betalen) uiteindelijk een uurtje, bij terugkomst nam de begeleidster ons mee om via haar telefoon ons cafe te zoeken wat ze niet kon vinden! Zeer slecht voorbereid allemaal, we voelen ons erg bedrogen voor deze €233.00, hadden we net zo goed zelf een fiets kunnen huren en door Amsterdam kunnen gaan fietsen! Erg jammer en helaas voor ons nooit meer bij Mokum events!!!!

Beoordeling gegeven door Wijnjeterp.

Géweldig!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 juli 2012

Datum beoordeling: 16 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

Afgelopen weekend een top dag gehad in Amsterdam! Alles was goed georganiseerd en de gids die met ons mee was aan boord was in één woord fantastisch! Zelfs het weer zat mee! Mokum Events is wat ons betreft een absolute aanrader, wij komen volgende jaar zeker terug.

Beoordeling gegeven door Maud.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: Juli 2012

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: met een groep

Wij hebben top dag gehad! Het monopoly gps spel was super!

Beoordeling gegeven door S.

Super
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-07-2012

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Crazy 88 gedaan met de voetbal, helemaal geweldig leuke originele opdrachten! Daarna. Gegeten in de Jordaan was ook helemaal top.

Beoordeling gegeven door Wim.

Slechte afhandeling
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: maart 2012

Datum beoordeling: 3 juni 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Wij hebben met een vrijgezellenfeest crazy88 gedaan. De dag zelf was erg leuk. Maar ons werd een dvd beloofd met alle filmpjes. Na wat emails uiteindelijk op de dag vd bruiloft de filmpjes via email ontvangen, te laat dus om er nog wat leuks van te maken op deze bruiloft. Wat bleek, filmpjes van een totaal andere groep meiden. Email gestuurd met foto van de meiden en dat we de verkeerde filmpjes hadden gekregen. Hierop totaal geen reactie. Lang na de bruiloft dvd ontvangen met alsnog de filmpjes van een andere groep meiden. Jammer dus dat er zo slecht gecommuniceerd wordt met de klant en dat ze de videos door elkaar gooien :-(

Beoordeling gegeven door N.N..

Super!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27 augustus 2011

Datum beoordeling: 30 augustus 2011

Reisgezelschap: met een groep

We hebben afgelopen zaterdag een vrouwendag geboekt bij Mokum Events. We begonnen met koffie en gebak op de Zeedijk. Daarna met de hele groep naar Heffer geweest waar we het Ik Hou van Holland spel hebben gespeeld met Pim als presentator! Wat hebben we gelachen en wat was iedereen fanatiek! Pim deed het ook echt top en hij is nog een lekker ding ook! Na prijsuitreiking hebben we met Bo een walking dinner gedaan! Alle restaurant waren zeer goed en Bo weet zoveel te vertellen over de wallen en de Jordaan! Zo leuk om met een echte Amsterdamse door de stad te wandelen! Wij hebben een super avond gehad en wil iedereen van Mokum Events bedanken!! Groetjes Sabien

Beoordeling gegeven door Sabien Metselaar.

Reactie nav klacht Herman
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14.07.2011

Datum beoordeling: 14 juli 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

@Herman Beste Herman, Via Sascha Gooijer van VSM heb ik geprobeerd contact met u op te nemen. Graag wil ik de klacht met u doornemen en goed afhandelen. U kunt mij bellen op 020 427 29 09 of mailen naar kristin@mokumevents.nl Alvast hartelijk dank. Groet, Kristin Pater Mokum Events

Beoordeling gegeven door Kristin Pater.

Geweldig uitje!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 11-06-2011

Datum beoordeling: 23 juni 2011

Reisgezelschap: met vrienden

Op 11 juni hebben wij via Mokum Events een Wie is de Rat? spel geboekt met een vrijgezellenfeestje. Wij hebben ontzettend genoten. De medewerkers van Mokum Events hebben de middag goed verzorgd. Zowel voorafgaand aan de reservering als tijdens het spel zelf werd alles in goede banen geleid. Mijn complimenten. Het spel is een leuke invulling tijdens een vrijgezellenfeestje en iedereen was erg enthousiast. We komen zeker nog een keer terug voor een van jullie andere spelen.

Beoordeling gegeven door Sarah.

Verschrikkelijk
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Eind mei 2011

Datum beoordeling: 30 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

Via Mokum Events het "Crazy Dinner" arrangement gedaan. Gastvrouw kwam zo'n half uur te laat aankakken. Verschrikkelijk gênante en kinderachtige opdrachten met een hoog belletje-trek gehalte. Er worden een voor-, hoofd-, en nagerecht beloofd in "toprestaurants". Het eerste restaurant kan ik het beste omschrijven als een stinkende pizzeria waar verder ook geen kip kwam. Hier kregen we als "voortredend" een klein lunchbuffet bestaande uit waterige soep met vrij gewone broodjes. In het tweede restaurant was het overvol en stikheet. Een plek waar ik nooit vrijwillig zou blijven zitten en ZEKER ook GEEN toprestaurant! Het "hoofdgerecht" hier bestond uit koffie/thee met cake/ chocolade. In de laatste tent zaten we op kleine krukjes waar we bij een drankje als "nagerecht" een kaasplankje met kaasblokjes, cahewnootjes en olijven kregen. Ook niet bepaald een topgerecht. Voor de €600 die deze middag kostte had ik wel 100 dingen kunnen verzinnen die 10 keer leuker waren dan dit!!

Beoordeling gegeven door Herman.

Jordaan
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 3 februari

Datum beoordeling: 21 februari 2011

De Strijd in de Jordaan die we met kantoor deden was echt erg leuk. Het zonnetje scheen en de Jordaan was weer prachtig! Na het doen van de speurtocht zijn we weer een stuk wijzer geworden over dit deel van de stad. De begeleiding bestond uit 2 leuke meiden die ons halverwege en aan het einde van een lekker drankje hebben voorzien. Toppers! We zijn na de prijsuitreiking dan ook nog lekker even blijven hangen in het café waar de prijsuitreiking plaatsvond.

Beoordeling gegeven door Paul.

Crazy 88
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 Januari 2011

Datum beoordeling: 17 februari 2011

Vorige maand zijn we met een stel vriendinnen naar Amsterdam geweest voor een lekker dagje weg. Via Mokum Events hebben we de Crazy 88 geboekt; echt super leuke opdrachten en leuke begeleider!!! Niet verwacht!

Beoordeling gegeven door Anja.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23 augustus 2008

Datum beoordeling: 27 november 2008

Wij hebben ontzettend genoten afgelopen zaterdag en vooral de aanstaande bruid! Het was een super arrangement, goed verzorgd en uitgevoerd. Tevens werken er bij en voor Mokum Events in onze ogen mensen die hun uiterste best doen om een goed gevoel achter te laten bij de klant. Jullie kennen geen nee en daar houden we van! Ik ga jullie zeker aanbevelen bij andere mensen en hoop zelf nog eens een event/arrangement bij jullie te mogen boeken. Nogmaals bedankt! Met name Jan onze contactpersoon en Jan de schipper!

Beoordeling gegeven door Esther Westerhof.