Beoordelingen Speelparadijs en Pannenkoekenhuis Voorst

Prima
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 01-05-2019

Datum beoordeling: 2 mei 2019

Reisgezelschap: gezin

We moesten bij binnenkomst even wennen aan de sfeer... tjonge, echt een circus! Kan even op je af komen. Speeltuin voor de kids erg leuk. Ze mochten overal in. Jammer dat we muntjes konden kopen voor een paar speelmogelijkheden en dat t dan of kapot was of het echt heel kort deed.... Bediening eerst wat gesloten, later ging dat stukken gezelliger. De baas bij de balie komt wat onsympathiek over. We vroegen ons af hoe dat zou komen...? Past niet in de setting! Pannenkoeken waren super! We hebben echt gesmuld! Alles, binnen en buiten goed onderhouden en binnen in het restaurant superschoon! Geen vingertjes op de ramen of plakkerige flessen stroop. Echt een pluim daarvoor! Kinderen hebben genoten. Ze hebben een prachtig uitje gehad. Dank daarvoor en succes met alles!

Beoordeling gegeven door Fam. Wolf.

Slecht en onaardig personeel
1 11111

Bezoekdatum: 28 maart

Datum beoordeling: 28 maart 2019

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met twee kinderen geweest. Pannenkoeken waren niet groot en niet lekker en best duur, maar we dachten dat daarom mag je daar "gratis"spelen. We zijn daar speciaal van Apeldoorn gekomen voor die "mooie"speelparadijs.de man die was verantwoordelijk voor buiten atraccies van onaardig en zeker niet kind vriendelijk. We moesten lang wachten en meerdere keren vragen om de attracties aan te zetten en dan nog horen wij dat we zijn ongeduldig en dat hij bepaald of en wanneer mogen de kinderen daar spelen, want dit is gratis! Speel tuin. Daarna krijgen we te horen dat hij is hier niet voor ons. Dus lijkt leuk van buiten, zeker goed concept maar helemaal geen klant gerichtheid en jammer voor de kinderen dat ze kunnen niet voldelig van alle attracties gebruik te maken! AFRADER! Eerste en de laatste keer!

Beoordeling gegeven door Gast.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 26-02-2019

Datum beoordeling: 26 februari 2019

Reisgezelschap: met partner

Voor die prijs een kleine pannenkoek, had ui kaas maar zat maar een paar snippertjes ui in dus proefde de ui niet, verder weinig smaak..schandalig! Misschien voldoende voor een kind maar niet voor volwassenen.

Beoordeling gegeven door v Beek.

Kindvriendelijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 november 2018

Datum beoordeling: 23 december 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig kinderfeestje gevierd voor onze 6 jarige dochter. We waren met 11 kindjes en 5 volwassenen. Alles top geregeld, heel feestelijk aangekleed en personeel is heel vriendelijk. Alles kan en mag. De kinderen hebben in alle attracties gezeten en er van genoten. Eten was goed en veel. Heel geslaagd en gezellig feestje. Zowel binnen als buiten veel te spelen voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door Sabina.

Hartstikke leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 24 november 2018

Datum beoordeling: 28 november 2018

Reisgezelschap: gezin

Super tevreden zijn wij na ons bezoek aan dit pannenkoekenhuis. We werden zeer vriendelijk ontvangen en de medewerkers doen er alles aan om het naar de zin te maken van de bezoekers. Heerlijke pannenkoeken gegeten, lekker ijs, en de gezelligheid voor de kinderen top! Leuke draaimolen in het midden van het restaurant echt leuk, mijn kleinkind van 2 vond het echt geweldig in die draaimolen! Kortom zeer tevreden. Als het negatieve resensies zijn over dit pannenkoekenrestaurant vind ik dat zeer onterecht! We gaan zéker nog eens! Bedankt!

Beoordeling gegeven door Elly.

8
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 11 2018

Datum beoordeling: 15 november 2018

Reisgezelschap: met opa en oma

Woensdagmiddag met man en kleindochter daar geweest.hebben er heerlijk een pannenkoek gegeten en de bediening was goed..onze kleindochter heeft er leuk gespeeld en mocht ook nog een rondje in het carrousel ondanks dat ze er alleen stond..wij waren zeker super tevreden over dit uitje en zullen er vaker een pannenkoek gaan eten..het was er gezellig.schoon.lekker warm en vriendelijk personeel..groetjes Jolanda scholten

Beoordeling gegeven door J scholten.

Erg leuk.
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-08-2018

Datum beoordeling: 13 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vanmiddag met kinderen en kleinkinderen mijn verjaardag hier gevierd. Mooie attracties zowel binnen als buiten en wat geen toezicht betreft zoals ik uit het vorige review lees, het lijkt me heel normaal dat je zelf toezicht houd op je kinderen. Bij de attracties stond er trouwens wel iemand toezicht te houden. Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel. Onze ervaring was dus zeer goed.

Beoordeling gegeven door Anja Holtdijk.

Klantonvriendelijkheid, heel duur, geldklopperij.
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 11-08-2018

Datum beoordeling: 12 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Het ziet er erg aantrekkelijk en verzorgd uit. Leuk voor kinderen tot en met vijf jaar. En voor ouders met een goed gevulde knip. Personeel erg opdringerig met het verkopen van hun waar. Leuke speelatracties maar de helft ervan doet het niet, of is alleen voor een Kinder feestje. Veel gokspelletjes waar geld voor betaald moet worden. Binnen en buiten spelen is goed idee maar totaal geen toezicht op. Slechte parkeer gelegenheid aan een drukke weg, oppassen met je uitstappende kinderen dus!! Er is een attractie met bootjes in water , kan afgesloten worden (wel zo veilig) maar dat gebeurd niet. Erg kwalijk vind ik.ik ben er met mijn man en dochter een uurtje geweest en moest bijna 40€betalen voor twee bier een cola ijsje en een bittergarnituurtje. Onze dochter heeft alleen op een airtrampoline gesprongen en een keer met de kabelbaan gespeeld. Verder mocht ze niet vanwege een Kinder feestje. Kosten hiervoor7,50€. Personeel was erg shagerijnig. Niet kindvriendelijk!!! Het leek zo leuk maarviel erg tegen en we zijn dan ook erg teleurgesteld weg gegaan.

Beoordeling gegeven door Ontevreden klanten.

Leuk maar duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: augustus 2018

Datum beoordeling: 9 augustus 2018

Reisgezelschap: gezin

Het concept is erg leuk, maar de pannenkoeken belachelijk duur (ruim over EUR 10,-). Ik vond het sowieso een commerciële ‘kermis’ (zie onder) en al met al een dure aangelegenheid. Erg jammer, want de kinderen vonden het leuk en hebben zich goed vermaakt. Het is een leuke speeltuin voor kleine(re) kinderen. Redelijk overzichtelijk en klein. Maar de mini attracties (gratis) werden niet bediend, dus daar konden ze niet in. En voor de overige 'attracties' moet met muntjes betaald worden, welke erg duur zijn. Daar kunnen de kinderen dan tickets 'winnen' waarmee ze een prijsje kunnen uitkiezen (flut prijzen, maar voor kinderen leuk natuurlijk ;-) De reguliere speeltuin toestellen konden wel gewoon gebruikt worden. Ook ging het springkussen ruim voor sluitingstijd al uit en daar konden ze ook niet meer op. Het was ruim 35 graden, dus genoeg water drinken erg belangrijk. Helemaal met 3 kleine kinderen. Echter schonken ze geen kraanwater. Ook niet voor een groep van 8 personen waarbij avond maaltijden op die locatie werden genuttigd. Na 6 flesjes Spa blauw was ik het wel zat en heb met moeite 4 glaasjes water kunnen krijgen. Nog nooit zo'n slechte 'service' meegemaakt. Excuus was dat ze "niet gratis konden lopen voor water". Wat een flauwekul, want we hebben met 8 personen ruim besteld aan gewone betaalde drankjes van de kaart, inclusief avondmaal. Een glaasje water bij op het dienblad zetten kost niet veel meer hoor. Ongelooflijk en voor mij persoonlijk reden om nooit meer terug te komen.

Beoordeling gegeven door Turandot.

Tegenvallend uitstapje
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: begin juli 2018

Datum beoordeling: 3 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Begin juli met twee kinderen rond 5 uur een pannenkoek gaan eten en spelen. Er waren zeer weinig gasten, ondanks het prachtige weer. Veel attracties waren gesloten (alleen onder begeleiding van medewerkers en die waren er niet) of tegen betaling. Niet het gratis speelparadijs dat beloofd was in de folder. Uiteindelijk hebben de kinderen alleen op de "gewone" speeltuin toestellen gespeeld (kabelbaan, familieschommel, springkussen etc) en daarvoor vond ik het de rit niet waard vanuit Apeldoorn, dat kan ook elders. De pannenkoeken waren wel lekker. Bediening was vriendelijk, maar niet erg assertief. Er had makkelijk een extra rondje drinken verkocht kunnen worden als er iets vlotter gehandeld was, jammer.

Beoordeling gegeven door Crista.

Niet de moeite waard
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 29-7-2018

Datum beoordeling: 29 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Matig eten. Speeltuin beetje vergane glorie. Werkt met apart te betalen muntjes. Personeel onvriendelijk.

Beoordeling gegeven door Bkd.

Voor de kids leuk, verder niet bijzonder
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 22-07-2018

Datum beoordeling: 22 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op zoek naar een plekje om de middag door te brengen, uitgekomen in Voorst. Website maakt enthousiast en eerste indruk van restaurant is prima. Leuk ingericht in circusthema. Buitenterras is opgebouwd uit meerdere dicht op elkaar staande picknicktafels. Geeft een slordige indruk, maar is praktisch dicht bij de speeltuin, dus goed genoeg. Tafels mogen wel een schuur- en lakbeurtje hebben. De speeltuin bied voldoende vermaak aan de kinderen. Attracties gingen een voor een open en werden bediend door èèn medewerker. Het was niet zo druk, dus prima, al denk ik dat bij meer drukte er wel wat problemen ontstaan. Wel wat scherpe haringen rondom het opblaaskussen. Kleine kindervoetjes kunnen hier makkelijk achter blijven haken met akelige wondjes tot gevolg. Binnenspeelplaats is grote favoriet, maar met bijna 30 graden niet echt praktisch (al hebben de kinderen hier lak aan) De bediening mag nog wel bijleren. Verschil in kennisniveau of sociale vaardigheden zijn duidelijk merkbaar. Sommige medewerkers zijn ronduit bot naar klanten en er is geen sprake van een actieve houding. Meerdere keren zelf om bediening moeten vragen. Pannenkoeken kunnen beter. Behoorlijk hoog geprijst en weinig bijzonders. Ik heb vaak beter gehad. Wel ruime keuze aan pannenkoeken en schnitzels. Wat mij erg opviel is dat er veel speelautomaten staan waarmee je zogenaamde tickets kunt winnen. Voor een paar euro koop je munten die in de auomaten gebruikt kunnen worden. Deze tickets kun je uiteindelijk weer inruilen voor kleine cadeautjes (veel punten nodig voor simpele dingetjes). Naar mijn mening niet erg gewenst in een omgeving met veel kinderen vanwege het gokelement. Je kunt beter voor een paar euro bij de accion wat gaan halen. Al met al voor de kinderen prima, zij hebben zich goed vermaakt. Ik zou echter niet betalen voor alleen spelen, maar een bezoekje sowieso combineren met een diner (waardoor entreekosten vervallen)

Beoordeling gegeven door Michiel.

GLAS WAARSCHUWING!
1 11111

Bezoekdatum: 17-6-2018

Datum beoordeling: 17 juni 2018

Reisgezelschap: met partner

Mocht je hier binnenkort een pannekoek gaan eten controleer dan even of er geen glas in de pannekoek zit. Op 17-6-2018 hebben mijn vriendin en ik hier gegeten. Na enkele happen van de overigens heerlijke pannenkoek genomen te hebben proefde ze iets scherps in haar mond. Er bleken twee stukjes glas in haar pannekoek te zitten. De bediening had geen idee hoe het glas in de pannekoek was gekomen (ontevrede werknemer?) Dus goed controleren!

Beoordeling gegeven door R.F.M. Meijer.

Leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-05-2018

Datum beoordeling: 25 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een gezellig en leuk speelparadijs! Eten is prima, personeel is super vriendelijk en humoristisch!

Beoordeling gegeven door R.

Helaas ook geen goede ervaring
1 11111

Bezoekdatum: 22 april

Datum beoordeling: 2 mei 2018

Reisgezelschap: gezin

Onvriendelijk personeel (met 1 uitzondering en nee mevrouw met het blonde haar, dat was u niet). 4 Keer moeten vragen of er iemand de attracties aan kon zetten buiten en dan zeer onvriendelijk te woord gestaan. Wij zullen hier niet snel weer heen gaan, helaas.

Beoordeling gegeven door N.N..

Fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14/4/2018

Datum beoordeling: 15 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Gezellige en smakelijke middag gehad. Herhaling vatbaar. Lekkere gerechten en vrolijk personeel.

Beoordeling gegeven door Anja.

Super slecht!!!
1 11111

Bezoekdatum: 17-2-2018

Datum beoordeling: 17 februari 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een aanfluiting!! Na het zien van de mooie folder gingen we hoopvol naar dit speelparardijs. De kinderen hadden zich verheugd op het treintje, de botsauto's en de bootjes. Bij aankomst was de teleurstelling groot aangezien deze attracties het niet doen in de winter!! Dit staat niet op de website.. De paar attracties die het wel doen worden één voor één bediend... de kinderen kunnen dus niet zomaar ergens in maar moeten wachten tot er een meisje zin heeft om de attractie aan te zetten... De pannenkoeken waren niet gaar, zelfs niet na een 2e poging. En de prijs van de pannenkoeken is absurd hoog.. Verschrikkelijk. Ik raad dit iederen af!!

Beoordeling gegeven door Chantal.

Niet voor herhaling vatbaar
1 11111

Bezoekdatum: 15-10-2017

Datum beoordeling: 15 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag met een grote groep gegeten. Het wachten op het eten duurde te lang. Toen wij erna vroegen wist de medewerkster dit ook niet. Tsja, het is druk mevrouw. Vervolgens werden de pannenkoeken gebracht en waren de medewerksters erg kort en ongeduldig. Op het drinken moesten we ook meer dan 20 minuten wachten. Eén iemand van ons gezelschap moest haar pannenkoek delen met een ander omdat de pannenkoek vergeten was. Wie van u wil er wachten was wat de medewerkster voorstelde. De kinderen hebben buiten gespeeld maar wat onzettend jammer dat 1 (ja 1!) medewerker alle attracties bestuurde. Allemaal een rondje en ja jongens we gaan naar de volgende... Het verschonen van onze kleine was op een tafeltje in een priveruimte met allemaal rommel naast een magnetron met snoer.... Voor ons geen pannenkoeken meer in Voorst!

Beoordeling gegeven door Noordhoek.

Slecht
1 11111

Bezoekdatum: 1-10-2017

Datum beoordeling: 1 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Slecht eten wij hadden allemaal een snitzel en zijn hier ziek van geworden (voedselvergiftiging) ik raaf dit niemand aan ze maken alles klaar in een steammer vlees was koud alleen de pannenkoek an me dochter was heet bediening laat ook te wensen over doen net alsof het druk is of afstaan er ongeïnteresseerd bij te kijken en maar onderling praten en klanten afzeiken

Beoordeling gegeven door Dominique.

Top
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20-08-2017

Datum beoordeling: 23 augustus 2017

Reisgezelschap: gezin

Wilde vooraf ergens anders heen omdat recenties niet bijster hoog waren. Toch heengegaan en alles was super. Het eten was goed en de speel attracties leuk voor de kids. Zeker een aanrader. Johan

Beoordeling gegeven door Johan.

Niet voor herhaling vatbaar
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5-5-2017

Datum beoordeling: 5 juni 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hadden op de site het filmpje bekeken en dat zag er leuk uit.. helaas blijkt dat er steeds maar 1 attractie open is

Beoordeling gegeven door Van ee.

Slechte bediening
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27-08-2016

Datum beoordeling: 27 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met vier volwassen en vijf kinderen gegeten. Speeltuin is leuk maar verder qua eten en drinken sterk af te raden! Tuinbanken buiten zijn te laag en zeer krap op elkaar geplaatst. Bestellingen liepen continu fout. Vier kinderpannekoeken kwamen pas toen de rest het op had. De kinderen hebben de nagebrachte pannenkoek niet eens voor de helft opgegeten. Foutje in de bestelling. In plaats van het toetje werd er ranja bezorgd. Weer een foutje in de bestelling. Ook dit kostte bijna een kwartier om te herstellen. Als compensatie voor deze belabberde service werden vijf ranja's aangeboden welke we natuurlijk geweigerd hebben. € 1,25 voor een Ikea bekertje aangelengd water is bovendien al flink aan de prijs. Voor een pannenkoeken restaurant verwachten we niet veel, maar deze is ver onder de maat en er zijn diverse betere te vinden.

Beoordeling gegeven door Dirk.

Super middag gehad!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24 juli 2016

Datum beoordeling: 24 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben hier een super middag gehad met heerlijke pannenkoeken, ijs en drinken! En de attracties hoefden we niet eens voor te betalen! Top! Wij hebben genoten!

Beoordeling gegeven door Mandy.

Feest!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25-2-2016

Datum beoordeling: 2 maart 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een feest! Wij waren hierbij nog niet eerder geweest en zijn hier naar toe gegaan op aanraden van vrienden. Zij hebben niks te veel gezegd. Vriendelijk, gastvrij, lekker eten, schoon maar vooral heel ontspannen. Dochter van 7 heeft heerlijk gespeeld. Zo fijn dat er ook binnen gespeeld kon worden. En wij hebben eerst rustig een drankje met wat bitterballen kunnen doen. Daarna zalige pannenkoeken gegeten. De rekening viel alles mee. Vooral als je ziet wat je er allemaal voor terug kreeg. Echt een aanrader. Wij komen snel weer!

Beoordeling gegeven door Heleen.

Top !!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-02-2016

Datum beoordeling: 29 februari 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op aanraden van vrienden zijn we met ons gezin de auto in gestapt vanuit Utrecht. Wat een leuk ontvangst en wat ziet het er allemaal mooi en schoon uit. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt en daardoor was onze middag ook helemaal top en relax. Veel leuke attracties waarvoor je niets extra betaald, alleen muntjes nodig om spelletjes te doen waarmee dan weer prijzen zijn te verdienen. Het is allemaal heel overzichtelijk en veilig. We hebben allemaal een heerlijke pannenkoek gegeten en het chocoladefondue was natuurlijk feest :-) (voor de kids bij de prijs in). Prijs, kwaliteit en attracties kloppen helemaal. Wij gaan zeker vaker, het uurtje rijden was het meer dan waard!!

Beoordeling gegeven door Marie-Lotte Miché.

Leuk voor kids verjaardag
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 20feb 2016

Datum beoordeling: 20 februari 2016

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Voor een Kinderen VIP party was het wel leuk. Helaas was vandaag 20feb 2016 alleen de zweefmolen en de draaiende kopjes open. De rest zou vanwege onderhoud dicht zijn. De botsauto's waren gesloten omdat dat de bootjes in opslag stonden. De kinderen hebben zich binnen wel vermaakt. De prijzen zijn best hoog, voor een cappuccino betaal je 2,75 en voor een bord patat met frikandel 7,50. Bediend Personeel is wel snel en zeker vriendelijk. Het verjaardagsfeestje was voor een zeven jarige.

Beoordeling gegeven door Achterberg.

leui voor de kinderen
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 10-01-2016

Datum beoordeling: 11 januari 2016

Reisgezelschap: gezin

Voor de kinderen is er buiten en binnen een aantal leuke (betaalde) activiteiten. Die zullen zich hier prima vermaken. Helaas is het qua eten een tegenvaller. Vorige jaar ook al eens geweest en nu weer maar de pannenkoeken lijken wel flensjes. Je mag het geen pannenkoeken noemen. Geserveerd op koude borden.met als gevolg een lauwe pannenkoek. Vroeger was dit wel anders. Tevens hebben we een uur moeten wachten op het eten terwijl het niet druk was en werd ons voorgerecht vergeten maar uiteindelijk wel in rekening gebracht.

Beoordeling gegeven door S. .

Vreselijk slecht
1 11111

Bezoekdatum: 7 augustus 2014

Datum beoordeling: 9 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Irritant duur (ik vind betalen niet erg, als ik zelf kan kiezen wat ik eet en kwaliteit krijg) , weinig keus, slechte kwaliteit, niet klant vriendelijk, speeltuin het geld niet waard en voor de attracties moet je nog weer muntjes kopen. Absolute afrader!!,

Beoordeling gegeven door Mathanja.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 juli 2014

Datum beoordeling: 21 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

We komen hier geregeld maar vindt het nieuwe concept super. Je betaalt voor kinderen 11.50 en voor volwassenen 13.50. Hiervoor konden we zelf onbeperkt soep, salade en stokbrood voor pakken en een pannenkoek van de menukaart uitzoeken. Voor de kinderen, maar ook ik(mams) vond het lekker een chocolade fontein. Tevens kun je zelf een ijsje tappen , wat de kinderen erg leuk vonden, en daar verschillende toppings opdoen. Alles was goed aangevuld en de bediening was vriendelijk. we hebben genoten en de kinderen hebben natuurlijk ook nog lekker gespeeld en in de attracties gezeten.

Beoordeling gegeven door maria.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 29 juni 2014

Datum beoordeling: 30 juni 2014

Reisgezelschap: gezin

Na jarenlang een tevreden bezoeker te zijn geweest hebben ze het concept veranderd. Een soort all inclusief ex drankjes. We kwamen hier altijd voor een heerlijke pannekoek maar nu moet je mee betalen aan het voorgerecht andere keus is er niet. Omdat het anders wel een hele dure pannekoek werd besloten om maar gebruik te maken van de salade annex voorgerecht bar. Soepje vooraf was champione soep en verder niks geen keus als je all inclusief doet doe dan 2 of 3 soorten soep. De saldebar was voor de rest al half leeg. Kinderen eten meestal maar een halve pannekoek maar ook daarvoor moet je meer gaan betalen. alleen drankje opgedronken en we zijn maar gegaan. Al met al een slecht concept mij zien ze er niet meer terug terwijl ik er jaren na tevredenheid het pannekoekenhuis heb bezocht. Nu is het gewoon heel duur pannekoek eten

Beoordeling gegeven door Michel.

Aanrader
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-07-2013

Datum beoordeling: 29 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Lekkere pannenkoeken eten en de kinderen ook nog eens lekker spelen in het mini-pretpark. Met weinig kosten tickets verdienen voor leuke kleine cadeautjes. Super formule !

Beoordeling gegeven door Henry van der Welle.

slecht en duur
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 25-06-2013

Datum beoordeling: 25 juni 2013

Reisgezelschap: met vrienden

een veredelde cafetaria met hoge prijzen van een restaurant, verkeerde saus op de snitzel, koude patat en ze durven nog 1 euro te vragen voor iets mayonaise. pannenkoek niet gaar.

Beoordeling gegeven door haveman.

gezellige middag met lekkere pannekoeken
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 augustus

Datum beoordeling: 26 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

Afgelopen weekend hebben ik en mijn gezin dit pannekoekenhuis bezocht, we waren met z'n 4en waarvan 2 kinderen, na ontvangst bij de ingang mochten we buiten een plaatsje uitzoeken, na een drankje buiten werd ons binnen een tafel toegewezen. De kinderen mochten gratis in de attracties die door een vriendelijke jongeman werden bediend, we hebben wat muntjes gekocht (21 munten voor 10,-) om in bootjes te kunnen en er waren ook auto's en motortjes waar deze in moesten, mijn zoontje van 3 vond dit helemaal geweldig. Verder konden we met die muntjes ook nog spelletjes spelen waarbij we tickets wonnen, daarmee hebben mijn kinderen nog een prijsje uit gezocht uit de zogeheette ticketshop, heel leuk concept. Binnen hebben we heerlijk gegeten, wat de bedoeling is als je gebruik wil maken. De kinderen kregen een piratenmenu waar een masker bij zat en 10 extra tickets, later kregen ze bij dat menu nog een ijsje. De pannenkoeken waren erg lekker en we werden snel en zeer vriendelijk geholpen door de meisjes in de bediening. Na het eten hebben we nog even buiten gezeten en gespeeld, de speeltuin is groot maar wel overzichtelijk, kinderen kunnen niet naar de weg toe. Kortom; mooie speeltuin met leuke attracties, goed eten en vriendelijke en snelle service, prijs kwaliteit verhouding was goed, wij gaan hier zeker vaker heen.

Beoordeling gegeven door Vos.

geweldig!!!!!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 aug.2012

Datum beoordeling: 13 augustus 2012

Reisgezelschap: gezin

waren hier voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, heerlijke pannenkoeken, bediening byzonder aardig en vlot!!

Beoordeling gegeven door E.Vries.

Kinderparadijs
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 9 augustus 2012

Datum beoordeling: 9 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Je gaat een pannenkoek eten en je krijgt er gratis een attractiepark bij! Geweldig voor gezinnen met jonge kinderen. Vriendelijke bediening en heerlijke pannenkoeken! Wij rijden er graag een uurtje voor om.

Beoordeling gegeven door Fam. Janssen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04/08/2012

Datum beoordeling: 5 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zo als gewoonlijk,vlotte bediening,alles prima verzorgd,heerlijk eten. Wij komen hier geregeld met onze kleinkinderen,echt een aanrader.

Beoordeling gegeven door B.Lagerweij.

Slecht
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 24-07-2012

Datum beoordeling: 24 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Eten was bar slecht we hadden varkenshaas Maar dat leek wel gekookt dit hebben we Aangegeven maar deden er niets aan en Gingen met een lege maag weer weg na Dat we wel een aardig bedrag konden gaan Betalen en geen compensatie kregen Echt een afrader Oja en de pannekoeken van de kinderen Waren niet goed door gebakken en ze vonden het Ook niet erg lekker speeltuin is oké allen Voor veel dingen moet je toch muntjes kopen

Beoordeling gegeven door Brander.

Leuk, maar eenmalig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 25-06-12

Datum beoordeling: 25 juni 2012

Reisgezelschap: met een groep

Leuke attractie's voor de kinderen, lekkere pannenkoeken, slechte bediening, drankjes duren erg lang, als je ze al krijgt. En heel jammer dat de kinderen bij de pannenkoek gratis 10 tickets krijgen waar ze later iets voor uit kunnen zoeken, er niets te krijgen valt voor 10 tickets. 'tMinste wat ze hadden was voor 25 tickets een plastic ringetje. (voor 5 euro krijg je 7 muntjes waarmee je spelletjes of attracties kunt doen om extra tickets te winnen) Maar mijn zoontje van 4 had op het moment van vertrekken met 28 tickets niets aan een meisjesringetje. Beetje jammer dat ze daar ons ook in niets tegemoet kwamen.

Beoordeling gegeven door Lelytje.

gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-7-2011

Datum beoordeling: 17 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heerlijke middag gehad met de kinderen.En veel leuke attractie's Waar ze na het eten gratis in mochten. Zullen zeker nog eens terug komen.

Beoordeling gegeven door Wilma.