Beoordelingen Amerikaanse Begraafplaats Margraten

indruk wekkend
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: voorjaar 2012

Datum beoordeling: 15 juni 2012

Reisgezelschap: met partner

Als je daar loopt wordt je stil waar al die jonge jongens die voor onze vrijheid hun leven hebben gegeven, terwijl ze soms niet eens wisten waar nederland lag. ik dank mijn vrijheid aan hun want ik ben nu 72 jaar door hun toedoen geworden.

Beoordeling gegeven door P.Lindenburg.

indrukwekkend ben er gewoon stil van
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2011

Datum beoordeling: 14 mei 2012

Reisgezelschap: gezin

zijn geen woorden voor is met geen pen te beschrijven. en zeer netjes onderhouden. RESPECT!!!!!!!!!!!!

Beoordeling gegeven door d brons .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: regelmatig

Datum beoordeling: 24 mei 2011

Reisgezelschap: met een groep

Vroeger kwam ik als toerist een kijkje nemen op deze indrukwekkende begraafplaats. Nu ik heel veel verhalen ken en zelf presentaties geef over de begraafplaats is niet alleen de omvang, maar ook alle kleine details ongelofelijk indrukwekkend! Iets wat we nooit mogen vergeten en voor altijd moeten blijven herinneren.

Beoordeling gegeven door Richard Luijk.

heel indrukwekkend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2010

Datum beoordeling: 23 januari 2011

Natuurlijk niet het gezelligste uitje, maar om te laten zien aan bijv iemand uit een ander land of aan schoolkinderen om ze zo over de oorlog te vertellen zeker indrukwekkend. Het is heel indrukwekkend al die witte kruizen te zien staan voor de gevallen Amerikanen in de 2de wereldoorlog. Als je de cijfers hoort weet je dat het er veel zijn geweest, maar het dringt pas goed door wanneer je zoveel kruizen ziet staan. En wat word het netjes en respectvol onderhouden.

Beoordeling gegeven door Rianne Fatels.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 30 juli 2010

De Amerikaanse begraafplaats Margraten: Hoe indrukwekkend! En erg goed om bij stil te staan (als gezin) hoe duur is betaald voor onze vrijheid en hoe kostbaar (onze) vrijheid is! Een dagje uit hoeft niet alleen 'vermaak' te betekenen, bezoeken als deze blijken veel meer indruk te maken op o.a. de kinderen en het blijft hen bij, het blijft in hun herinnering, ook na jaren nog. (En dat geldt ook voor andere soortgelijke uitjes - wat te denken van de Grebbenberg bijvoorbeeld - eenzelfde ervaring hebben we daarvan met onze kinderen (toen nog jonger), en binnenkort hopen we die nog eens te bezoeken met onze oudste kleinkinderen die er op school over hebben gesproken - echt mooi en goed om te doen, naast alle andere uit-zaken.)

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 02-07-2009

Datum beoordeling: 8 juni 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 3 december 2009

Mooi onderhouden erebegraafplaats, heel indrukwekkend. Op die plek voel je je heel klein en vol emoties.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 09 2009

Datum beoordeling: 19 september 2009

de requem mis voor de tweede wereld oorlog.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-4-2009

Datum beoordeling: 12 april 2009

indrukwekkend!

Beoordeling gegeven door jan van bos.