Beoordelingen Monkey Town Uitgeest

Slechte hygiene!
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 16-07-2016

Datum beoordeling: 16 juli 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Monkeytown Uitgeest is qua hygiene zeer slecht, ziet er wat smoezelig uit en word slecht schoongemaakt. Glijbaan was bijv erg vies, evenals toiletten. Hier wel melding van gemaakt. De speelmogelijkheden en hygiene vinden wij in Alkmaar stukken beter! Verder erg warm in het pand, je mist echt frisse lucht.

Beoordeling gegeven door Naomi.

Vies
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27-1-2016

Datum beoordeling: 2 februari 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Onwijs vieze toiletten. Tafels stonden vol met flesjes drinken van de hele dag. We hebben hier van 14.00 tot 17.00 uur gezeten en de dames hadden het te druk met praten. Jammer van de toko.

Beoordeling gegeven door Rianne .

Vies!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 27-12-2015

Datum beoordeling: 28 december 2015

Reisgezelschap: met partner

Bij binnenkomst stonk het er al, in het gehele pand stinkt het naar poep! Daarnaast is er geen frisse lucht in dit vreselijke bedompte pand. Het is echt héél naar, helemaal als je kind van 5 dit zegt! Het ziet er allemaal heel smoezelig uit en is niet meer van deze tijd. Hoog nodig tijd voor een beter pand met daglicht en zuurstof. Ik ben wel in andere klim en klauter parken geweest, maar nooit zo slecht als deze. Nog voordat je binnen bent wordt je haar geföhnd door de frituurlucht! En ga naar huis en hoop je op frisse lucht moet je eerst langs die paffende ouders...Erg jammer

Beoordeling gegeven door Baltus.

erg compact
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 14 augustus

Datum beoordeling: 14 augustus 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was druk zo in de laatste onstuimige week van de zomervakantie, wat het bedrijf wel op weet te vangen, maar het voelt allemaal erg compact en er is weinig frisse lucht binnen in de ex fabriek/loods. Ik ben het ermee eens dat het qua hygiëne wel erg goed bijgehouden wordt, maar het is meer een soort snackbar/speeltuin combinatie, wat voor de ouders het misschien wat leuker maakt om er te zitten, maar niet voor te lang. Advies leeftijd tot 8 jaar zou ik zo zeggen

Beoordeling gegeven door boris.

fantastisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-2-2012

Datum beoordeling: 2 februari 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen zondag weer geweest met mijn zoontje,wat geweldig hier en wat goed om te xzien dat de medewerkers alles zolekeer schoon houden.

Beoordeling gegeven door Laurens.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16-8-2011

Datum beoordeling: 20 september 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

gewoon 6.50 per kind en ouders gratis, zeer veel lol gehad, jammer dat ik m,n enkel verstuikte had ik maar niet zo gek moeten doen op mijn leeftijd, eerlijk het is gewoon leuk daar, personeel lekker losjes zoals het moet en schoon, ga zo door, ik moest gewoon een 10 geven niets op te merken.

Beoordeling gegeven door kai van zomeren.

topper
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-8-2011

Datum beoordeling: 6 september 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Echt voor herhaling vatbaar,alles lekker schoon en een prima keuken met veel variatie en leuk personeel.

Beoordeling gegeven door Ruud.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 6-8-2011

Datum beoordeling: 13 augustus 2011

Reisgezelschap: gezin

Waren helaas de dupe van het slechte weer op de camping, zijn in twee weken tijd drie keer geweest, kinderen waren er erg weg van, konden de caravan beter daar voor de deur zetten, parkeerruimte stond helemaal vol moesten een minuut lopen, maar dat hadden we er voor over.

Beoordeling gegeven door linda.

Leuk, maar had het nog ietjes beter verwacht
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-7-2011

Datum beoordeling: 9 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op de foto's van de site was veel te beleven, echter miste ik de autootjes... Verder alles wel prima, was schoon en genoeg te doen voor de kids. Wel jammer dat het eten nog zo lekker was als de reviews die hiervoor gegeven zijn, de tomaten soep en kruidenboter was wel heel lekker, de friet en stokbroden waren te doorgebakken...

Beoordeling gegeven door Lianne Bakker.

Lekker doen!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 7 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kinderen tevreden...vader tevreden...moeder tevreden en vooral de buik TEVREDEN. De Luna die over de kop gaat is voor jong en oud leuk...ook samen met je kind een belevenis! Lekker gegeten en gespeeld! Gezellig personeel! Binnenkort weer!

Beoordeling gegeven door edsifra.

Gewoon Klasse
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28-02-2011

Datum beoordeling: 5 maart 2011

Wij wonen in Haarlem en hoorde in de ikea iemand over monkey town uitgeest praten, thuis opgezocht en met dochterlief en vriendinnetje heen gegaan, woorden te kort prima prima de kids willen morgen weer heen kan te gek ook , maar plezier dat ze gehad hebben, ik zelf heb boven een voetbalwedstrijd op zeer groot scherm gekeken, aan de kok de kip piri piri was uit de kunst

Beoordeling gegeven door Sander van westerhoven.

Veel te doen voor kids in elke leeftijd!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 januari 2011

Datum beoordeling: 30 januari 2011

Ik woon naast een indoor speelparadijsconcurrent in Zaandam, maar rij graag een stukje om voor MonkeyTown! Voldoende en zeer vriendelijk personeel, gevarieerd speelaanbod en een stuk schoner dan ik elders ben tegengekomen! Zeer uitgebreide horeca, met als enig nadeel dat de prijzen wat hoog zijn. Voor mijn kids van 5 en net 3 is er veel te doen, de ouders kunnen ook lekker meedoen met uitrazen. Een aanrader voor een grauwe dag!

Beoordeling gegeven door AbsolutD.

/fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5-8-2010

Datum beoordeling: 25 januari 2011

ben eigenlijk geen fan van deze hallen,maar dit was echt leuk ook voor vader, attracties die over de kop gaan, zeer grote klimberg, grote klimtoestellen etc wij waren er in de grote vakantie 20 graden en niet al te druk

Beoordeling gegeven door Bertus Tuyp.

gewoon heel goed
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17-11-2010

Datum beoordeling: 24 november 2010

wij kwamen al met een goed gevoel hierheen, personeel is lief voor de kinderen, en het eten is heel goed mooi centraal in noord holland enigste minpunt gaan om 18.30 uur dicht, wij komen graag weer eens terug kinderen waren niet uit dat draaiende ding te krijgen (weet de naam even niet) ging over de kop, ga zo door klasse

Beoordeling gegeven door silvia bergstede.

Heerlijk uren spelen voor groot en klein
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: eind mei 2010

Datum beoordeling: 22 oktober 2010

Fantastisch speelpaleis. Voor alle leeftijden kinderen is er wat te beleven. Ik heb daar in mei een partijtje van mijn dochter gevierd en de kids waren nog lang niet uitgespeeld toen we weggingen. We zijn er een hele middag geweest. Ook het arrangement was prima in orde, geen commentaar. We zijn hier ook al diverse keren met de verjaardagen van opa's en oma's geweest met de kleinkinderen van 2 tot 10 jaar. Echt iedereen vermaakt zich hier prima. Het is een indoorspeeltuin die ik iedereen wil aanbevelen.

Beoordeling gegeven door V. Siemensma.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 4 oktober

Datum beoordeling: 5 oktober 2009

Kinderen wilde er tussenuit,even gezocht op het net,en kwamen bij deze apenstad uit we zijn in heel wat speelparadijsjes geweest maar dit is 1 van de betere,er zit een super goede kok in deze tent,vooraf tomatensoep daarna een lekkere biefstuk gegeten klasse,oja de kids hebben zeer veel plezier gehad,kinderfeestje is reeds geboekt

Beoordeling gegeven door Marco terberg` oostzaan.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20 september

Datum beoordeling: 3 oktober 2009

Heel goed dat dit indoor speelparadijs er gekomen is, goed te bereiken vanaf A9. hulpvaardig personeel, goed eten en je ziet dat alles goed wordt bij/schoongehouden. zeker een aanrader voor vakanties en rgenachtige dagen!

Beoordeling gegeven door Fred.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 15-9-2009

Datum beoordeling: 26 september 2009

ik ving het leuk daarzo mijn zus vind het ook zo leuk darzo,mijn papa vind het ook heel leuk dus heeeeeeeeeeeel leuk

Beoordeling gegeven door brenda.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 07-03-2009

Datum beoordeling: 16 maart 2009

prima speelparadijs,heel schoon, en veel nieuwe attracties die wij nog niet gezien hadden,kids willen graag terug goed teken, pooltafel voor de ouders,hoorde dat ze nog groter worden , goedkoop uitje met veel plezier

Beoordeling gegeven door tristan.