Beoordelingen Aquabest Recreatiepark

Matig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 24-06-20111

Datum beoordeling: 27 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

Op vrijdag 24 juni zijn we met 10 vrienden gaan waterskiën. Helaas werden we ongastvrij ontvangen, met opmerkingen dat we geen zelf meegebrachten drankjes mochten nuttigen, terwijl we ze daar gekocht hadden. Aan de bar bestellen mocht niet? Extra kosten: Wetsuite € 8,- douchen € 0,50 parkeren € 3,-. Allemaal niet erg als je het van te voren weet. Daar staat tegen over dat het waterskiën fantastisch was.

Beoordeling gegeven door Frans van den Boer.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 juni 2010

Datum beoordeling: 1 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Gerrie.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: december 2009

Datum beoordeling: 2 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door marianne langerwerf.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 28 juni 2008

dit park is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar een heel leuk uit om naar toe te gaan het is inmiddels een jaar geleden dat wij er geweest zijn met zoontje van 7 jaar en vraagt steeds of we dit jaar weer gaan dus is goed bevallen

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 juni 2008

Datum beoordeling: 23 juni 2008

Op Aquabest is er voor elk wat wils: je kunt met je eigen spullen en consumpties op het strand gaan liggen maar als je van wat meer luxe houdt en je ogen uit wil kijken dan kun je ook bij één van de beachclubs een heerlijk ligbed huren, van muziek genieten en de luxe hebben van drankjes en hapjes die lekker bij je bedje gebracht worden. Je waant je alvast op je vakantiebestemming als je daar ligt en het is leuk om te kijken naar wat voor uiteenlopende types er allemaal rondlopen!

Beoordeling gegeven door N. van den Einden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: eind mei 2008

Datum beoordeling: 19 juni 2008

ontzettend leuke dag hebben we hier gehad. Veel variatie en de prijzen vallen mee.

Beoordeling gegeven door Hans Jacobs.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Mooi, schoon en groot strand om het meer. Lekkere ligbedden en een prachtige kantine/ zaal waar ook feesten kunnen worden gegeven. Ideaal voor een trouwfeest op het strand of een ander feestje in de zomer. Er worden ook veel muziekevenementen gehouden die elk jaar druk bezocht worden. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin. Enigste minpuntje: zelf meegebrachte etenswaar en drank mag niet genuttigd worden er is daar strenge controle op bij de ingang. En je moet entree betalen, in 2007 was dat E6,50 voor volwassenen.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-05-'08

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Hartstikke leuk geweest, mijn zoontje heeft zich perfect vermaakt, hij heeft zo leuk kunnen spelen daar, het was daarbij ook nog eens prachtig weer, lekker gegeten, kortom een perfect dagje uit!!

Beoordeling gegeven door Reijnders.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2007

Datum beoordeling: 1 april 2008

hartstikke leuk park voor kinderen en ouders. de kinderen kunnen lekker spelen en de ouders kunnen op een bankje/terrasje zitten en zeker als het mooi weer is dan kunnen de ouders lekker aan het strandgedeelte liggen en de kinderen natuurlijk ook. super!

Beoordeling gegeven door f. janmahomed.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Datum beoordeling: 7 augustus 2007

Strand was wel ok.Gras in overvloed MAAR stap niet in het water. HET IS ER GOOR EN VIES. Haalde zelfs mijn voet open aan glas op de bodem GEEN AANRADER>..Stel er loopt een klein kind in zeg.. Flesjes.bekertjes enz op de bodem ECHT NIET SCHOON. Als je zoiets wilt doen ga naar het E3 is 20 x schoner dan dit GORE AQUABEST!!!!!

Beoordeling gegeven door Alex.