Beoordelingen Center Parcs Port Zélande

Bar en Boos
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2-maart 2012

Datum beoordeling: 5 maart 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Huisjes erg oud, meubilair uit een barak en een tv die ze bij de kringloop niet meer hoeven, tel uit je winst! Duur weekje afzien bij Centerparcs

Beoordeling gegeven door Giso.

minnetjes
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22 juli

Datum beoordeling: 22 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Jammer dat er op de site zo gestoefd word,het zwembad is mager zeker voor de prijs,de golven zijn slagjes en de super nieuwe turboglijbaan waar je ingaat met een band gaat toch zeker wel 2 km per uur..de wild waterbaan is erg leuk,de prijzen van drinken,midget golf,games stijgen de pan uit...als je een duur dagje wilt zwemmen en eten moet je daar zijn..

Beoordeling gegeven door voormeulen.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 5-01-2010

Datum beoordeling: 20 april 2010

Mooi park, maar een ontzettend saai zwembad. Erg langzame ondiepe wildwaterbaan. Te korte glijbanen. Heb twee kinderen van de leeftijd 2 en 3. Om elke keer trappen op te lopen voor nog geen 2 sec glijbaan is zeer vermoeiend. We zijn er nu twee keer geweest, maar voor ons was dat dan ook de laatste keer. Het zwembad in Eemhof biedt ons meer. Volgende maand naar de Huttenheugte ivm plopsaland combi voordeel.

Beoordeling gegeven door kim.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-02-2010

Datum beoordeling: 27 februari 2010

We hebben een super dagje uit gehad! Zwem-diner arrangement geboekt samen met onze 2 meiden! Wat hebben we genoten alles perfect, fantastisch zwembad met alles erop en eraan! En heerlijk een 4gangen buffet achteraan! Het was 1 dag maar voor ons voelde het echt als vakantie!! Een echte aanrader dus en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-08-2009

Datum beoordeling: 24 februari 2010

leerzaam, kindvriendelijk, gezellig, in 1 woord fantastisch

Beoordeling gegeven door N.N..

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 14-21 sept

Datum beoordeling: 20 september 2009

Onze "comfort"-bungalow, had verre van comfort, en was gewoonweg te vies voor woorden. Wij zijn een week geweest in de periode medio september, en daardoor werd er gelukkig nog wel eea voor de kinderen georganiseerd(vandaar nog het cijfer 2), maar als dit niet het geval was geweest dan waren wij zeker geen week gebleven. Zelfs de gehuurde handdoeken zaten vol met gaten, en in het huisje hing een verschrikkelijke rook-geur, die na die week, met ramen op een kier nog niet verdwenen was. Voor ons dus geen tweede keer Center Parcs.

Beoordeling gegeven door Fam. Bakker.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 16 augustus 2009

Ik wil niet overdrijven, maar Port Zelande is de mooiste centre parcs die ik heb meegemaakt. Toen we binnen kwamen hadden wij het gevoel dat we in het buitenland zaten. De schepen en de bungalows zelf, gaf ons het gevoel dat we in buitenland zaten. De mensen waren heel vriendelijk tegen over ons en het gebied was gewoon heel mooi. Iedere jaar probeer ik een andere centre parcs uit. Deze jaar zat ik in Eemhof. De mensen van Centre parcs zelf gingen, vaak met de auto in de parc. Eemhof zit vol met spinnen ik had aangegeven dat ik 4 kinderen had, van 0 t/m 7. Hebben ze ons een terasje gegeven precies op de sloot, waar ook de poort open is en daarboven vogel nest plaats vindt. Het was niet schoon en de rieten bijtafel zat vol onder de stof en de lampekap hetzelfde.. We hadden een midweek geboekt, de ergste was dat ik 3 dagen ziek werd van al het schoonmaken en stof overal!! De bungalow zelf zat vol met strond vliegen. In kempervenne vondt ik ook niet echt mooi. Het was wel schoner dan Eemhof.

Beoordeling gegeven door Ks. Louhatapessy.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 16 augustus 2009

2 jaren geleden was ik daar geweest. We gingen met 9 personen daar na toe. Ik had het gevoel dat ik in het buitenland was.

Beoordeling gegeven door Ks Louhatapessy .

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: december 2008

Datum beoordeling: 26 april 2009

super tof zwembad. wildwaterbaan is zeer geschikt voor kleine kinderen. tot nu toe het leukste zwembad wat wij hebben bezocht.

Beoordeling gegeven door astrid delwel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 02-01-2008

Datum beoordeling: 15 februari 2009

Een zeer leuk park,je mag de honden meenemen Je kunt via een loopbrug naar het strand. Leuke restaurantjes op het park,en een vernieuwd zwembad. We zijn er al verschillende keren geweest.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 14 februari 2009

wat fijn, eindelijk een zwembad met activiteiten in de buurt. wij moeten het hebben van het strand maar daar kun je nu eenmaal weinig naar toe om te zwemmen. de nieuwe atracties zijn helemaal geweldig, wat een lol, er komt geen einde aan. schoon en gezellig, keurig personeel. we gaan gauw weer met ons kinderfeestje naar port zelande toe.

Beoordeling gegeven door f. van heemst.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: november 2008

Datum beoordeling: 12 februari 2009

Helemaal geweldig voor de kinderen, en voor de papa's en mama's, met die nieuwe atracties. Eindelijk een beetje waterspectakel in de buurt. Op ons eiland en daarbuiten moet je het hebben van de zee, maar hoe vaak kun je daar nu in? Port Zelande heeft 2 geweldig nieuwe atracties toegevoegd en we hebben met z'n allen dolle pret beleefd, voor herhaling vatbaar!! Het was schoon, warm en gezellig.

Beoordeling gegeven door Fam. van Heemst.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 t/m 5 december 2008

Datum beoordeling: 6 december 2008

Afgelopen midweek (1 t/m 5 december) er even tussen uit geweest met het hele gezin naar Port Zeelande. We hebben enorm genoten, vooral de kinderen in de nieuwe turbo tunnel, je gaat dan met grote snelheid op een band door een tunnel echt helemaal te gek!!! Ook de nieuwe wildwaterbaan is heel erg leuk voor de kinderen. Verder kun je je prima vermaken op het park, gamehal, winkeltjes, gezellige terassen etc of door te wandelen of te fietsen naar het strand. Wij waren nog nooit in Zeeland geweest maar gaan zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door Diane Zonderwijk.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 12-09-08 t/m 15-09-08

Datum beoordeling: 20 september 2008

Het zwembad Aqua Mundo is heel erg mooi en leuk, ook erg prettig ingericht voor baby's. Wij hadden een VIP-huisje gehuurd, dat viel tegen. Prijs-kwaliteit is niet in verhouding. Marketdome is enigszins verouderd.

Beoordeling gegeven door Mijdam.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28-03-07 t/m 30-03-08

Datum beoordeling: 18 april 2008

ik vond het een erg leuk park en tenminste niet zo ver rijden. het zwembad is niet zo groot maar alles zit erin. leuk activity center, grote supermarkt enz.

Beoordeling gegeven door N.N..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: Half november 2007

Datum beoordeling: 18 april 2008

Center parcs- Port zeelande. Het enige wat dit park in de winter te bieden heeft is het zwembad en de binnenspeeltuin met minigolfbaan. In de directe omgeving van dit park is alleen maar asfalt te vinden.... Heel jammer, als je het vergelijt met alle andere parken, kan je lekker de bossen in lopen. De restaurants waren erg duur en het eten van een niet al te beste kwaliteit. Eigenlijk was het een zeer tegevallend weekend wat wij er hebben beleeft in november 2007.

Beoordeling gegeven door Port zeelande.