Beoordelingen Designer Outlet Roermond

Indrukwekkend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28mei2011

Datum beoordeling: 8 juni 2011

Reisgezelschap: alleenreizend

Al meerdere malen heb ik deze outlet bezocht en vind het een fijne aangename Outlet Centre. Bij het laatste bezoek heb ik dit gecombineerd met het aangename centrum van Roermond. Ideale combinatie! Tijdens mijn bezoek heb ik ook video opnamen gemaakt en deze is te bekijken via WinkelstedenTV. Overigens is op deze site meer dan 15 video's van de leukste winkelsteden van Nederland gratis te bekijken.

Beoordeling gegeven door C van Hensbergen.

Mooiste outlet van Nederland
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: September 2010

Datum beoordeling: 14 januari 2011

We hebben menig outlet bezocht, maar waren verrast door Outlet Roermond vanwege het grote aanbod, het geweldige assortiment, het uitnodigende winkelbestand, de gezellige sfeer en de gehele opzet. Het behoud van de oirspronkelijke omgeving met kazerne spreekt geweldig tot onze verbeelding. Het was ons eerste bezoek aan roermaond en gelijk een AH-erlebnis. Roermond, gefeliciteerd !

Beoordeling gegeven door K.F.E. van Breda.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 17 juni 2010

Gezellig dorps van opzet met goede combinatie van winkels en restaurants. Zo is winkelen bij het afrekenen ook nog leuk!

Beoordeling gegeven door M. Meyboom.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: zondag 11 oktober 2009

Datum beoordeling: 20 oktober 2009

Goede merken maar nog steeds veel te duur , een jas afgeprijsd van 699 euro naar 399 euro is inderdaad een grote afprijzing maar nog steeds te duur voor mij. Ik mistte de betaalbare merken zoals Esprit , Mexx kleding, ik heb alleen Mexx schoenen gezien ,Street one, en het was er toen die zondagmiddag ontzettend druk overal !

Beoordeling gegeven door edith swanenberg.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 maart 2009

Datum beoordeling: 17 april 2009

Super leuk daar! Schone, mooie winkelstraten met vele shops zoals Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Mexx Shoes, Gaastra of Burberry. En het ligt heel dicht bij de binnenstad van Roermond. Wij hebben dit leuk gecombineerd!.Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Anne.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18.03.09

Datum beoordeling: 20 maart 2009

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door rose van onacker.