Beoordelingen Blotevoetenpad Opende

Vies en stinken
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: Juli 2017

Datum beoordeling: 24 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben met onze twee jonge kinderen dit pad in Opende gedaan. Het was mooi weer. Het water was helemaal zwart van de drek. In alle kuilen, gaten en gleuven zat water en meestal was dit voorzien van zwarte drek. Ons viel op dat er veel diepe kuilen zaten in de looproute. Naast dit pad waren dan de bruggetjes, touwen, hangmatten en plassen waar je doorheen moest. Vooral voor kleine kinderen vonden wij deze gaten gevaarlijk diep. Je loopt en ineens zak je weg in een kuil. Omdat je dit niet altijd doorhebt kunnen vooral kleine kinderen snel iets breken. De bruggetjes, vennetjes, klimpalen waren wel helemaal top. Aan het einde een grote ven om even uit te rusten. Als je terugkomt kun je lekker even iets eten en drinken. Onze dochter vond het wel leuk, maar ook wel iets te vies omdat de modder echt heel erg zwart was.

Beoordeling gegeven door Anoniem.

TOP!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 16-08-2016

Datum beoordeling: 20 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een heerlijke dagje uit voor kinderen. Wij waren met 2 volwassen en 2 meiden van 5 en 3 jaar. Het is een behoorlijk stuk lopen en de jongste heeft op de terugweg een stuk op mijn rug verder gereisd. Maar wat hebben de meisjes genoten. En wij ook. Zorg voor een extra setje kleding, een handdoek en laat de kinderen heerlijk vies worden tijdens het ontdekken, voelen en nat worden in de natuur. Omdat nat worden erbij hoort, kies ik zelf liever voor een zonnige dag met hele jonge kinderen.

Beoordeling gegeven door Frankruyter.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 5 mei 2016

Datum beoordeling: 14 mei 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Prachtig gebied. Samen met 2 kleinzonen gelopen.we hadden prachtig weer. De jongens van 9 en 8 vonden het geweldig. Voor oma was het ook heel goed te lopen naast het parcour. Dit gaan we vaker doen.

Beoordeling gegeven door Truus Sennema.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-08-2015

Datum beoordeling: 4 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Was leuk en spannend . Jammer dat er altijd mensen zijn die hun vuil achter laten. Plastic zakken,pet flesjes, zelf een vieze pamper. Afvalbakken plaatsen?

Beoordeling gegeven door Betty.

:)
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21-07*15

Datum beoordeling: 21 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Best leuk pad, 't Blôde Fuottenpaad Opende. Even later dikke moeke onderuit in een 40 cm diepe kuil en daarvoor brak er 1 haar arm.Bordje plaatsen ?

Beoordeling gegeven door rizla.

Uitbreiding route!!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 05-05-2015

Datum beoordeling: 6 mei 2015

Reisgezelschap: alleenreizend

Complimenten aan de bedenkers en uitvoerders van de uitbreiding van de route. De broednesten van de zwanen zijn voor velen een fraaie bezienswaardigheid volgens mij. Uitbreiding route levert veel nieuwe passages op.

Beoordeling gegeven door Henk Kraaijinga.

geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: in maart

Datum beoordeling: 1 mei 2015

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik ben hier pas geweest het was erg leuk, er lag alleen een beetje veel hondenpoep. als je daar om heen kijkt is het erg leuk!

Beoordeling gegeven door Lisa Hoogenboom.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 april

Datum beoordeling: 28 april 2015

Reisgezelschap: gezin

Het was geweldig, we hebben ontzettend genoten. Ondanks dat het vrij nat was hebben we toch een heel stuk op blote voeten gelopen. Het nadeel was, dat er erg diepe kuilen waren, waar water in zat. Ons zoontje van drie vielin een gat en zat bijna tot zijn middel in het water. Doordat aan het einde een broedende zwaan zit, was er een bord dat je een ander pad kon lopen. Die konden wij niet vinden. Misschien wat meer borden plaatsen, waar je langs moet lopen. We hebben met zijn allen genoten.

Beoordeling gegeven door Jitske.

Nadeel poep
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 10 januari 2015

Datum beoordeling: 10 januari 2015

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik ben vandaag even gaan lopen op deze route. Wat me nu opvalt is nogal veel honden poep rondom de bundelbank en op het einde van deze route. Niet echt fijn om daarin te belanden met je blote voeten.

Beoordeling gegeven door Pieter.

Een absolute aanrader!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-08-2014

Datum beoordeling: 11 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

We hebben met onze kinderen van nét 2 (dag ervoor jarig geweest) en bíjna 8 het Blotevoetenpad gelopen en we hadden een heerlijke middag! Zelf ben ik hoogzwanger maar het was prima te doen door het pad dat steeds parallel liep. Ik had dus keuze of ik wel of niet te water (blubber) ging. De kinderen genoten! De jongste wilde kostte wat kost zelf lopen en hield dit wonderbaarlijk goed vol (een kleine 3 kilometer heen en terug). Juist door de afwisseling en de leuke activiteiten onderweg ging dit prima! De oudste hield niet zo erg van vies worden maar heeft toch ook behoorlijk genoten! Een echt avontuur door alle activiteiten onderweg (de bungelbank, wiebelbruggetjes, hangmatten, doolhof, touwbrug enzovoort). Jammer dat er bij de grote poel aan het einde geen prullenbakken staan! Het is echt een plaats om eventjes wat te eten of drinken. Het viel wel op dat er weinig rommel lag dus gelukkig nemen de meeste mensen hun afval mee terug! Bij Theetuin "Schots en Scheef" lekker wat gegeten en gedronken en de kinderen konden hier nog even fijn spelen. Wel een aandachtspunt: het hekje aan de voorkant van de tuin staat vaak open en er loopt een drukke weg langs.. Opletten geblazen dus met kleine kinderen. Al met al een heerlijke middag gehad waar we allemaal met veel plezier op terug kijken! Overigens was de temperatuur geweldig waardoor er veel kinderen in enkel zwemkleding rondliepen (en van top tot teen onder de modder). Een absolute aanrader! Wij komen zeker nog eens terug!

Beoordeling gegeven door Suzanne E..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24-7-14

Datum beoordeling: 25 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

We hebben een super dag gehad. Kids waren niet mee naar huis te krijgen. Wilden vandaag alweer heen. Je bent er leuk weg en kost niets!

Beoordeling gegeven door Ronald Klijnstra.

Top ervaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7 juli 2014

Datum beoordeling: 7 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een belevenis, lekker op je blote voeten een schitterende wandeling; door de modder en veel leuke verrassingselementen onderweg voor de kinderen. Een echt avontuur! Zwemkleding voor de kinderen meenemen zodat ze nog even lekker het water in kunnen.

Beoordeling gegeven door Janka van den Berg.

Super gaaf
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22 september

Datum beoordeling: 22 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ik ben vandaag met mij. Zoon van 5 jaar naar het blote voetenbad geweest. We hebben ons super vermaakt ik heb genoten van de mooie omgeving en de leuke padden die we gelopen hebben super. De modder tussen onze tenen en het glibberige pad en het pad door het water vonden we super leuk om te doen.

Beoordeling gegeven door Maaike .

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 september

Datum beoordeling: 11 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig uitje, en helemaal mooi dat je aan het einde van het blote voeten pad even bij kunt komen in de koffie/thee tuin De Kleine Zanden. Hier kun je echt genieten van de rust en de natuur en natuurlijk ook van de heerlijke zelf gebakken appeltaart en koffie. Ook kun je er fris, bier, wijn en ijs krijgen. Wat ook een aanrader is om te reserveren met minimaal 10 personen en dan je eigen pizza kunt maken/beleggen deze word afgebakken in een steenoven. Ideaal voor kinderfeestjes en buurtverenigingen natuurlijk ook voor een ieder die dat leuk vind. Als je in de koffie/thee tuin weer wat bijgekomen bent kun je weer met frisse moed aan de terug tocht beginnen. De Koffie/thee tuin zit aan de Peebos 7

Beoordeling gegeven door De Kleine Zanden.

Geweldig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 september

Datum beoordeling: 11 september 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig uitje, en gelukkig aan het einde van het blote voeten pad een heerlijk rustig plekje midden in de natuur om even bij te komen. Hier zit de koffie/thee tuin De Kleine Zanden al jaren bekend om zijn heerlijke zelfgebakken appeltaart en lekkere koffie. Natuurlijk ook voor ijs en fris. Wat ook een aanrader is je kunt er met een groep van minimaal 10 personen je eigen pizza maken deze word afgebakken in een steen oven, ideaal voor kinder feestjes.(wel reserveren)Deze geweldige koffie/thee tuin zit aan de Peebos 7. Na deze korte onderbreking ga je vol frisse moed het blote voeten pad weer terug.

Beoordeling gegeven door koffie/thee tuin De Kleine Zanden.

erg leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27 augustus 2012

Datum beoordeling: 28 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Top uitje. Na de wandeling nog poffertjes gegeten bij de theetuin vlakbij het parkeerterrein. De kinderen hebben zich vergaapt aan de stoere schotse hooglanders die hier staan. Aanrader!

Beoordeling gegeven door Nienke.

GEWELDIG
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Echt een dikke pret

Datum beoordeling: 21 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is echt voor jong en oud.. Heerlijk wandelen met de kinderen door het water heen en de modder.. Normaal mag je nooit fies worden maar hier mag en kan het allemaal heerlijk... Gewelding zelfs voor kinderen onder de vier.

Beoordeling gegeven door Marianne Postma.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 06 augustus 2012

Datum beoordeling: 15 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

Fantastisch uitje! Ik lees over het ontbreken van toilet en ijsverkoop. Nu niet meer! We hebben sinds kort een theetuin geopend, 200 meter vanaf het parkeerterrein, aan de Kaleweg 13; Theetuin Schots en Scheef. Kom voor of na de wandeling voor koffie met appelgebak of een ijsje. In deze boeren theetuin zijn ook Schotse Hooglanders te bewonderen en er is natuurvlees van de Hooglander te koop. De theetuin is tevens te gebruiken als startpunt, om zoeken en parkeerproblemen te voorkomen!

Beoordeling gegeven door Theetuin Schots en Scheef.

GESLAAGD
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 augustus 2012

Datum beoordeling: 12 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met een 1 jarig in de wandelrugzak en een 3 jarige aan de hand hebben we genoten van de perfecte dag uit. Het weer werkte mee en er was genoeg modder om verschrikkelijk vies te worden. Na afloop lekker door het water terug om weer een beetje af te spoelen. Soms is een dagje uit perfect.......dit was zo'n dag! Zeker voor herhaling vatbaar! Naar aanleiding van eerdere reviews uitgekeken naar prikkeldraad of schokdraad maar deze gelukkig niet opvallend of binnen grijpafstand gespot.

Beoordeling gegeven door Pluk.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 09-08-2012

Datum beoordeling: 10 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is erg leuk, door de regen was het heel erg glibberig. Geen probleem als er maar geen schok draad langs de kant staat wat je automatisch vast pakt als je uitglijd. Ik pakte het vast met een kind van 1jaar op de arm dus kregen we beide een schok. Mijn kleindochter pakte het ook vast.dat bedierf de pet wel een beetje. Ik begrijp niet dat langs een pad voor kinderen prikkeldraad met stroom staat. Ongelooflijk!!!. Verder is het echt een hele leuke belevenis.

Beoordeling gegeven door hinke.

Erg leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 08-08-2012

Datum beoordeling: 8 augustus 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag ben ik hier geweest met een vriendin en zes neefjes en nichtjes. In de leeftijd van 5,7,8,9,13 en 14 jaar. Allen hadden enorme pret. Vlak voor we aankwamen was er echt een enorme wolkbreuk geweest. Dit maakte het stukken leuker. Zwart van de modder zagen de kids eruit tot aan de nek. Een minpunt is dat er langs een stukje pad prikkeldraad is waar stroom op staat. De 2 jongste hebben dit helaas ondervonden. Erg zielig die dikke tranen en hun schrik. Hier zou echt iets aan moeten gebeuren. Anders had ik echt een 10 gegeven. Maar voor derest een echte aanrader voor iedereen. Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest. Zie je het al voor je?? Prachtig!

Beoordeling gegeven door Claudia.

fantastisch!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-07-2012

Datum beoordeling: 4 augustus 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Gewoon doen en vooral als het flink geregend heeft. Het voelen, ervaren, genieten van de verschillende ondergrond, temperatuurverschil en proberen niet weg te glijden.

Beoordeling gegeven door fam janssen ulft.

GEWELDIG!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-07-2011

Datum beoordeling: 22 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het feit dat ik 6 kinderen heb en dus met hele verschillende leeftijden zegt al een hoop! Je gaat er heen met zoiets van...ja wat kunnen we verwachten? Je komt terug met alle kids (de jongste 3 jaar en de oudste 13) en ze hebben allemaal een glimlach van oor tot oor en zitten onder de bagger zegt al een hoop!!!

Beoordeling gegeven door D de Boer.

Geweldig!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 juli 2012

Datum beoordeling: 17 juli 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een geweldig dagje uit met de kinderen! We zijn met twee meiden van 6 en 8 geweest. De volgende keer trekken ze alleen een bikini aan, dan kunnen ze echt vies worden. Lekker op blote voeten lopen door de modderpoelen, over het gras en door de slootjes. Het was best druk, maar daardoor ook gezellig. Het toppunt was en verjaardagspartijtje met alle kinderen in een goedkoop hemdje met dezelfde korte broekjes aan. Het ultieme verjaardagspartijtje!!

Beoordeling gegeven door T. Veer.

geweldig. prachtige dag gehad met gehele famelie.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 31-08-2011

Datum beoordeling: 31 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ondanks dat het geen warme dag was, hebben we allen genoten van deze mooie avontuur. SUPER. We hadden dit gehoord van een collega. Ik ben geweest met kleinkinderen en hun moeders . We hebben schitterende foto,s kunnen maken . Waar de blijdschap vanaf straalt.

Beoordeling gegeven door oma Annie boltjes.

uniek
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2011

Datum beoordeling: 21 augustus 2011

Reisgezelschap: met partner

Heerlijk stukje natuur op de grens van Friesland in Groningen (dus net nog in groningen) Er mist zoiets als een rust plaats met bijvoorbeeld het verkoop van een ijsje of iets anders. En de weg waar het aanligt is druk dus als je terug weg ervoor kiest om een rondje te maken dan kom je langs deze weg (Kaleweg).

Beoordeling gegeven door E.A.J. van der Heide-Huizinga.

spetterend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 7 2011

Datum beoordeling: 28 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

hier mag je lekker blubberen en vies worden en leer je heel veel omtrent de onderdanen van mens en dier!

Beoordeling gegeven door a.hiemstra.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 26 juni 2011

Datum beoordeling: 26 juni 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk om te doen maar vooral te voelen met je voeten! Ik zou zeggen trek kleren aan die vies mogen worden en ervaar het!

Beoordeling gegeven door Brenda.

super!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2e pinksterdag 2010

Datum beoordeling: 27 mei 2011

Reisgezelschap: met vrienden

-voor jong en oud -voordelig dagje weg -keer wat anders -kids willen er zo weer naar toe

Beoordeling gegeven door a j hopster.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9 augustus 2010

Datum beoordeling: 10 augustus 2010

Wij hebben met onze logeetjes het blotevoetenpad gelopen. Het was fantastisch! Temeer daar het in het weekend fling had geregend en alles daardoor extra glibberig was. We misten alleen op het begin/eindpunt (aan de kaleweg) een prullenbak (niet onoverkomelijk) Een toilet zou na een wandeling van drie uur ook wel handig zijn! Verder een geweldig initiatief!

Beoordeling gegeven door .o.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: september 2010

Datum beoordeling: 14 november 2009

Leuk wandelpad. Wij waren in de buurt en hebben overnacht in het plaatsje peebos. Op peebos.nl vind je meer informatie over het blotevoetenpad en over andere wandelingen en fietspaden in de buurt

Beoordeling gegeven door Mark van Werven.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 7-08-09

Datum beoordeling: 13 oktober 2009

Dit was echt iets leuks om te doen. Wij hebben er andehalf uur voor gereden. Dat was het voor ons wel waard maar zal er anders alleen heen gaan als je in de buurt bent. Ben samen met een vriendin geweest. Dat maakt het wel leuk, je moet het echt als gekheid zien. Je moet ook tegen vieze voeten kunnen. Het enige puntje is dat het wel iets beter onderhouden mag worden.

Beoordeling gegeven door mariska.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22-08-2009

Datum beoordeling: 23 augustus 2009

het is er erg leuk , heel mooi wandelpad en in de zomer of met mooi weer kunnen de kinderen daar lekker in het water spelen. het is alleen voor mensen buiten het dorp weg komen erg moeilijk aan gegeven . wij wonen in het dorp voor ons was het de eerste keer dat we er heen zijn geweest maar ik weet zeker dat we er nu wel vaker zullen komen

Beoordeling gegeven door de jong.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 9 augustus

Datum beoordeling: 9 augustus 2009

Het is een leuk pad om te lopen. Een goede afstand als de kinderen nog niet zo oud zijn. Het is ook een voordeel dat er een alternatieve route wordt geboden als je bv niet in de touwen wilt hangen of door de drek wilt sjouwen. Het leukste is het om de terugweg weer dezelfde route te lopen. Langs de kale weg, is nl. zoals de naam al suggereert erg kaal.

Beoordeling gegeven door Marieke .

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25-07-2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Super leuke ervaring, 'smorgens had het nog geregend, dus dan is het nog leuker om te doen. Geweldige belevenis. Voor groot en klein.

Beoordeling gegeven door Janet Nijland.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Datum beoordeling: 7 februari 2008

Juli 2007 zijn we met het gezin (3 meiden van 3 1/2, 6 1/2 en 7 1/2) gaan wandelen in een mooi Nationaal park van Belgie, net over de grens in de hoek tussen Valkenswaard en Maastricht in Zutendaal. Boven op een heuveltje trek je je schoenen uit, zet ze in een kluisje en gaat in een afgezet bosgebied aan de wandel. Op de blote voeten ervaar je de tintelingen van modder, dennenappels, kiezels, zand, scherpe steentjes, schelpen, knuppelpad enz. Leuke elementen voor de kinderen is het klimmen en klauteren tussen de verschillende hoogtes, ook de uitkijktoren met labyrint was in trek. Hoogtepunt was het stuk gele leem dat door een stevige regenbui de nacht ervoor omgetoverd was tot mega modderpoel waar de kinderen hun broek voor moesten uittrekken om er door te kunnen, heerlijk fris koud geel water, wanneer mag dat normaal? onder de voetjes blubte de leem tussen de tenen door.....Bij ons kwam het tot de knie. Door meerdere tonnen met warmer water 8en kikkers) ging het weer verder. bij het eindpunt konden we onze voeten onder kraantjes wassen (eigen handdoek meenemen, of kopen voor 6,00) en dan de schoenen weer aan, je lijkt nog lang te zweven op tintelende voeten. Beneden is nog een practig bezoekerscentrum met vlinderkas, terrasje, imker enz. Kortom een geweldige dag. Even verderop ligt in het bos nog een leuke poel, waar je kunt staren naar miljoenen libelles, padden enz. er staan bankjes voor een gezellige picknick.

Beoordeling gegeven door Mirjam Boerboom.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Datum beoordeling: 4 januari 2008

de activiteiten op het blote voetenpad liggen teveel gecentreerd en helaas is het einde heel abrupt. Wel heeft onze dochter vanaf het begin tot het eind op haar blote voeten gelopen en we hebben ons er dan ook prima vermaakt! Een leuke actieve natuurroute voor de kinderen waar ook de ouders beter hun schoenen uit kunnen doen.

Beoordeling gegeven door A. Meinen.