Beoordelingen Sprookjesbos Valkenburg

slecht park
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 28-10-2018

Datum beoordeling: 29 oktober 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

zijn 28-10-2018 in het sprookjesbos geweest, we vonden het een aanfluiting dat men voor deze vertoning zoveel entree durft te vragen er was totaal niets wat erop leek alleen de speeltoestellen dat ging nog wel maar daarvoor hoeft men niet naar het sprookjesbos dan kan men ook naar de speeltuin gaan. nee mensen echt geen aanrader meer vroeger zijn we vaak met onze eigen kinderen geweest maar nu met de kleinkinderen hebben we echt een behoorlijke teleurstelling beleefd. ik adviseer iedereen die overweegt om hiernaar toe te gaan zich vooraf eerst goed te informeren wat er zoal nog allemaal te doen is. de kinder boerderij zoals hun het noemen bestaat uit enkele konijntjes en geiten. en verder valt er weinig te beleven. omdat het al najaar was werd gezegd ja in de zomer dan is het allemaal mooier vind dat het seizoen geen invloed mag hebben op de kwaliteit en anders moeten ze het park sluiten of de prijs in winterdag laten zakken.

Beoordeling gegeven door Marleen.

Geweldig voor kleinkinderen.
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20/08/2018

Datum beoordeling: 20 augustus 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuke dg met mijn kleinkinderen gehad. Prachtig sprookjes presentatie, verschillende speeltuintjes en paardenmolen. Mooi prijs-kwaliteit voor inkom en comsupties. Vriendelijk personeel. Iedereen blij, watmoet er meer zijn. Links en rechts nog wat onderhoud nodig. Zeker de padden zijn moeilijk wandelbaar voor oudere mensen.

Beoordeling gegeven door N.N..

Geweldig park voor jonge kinderen
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 juli 2018

Datum beoordeling: 8 juli 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeer net en verzorgd park. Mooi uitgewerkte sprookjes. Drie attracties die afwisselend open waren. Wij verwonderen ons er nog over hoe dit park kan overleven met het weinige volk dat er was

Beoordeling gegeven door Isa.

Gezellig sfeertje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 april 2018

Datum beoordeling: 1 mei 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk park voor kleintjes. Er is de laatste tijd flink wat onderhoud gepleegd zo te zien. Nog niet alles maar dat is begrijpelijk. Het park heeft een heel apart gezellig sfeertje. Ook de tour in de grot doet het altijd goed bij de kinderen.

Beoordeling gegeven door Michiel.

Goed opgeknapt
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 08-04-2017

Datum beoordeling: 10 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ondanks alle negatieve reacties toch maar eens het tripje gemaakt. en het park ziet er tiptop uit. hier en daar mag inderdaad nog wat werk verricht worden, maar ze zijn erg goed bezig. vroeger als klein kind er erg van genoten, en nu hebben mijn kinderen dat ook gedaan!

Beoordeling gegeven door Smeets.

Leuk park, zonder hond
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-9-2015

Datum beoordeling: 6 maart 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit is een leuk, simpel park, wat voldoende is voor een kind. Hij staat alleen onder diervriendelijke parken, maar je mag hier geen hond mee naar toe nemen. Helaas. Gelukkig zie ik het op tijd...

Beoordeling gegeven door Renate.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 13-08-2013

Datum beoordeling: 13 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeer verouderd/ onbekwaam personeel/wat nieuw gemaakt is heel onbekwaam en slecht/ te duur/30 jaar geleden betere uit- straling als nu/ absoluut geen aanrader.

Beoordeling gegeven door wil.

afzetterij
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 04-07-2013

Datum beoordeling: 4 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Na een jaar dicht zou het sprookjesbos opgeknapt zijn, echter is dat alles behalve waar. Entree van 7,50 voor kinderen en volwassenen, na betaling ontvang je een 2,50 tegoedbon voor het restaurant omdat de draaimolen niet buiten gebruik is. Echter blijkt al snel dat de draaimolen niet af is, de zweefmolen gesloten, en delen van het park geheel gesloten zijn of het geluid van sprookjes defect is of sprookjes helemaal niet meer werken. Om in het schip te mogen moet je je melden bij het restaurant dan mag je er een keer in. Toiletten waren ronduit goor, de vloer was ontzettend nat en modderig op een zonnige dag en overal lag wcpapier. Wellicht is dit omdat de paden niet af zijn en er overal onkruid woekert, zelfs om/onder de picknicktafels. Personeel nauwelijks aanwezig, wat de gore toiletten en overvolle vuilnisbakken in het park verklaarde. Midden in het park ligt een terras maar het verkooppunt is dicht. Het restaurant is open maar de tafels zitten vol schimmelvlekken. Enige opgeknapte.. wat nieuwe speeltoestellen en er is een nieuw speelruimte gebouwd. Niet echt de moeite om voor 4 personen 30 euro entree en 5 euro parkeergeld te betalen voor een modderig krot dat opgeknapt zou zijn maar nog niet eens half af is.

Beoordeling gegeven door linda.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14-06-2013

Datum beoordeling: 14 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ja de 1e keer voor niks park was dicht. Nergens openingstijden te vinden. Enkele dagen later nog n keer. Park heeft dringend n hovenier nodig. Kinderen kunnen wel heel eenvoudig in aanraking komen met brandnetels. Er moet nog veel aan het goen worden gedaan. Verder te veel dicht. Wel bon. Restaurant onder de maat. Verder in de huisjes te donker met andere verlichting is eea veel leuker te maken/krijgen. Bewegwijzering moet beter. Verder veel nieuwbouw. Geen bouwactiviteiten gezien. Tempo moet echt omhoog. Als eea klaar is voor kinderen wel leuk parkje.

Beoordeling gegeven door G.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 19-6-2013

Datum beoordeling: 22 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Toen we aankwamen was er geen waterdruk.Dus geen handen wassen na wc bezoek.Niet de WC doortrekken. Geen plakkerige handjes of gezichtjes wassen.Draaimolen was stuk.Het schip was stuk.We kregen een bon van 2 en een halve euro korting op het drinken.Een pleister op de wonde voor de entree van 30 euro voor 4 personen.Slechte wegwijzers.Het duurde heel lang voor we (en wij waren niet de enigen) doorhadden waar het sprokkjesbos begon. Ergens een glaasje bier drinken was ook onmogelijk.Voor ons geen tweede keer meer.

Beoordeling gegeven door Hegger.

gaat vooruit
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 8-5-2013

Datum beoordeling: 8 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hoewel de efteling natuurlijk de, onhaalbare, norm heeft gezet is het een leuk parkje aan het worden. Ze zijn flink aan het opknappen en nog niet klaar, vandaar de entreeprijs van slechts 2,50. Veel dingen waren al opgeknapt, andere delen waren nog afgesloten en er werd hard gewerkt. Komt wel goed met dit parkje denk ik. In ieder geval vriendelijke mensen en lekker knus parkje voor jonge kinderen

Beoordeling gegeven door Rein.

Een leuke middag
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2011

Datum beoordeling: 14 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij hebben een leuke middag gehad. De sprookjes zijn superleuk voor kinderen van rond de 5 jaar. Onze kinderen hebben genoten en ook van het treintje, de draaimolen, de speeltuin, de wildwaterbaan en de grotten met de skelters. Het personeel is vriendelijk. En tja, het ziet er niet zo gelikt uit als het sprookjesbos in de Efteling, maar de entreeprijs is ook niet hetzelfde en kinderen letten daar echt niet op. En ja, het ligt op een berg, dus met de kinderwagen moet je een beetje duwen maar onbegaanbaar voor kinderwagens is het absoluut niet. Wij vonden het echt heel leuk en gaan zeker nog een keer terug.

Beoordeling gegeven door de Ruiter.

leuk en betaalbaar
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2011

Datum beoordeling: 31 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij zijn al een paar keer met onze kinderen in het sprookjesbos geweest en vind sommige reacties ook raar. We hebben nog nooit stinkend water geroken en het verhaal van een jongen van 8 die zich bezeerd in het schommelschip.....onze kinderen weten dat ze nergens armen of benen mogen uitsteken. Dit kan dan in ieder park en in iedere attractie gebeuren.Het is een leuk park voor een leuke prijs.

Beoordeling gegeven door ben.

Een dag plezier
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29-5-2011

Datum beoordeling: 30 mei 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Afgelopen weekend ben ik met mijn kinderen op bezoek geweest in het Sprookjesbos. De kinderen hebben zich die dag goed vermaakt en konden volop genieten van de trein en de carousel. Als verkoeling hebben we samen in ritje gemaakt in de wildwaterbaan. Ik moet zeggen dat ik zeker waar voor mijn geld heb gekregen en dat ik binnenkort weer een bezoek zal brengen aan het Sprookjesbos.

Beoordeling gegeven door Jansen.

niet echt!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 25 april 2011

Datum beoordeling: 26 april 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zonde zonde zonde .... totaal verouderd en onderkomen. Het zou heel leuk kunnen zijn en als de entree nu eens zou worden aangepast zou het qua prijs - kwaliteit meer in verhouding komen. Maar nu is de entree veel te hoog voor wat er geboden wordt. Desondanks hebben we ons toch wel 2 uurtjes vermaakt ... het goede weer was daar wel debet aan.

Beoordeling gegeven door Nancy.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: eind juli

Datum beoordeling: 24 augustus 2010

We hebben met onze twee kinderen een super leuke middag in het park gehad, de sprookjeshuisjes waren voor de kindjes heel intressant en we stonden dan ook bij elk huisje stil om te kijken en te luisteren. En Dan zijn er ook nog hele leuke attracties!

Beoordeling gegeven door Fam. Akkerman.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 2 augustus 2010

Datum beoordeling: 3 augustus 2010

Het park bestaat 60 jaar, volgens mij is in al die jaren weinig veranderd. We hebben een broodje gegeten op de veelste kleine speeltuin waar het ontzettend stonk. Dit bleek dus de wildwaterbaan te zijn. Dat water is gewoon echt ontzettend vies! (het ruikt echt rot) Ik vraag me af of dit niet eens schoon moet worden gemaakt? Het kan nooit gezond zijn voor de kinderen. Bij de glijbaan stond het aardig vol met brandnetels in het gras, waar de kinderen met open schoenen doorheen rennen. De waterspeelplaats doet het niet meer naar behoren. De ballenbak kan ook wel eens een goede poetsbeurt gebruiken, de ballen plakken van de viezigheid. De sprookjes waren erg leuk! Mooi verteld en de poppen en de huisjes zagen er erg netjes uit! De piratenboot en de skeltergrot waren favoriet bij de kinderen! De goochelshow met mr diamond was echt geweldig! Heel erg leuk!!! Al met al een park waar we niet snel naar terug zouden gaan.

Beoordeling gegeven door Anke..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-05-2010

Datum beoordeling: 23 mei 2010

Onze ervaring (2 pers. van 60+ met kleinzoon van ruim 2 jaar)zijn echt niet zo negatief zoals ik gelezen heb. Het enige vervelende vonden wij het smalle weggetje erheen. Twee keer moesten we achteruit omdat je niet kan passeren. Het park is 'natuurlijk' gehouden qua plantengroei maar dat heeft ook wel wat. Personeel was vriendelijk. Verder typisch Limburgs glooiend landschap met enkele mooie doorkijkjes. Onze kleinzoon heeft genoten en wij dus ook.

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: 15-08-2009

Datum beoordeling: 5 mei 2010

Een oud en slecht onderhouden park. Helaas, zelf wel leuke herinneringen aan dit park, maar er in 30 jaar vrijwel niks veranderd. Zo te zien is er in die 30 jaar ook bijna geen onderhoud gepleegd. Zoals anderen ook al schrijven is dit een aanfluiting voor Valkenburg. Al met al is de prijs/kwaliteit verhouding ver te zoeken.

Beoordeling gegeven door Fam Janssen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 18-10-2009

Datum beoordeling: 18 oktober 2009

Onze zoon van 3,5 vond het geweldig. Zijn oma, opa en ouders ook. Leuke huisjes met sprookjes rondom, hoewel heuvelachtig, goed begaanbare paden. Verhalen en sprookjes worden mooi verteld. Ook leuke speeltuintjes. De wildwaterbaan en piratenschip hebben wij links laten liggen. Vriendelijke personeel, lekkere warme chocomel.

Beoordeling gegeven door Fam. Beckers.

1 11111

Bezoekdatum: 31 augustus

Datum beoordeling: 3 september 2009

Het is dat je geen NUL mag geven!!!!! Jeetje wat vies en gevaarlijk! Slecht onderhouden en zeer onvriendelijk personeel. Super arrogante eigenaars die niet open staan voor welke suggestie dan ook! GELDKLOPPERIJ! LOKALE OVERHEID ZOU DIT PARK MOETEN SLUITEN! het is een regelrechte aanfluiting voor Valkenburg.

Beoordeling gegeven door Hans de Jong.

1 11111

Bezoekdatum: 16 augustus 2009

Datum beoordeling: 25 augustus 2009

Ontzettend oud, slecht onderhouden park. Bij de kassa kunnen ze niet tellen.. een van ons gezelschap betaalde met € 50,- (voor 2 personen) maar kreeg wisselgeld terug voor € 20,-. Toen we daarmee teruggingen naar de kassa, werden we min of meer voor leugenaar uitgemaakt want ze maken geen fouten. Uiteindelijk moesten we wachten tot sluitingstijd want de kassa moest opgemaakt worden, helaas want in 45 minuten heb je het park zeker wel gezien. Toen bleek dat de kassa volgens hun (natuurlijk) wel in orde was, hebben we nogmaals om de eigenaar gevraagd en uiteindelijk na veel moeite toch het geld teruggekregen. Een keer en nooit meer !!!!!!!

Beoordeling gegeven door N.N..

1 11111

Bezoekdatum: 3 augustus

Datum beoordeling: 11 augustus 2009

Ik ben het helemaal eens met de vorige beoordeling. Onveilige situatie: zowel piratenschip als wildwaterbaan. Onverschillig personeel. Ouders let goed op uw kinderen! Dit park vindt veiligheid niet belangrijk. Alleen inkomsten.

Beoordeling gegeven door fam Bijl.

1 11111

Bezoekdatum: 12 juli

Datum beoordeling: 11 augustus 2009

Onze zoon van 8 overkwam, zonder verwijtbaar gedrag, een ernstig ongeval in het park in de piratenschommel. Het park bekommerde en bekommert zich daar niet over. Is niet van plan kritisch te kijken naar de piratenschommel en voorzorgsmaatregelen te nemen. Zonder maatregelen kan uw kind hetzelfde overkomen. Pas svp goed op!!! Ook de wildwaterbaan vond ik niet echt veilig. Je zit niet vast, en als je je van schrik loslaat (wat een kind kan doen) knal je tijdens de val met het bootje naar beneden zo naar voren in het bootje.

Beoordeling gegeven door J. Sonneveld.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 31-07-2009

Datum beoordeling: 7 augustus 2009

De huisjes mogen dan wel opgeknapt zijn, maar de poppen zien er nog steeds oud en vervallen uit. Toen ik klein was ongeveer 35 jaar geleden ben ik er geweest met mijn ouders en nu ben ik er geweest met mijn zoontje van 3.

Beoordeling gegeven door Anja W. Nieuwenweg.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: aug 2009

Datum beoordeling: 6 augustus 2009

Leuk park voor de kleine, ziet er verzorgd uit, aardig personeen, geen wachttijden

Beoordeling gegeven door David.

1 11111

Bezoekdatum: 4 augustus 2009

Datum beoordeling: 4 augustus 2009

zonder twijfel het meest triestige en waardeloze park dat ik ooit heb bezocht welgeteld 20 minuten binnen geweest, mijn dochter van 4 jaar vond er niks aan en wilde na een kwartier al weer naar huis. sprookjesbos is fel verwaarloosd, de wildwaterbaan lijkt op een open riool. zonde van de tijd en het geld. kan mij niet voorstellen dat iemand dit leuk vind, een echte rip-off.

Beoordeling gegeven door dirk.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27-07-2009

Datum beoordeling: 2 augustus 2009

Beste lezer, Bij deze wil ik u behoeden een bezoek te brengen aan sprookjesbos Valkenburg. Ik stel dit vanwege het feit dat verschillende sprookjes buiten werking zijn, dat de speeltuin speeltoestellen kent die zo versplinterd en verroest zijn, dat wij ons kind er geen gebruik van hebben laten maken. Bovendien was het gras in de speeltuin al zo lang niet meer gemaaid, dat er distels in verschenen. Ook stel ik dit vanwege het feit dat er verschillende attracties zijn die niet in de prijs inbegrepen zijn en omdat de ballenbak zo stinkt en vies is dat ik er misselijk uit kwam. Na afloop ben ik naar de dienstdoende manager gegaan, om mijn geld terug te vragen. Echter stond zij niet open voor kritiek of coulance en maakte zij het schrijven van dit stuk daarmee noodzakelijk. Dit zwaar verwaarloosde pretpark is niet (meer) geschikt voor u en uw gezin. Bovendien bied het sprookjesbos niet de prijs/kwaliteit verhouding die men u doet geloven.

Beoordeling gegeven door L. Franssen.

1 11111

Bezoekdatum: 29-07-2009

Datum beoordeling: 29 juli 2009

Heel slecht onderhouden! Wildwaterbaan vaak buiten gebruik. Sprookjes zien er vies en onderkomen uit. Wandelpaden veelal verzakt en zelfs gevaarlijk. Onkundig personeel bij parkeren. Je krijgt een plaats aangewezen waar je niet meer vandaan kunt als de volgende naast je staat! Veel uitstekende spijkers bij hekwerken etc. Kortom: slecht, vies en gevaarlijk parkje.

Beoordeling gegeven door K. Linssen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 juli 2009

Datum beoordeling: 3 juli 2009

Onze dochter van 4 heeft zich de hele dag een prinsesje tussen alle sprookjes gevoeld. ze viel van de ene bewondering in de andere. Leuk om je dochtertje zo te zien genieten. De 4-jarige leeftijd is soms moeilijk om een uitstapje te organiseren omdat haar oudere broers 10 en 13jr zijn. Een uitstapje is dan al gauw te kinderachtig voor de grote en te spannend voor de kleinste. Dit park was voor iedereen een uitje!!

Beoordeling gegeven door Fam Winthagen-Luijten.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-6-2009

Datum beoordeling: 18 juni 2009

Wel Leuk.Ik was er met mijn kleinkinderen.Maar vond het wel wat duur.Vooral voor de kinderen.

Beoordeling gegeven door J.Brouwer.Swifterbant.Flovoland..

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 13-06-2009

Datum beoordeling: 14 juni 2009

Voor kleine kinderen is het een leuk park. Mensen met een handicap met name rolstoel zou ik het niet aanbevelen, (echter ondanks alle negatieve reakties), met een rolstoel kun je immers ook niet in de kabelbaan of de rodelbaan in valkenburg. Zuid-limburg is nu eenmaal "bergachtig" om het zo maar te noemen. Persoonlijk vindt ik het een prima dagje uit maar de prijs vindt ik aan de hoge kant in vergelijking met b.v. de valkenier. of andere parken. Mijn advies zou dan ook zijn; kinderen tot 6 jaar garatis en vanaf 6 jaar € 5,-- dan komen we zeker vaker in dit park !

Beoordeling gegeven door fam. Broekmans.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 26 april 2009

Het park is nu opgeknapt, alle attracties doen het gewoon toen wij er waren en de huisjes waren opnieuw geverft voor die 8 euro een heel leuk park, waar kun je tegenwoordig zo goedkoop nog gaan?

Beoordeling gegeven door Kees.

1 11111

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 20 maart 2009

Wij zijn er nu 2 jaar geleden geweest. Het park was toendertijd echt in slechte staat. Sprookjeshuisjes vielen bijna uit elkaar. De wildwaterbaan was die dag buiten gebruik voor onderhoud... maar met dat water wat er stond zou ik nooit in die attractie zijn gestapt zo vies. Een regelrechte aanfluiting!! Wij waren Sprookjes Wonderland in Enkhuizen gewend, dus misschien waren wij wel te verwend. Maar wij gaan nooit meer terug naar dit park in Valkenburg.

Beoordeling gegeven door Fam. Braam.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 2006

Datum beoordeling: 17 juli 2008

Erg veroudert toen ik klein was waren er nog dezelfde sprookjes ze waren niet bij geschildert wel enkele nieuwe attraksies zals wildwaterbaan en schip. Aanplanting was erg slecht en in verhouding was de in komst er veel.

Beoordeling gegeven door J Arts.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: juli 2008

Datum beoordeling: 15 juli 2008

Werkelijk te slecht voor woorden. Slecht onderhouden, povere aankleding, sprookjes waarvan poppen nauwelijks meer bewegen of de vulling uit de kleren naar buiten hangt. Wat een trieste bedoening. Niet naar toe gaan, al was het gratis......

Beoordeling gegeven door Geert.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-04-2008

Datum beoordeling: 14 juni 2008

Een ontzettend gezellig park met een mooie ligging. Met name geschikt voor kleine kinderen. Naast de sprookjesetalages zijn er verschillende attracties, zoals een wildwaterbaan en een schommelschip. Mjin dochters van anderhalf en drie hebben enorm genoten.

Beoordeling gegeven door Eva Bunnik.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1e week van mei '08

Datum beoordeling: 27 mei 2008

Het was precies wat we zochten, het was erg warm die dag en het sprookjesbos ligt heerlijk onder de bomen. De atrakties waren voor zowel onze 3 jarige als voor onze 7 en 9 jarige erg leuk. De sprookjes waren mooi uitgebeeld, met muziek of een verhalenverteller....., gezellig zag het eruit. De entree is nog geen 8 euro,echt veel waar voor je geld. Doen we zeker nog eens !!

Beoordeling gegeven door Heleen Schipper.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: begin april

Datum beoordeling: 22 mei 2008

Het sprookjesbos in Valkenburg is een gezellig kleinschalig park. Het park ligt heel mooi (je kan er o.a. met de kabelbaan komen) en ik vind het met name geschikt voor kleine kinderen. De sprookjesetalages zijn ietwat ouderwets, maar wel heel leuk. Er zijn veel speelmogelijkheden en leuke attracties, zoals een wildwaterbaan en een schip. Ik vind het voor gezinnen met kleine kinderen een aanrader.

Beoordeling gegeven door N.N..

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 8 mei 2008

Datum beoordeling: 10 mei 2008

Wat een oude vervallen troep , veel te duur en bijna niet te doen met kinderwagen , een schande voor Valkenburg

Beoordeling gegeven door gert jan hoek.

3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 9 mei 2008

Datum beoordeling: 9 mei 2008

Sorry maar ik kan er ook echt niet veel van maken het is zo waardeloos en echt heel zonde van je geld!!! Wij waren er vanmorgen en zijn precies 3 kwartier binnen geweest en toen waren we blij dat we weer weg konden daar!!!!!!!!! Er is inderdaad niets veranderd de laatste 30 jaar heel zonde want het ligt heel mooi en de kinderen vinden het nog altijd wel leuk maar er moet zeker heel snel onderhoud worden gepleegd anders ben ik bang dat het sprookjesbos het einde van dit jaar niet meer haalt.Jammer........

Beoordeling gegeven door Chantal.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 14 maart 2008

Totaal vervallen, niet onderhouden. Het sprookjesbos is nog precies zo, als 30 jaar geleden toen wij zelf klein waren. Sinds toen is er volgens mij ook geen enkel onderhoud meer gepleegd. Poppen zijn in verval, alles mocht een likje verf hebben, en sommige automatische dingen zijn gewoon kapot. Toegangsprijs is mede daarom veel te hoog. Het thema sprookjes is voor kinderen wel leuk. (daarom nog een 4) Het is verder ook totaal niet geschikt voor oudere mensen, kinderwagens en rolstoelen.

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: augustus 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Hopeloos verouderd park, is nog wel leuk voor kleine kinderen. Helaas zijn de horecaprijzen ook niet echt vriendelijk, neem dus vooral je eigen drank en eten mee want het is schandalig duur.

Beoordeling gegeven door T. Strik.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 23 december 2007

Erg leuk voor basisschool kinderen. Leuk klein park, ook leuke intreeprijs.

Beoordeling gegeven door D. van Arnhem.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Datum beoordeling: 27 oktober 2007

Voor de prijs was het goed vertoeven!

Beoordeling gegeven door E.Keesen.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Datum beoordeling: 30 juli 2007

Wat een vreselijke ouwe troep hebben ze daar!!! Meer kan ik er niet van maken. Huisjes waar de verf van loslaat, een roestige wildwaterbaan, SLECHT te bewandelen met een kinderwagen, waardeloze parkeermogelijkheden. Kortom een slecht onderhouden 'park'. Ik was er vorige week met vrouw en kind (week 30 2007) en ik zal er ZEKER niet meer terugkomen. Zonde van het geld!!

Beoordeling gegeven door Wilbert B..