Beoordelingen Zee Aquarium

Triest
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 16-07-2024

Datum beoordeling: 18 juli 2024

Reisgezelschap: alleenreizend

Wat ik mij ergerde tijdens mijn bezoek dat grote vissen in mijn opzicht in een te kleine basin zat. Er geen toezicht was bij de rogge en haaien bassin kinderen die haaien op pakten en weggooiden, ze aan de staart van de haai trokken. Dit is voor mij geen herhaling vatbaar op daar nog eens heen te gaan.

Beoordeling gegeven door Thea.

goed
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-9-2019

Datum beoordeling: 2 september 2019

Reisgezelschap: met partner

Als dierentuin liefhebber aquarium in combinatie met strandwandeling weer eens bezocht. Het Zeeaquarium is sinds vorig bezoek vernieuwd. Nu ook enkele reptiel- en amfibiesoorten. En niet te vergeten zeehondenbassin met heldere onderwaterview. Naast verzorgde aquariums en vitrines nette toiletvoorziening ook voor invaliden, en voor de kids Photo Booths. Goede educatie al zijn de steeds verspringende teksten via schermen lastig. Hoewel niet zo mijn ding ruime souvenirshop met veel pluche e.d., maar toch ook enkele ansichtkaarten Zeeaquarium verkrijgbaar. Toegangsprijs in verhouding tot verblijfsduur gemiddelde bezoeker aan de hoge kant. Er is een folder met o.a. een plattegrond maar die moet je zelf uit folderbak vissen. Idee om die gelijk bij kaartverkoop af te geven?

Beoordeling gegeven door Arnold Balk.

Leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 5 maart 2018

Datum beoordeling: 4 april 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Leuk om een keer te zien en goed te combineren met een dagje uitwaaien op het strand!

Beoordeling gegeven door Wilma Groter.

fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10 maart 2018

Datum beoordeling: 4 april 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Prachtig, echt de moeite waard!! Wij komen snel weer een keertje het aquarium bezoeken

Beoordeling gegeven door Els Steensma.

Top!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20 maart 2018

Datum beoordeling: 4 april 2018

Reisgezelschap: gezin

Kinderen vonden het geweldig, leuke quiz en ze waren heel erg blij met he cadeautje!

Beoordeling gegeven door Koen Stammer .

Mooi
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4 april 2018

Datum beoordeling: 4 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een prachtige plek!! Ik kom hier zeker nog eens terug:)

Beoordeling gegeven door Gerda Smit.

interessant
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 april 2018

Datum beoordeling: 4 april 2018

Reisgezelschap: met vrienden

Erg interessant met vele mooie en bijzondere dieren.niet erg groot maar zeker de moeite waard.vriendelijk personeel en alles netjes verzorgd.absoluut een aanrader

Beoordeling gegeven door Lisa de Waal .

Leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 28 maart 2018

Datum beoordeling: 4 april 2018

Reisgezelschap: met partner

Leuk om een keer heen te gaan en goed het is heel goed te combineren met een dagje uitwaaien op het strand.

Beoordeling gegeven door Wim Steen .

Ontzettend mooi aquarium
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 april 2018

Datum beoordeling: 4 april 2018

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te zien en te doen, wij komen snel een keer terug!

Beoordeling gegeven door Bart de Haan .

Mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-10-2017

Datum beoordeling: 9 oktober 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Wij vonden het een prachtig aquarium. Veel veranderd na de verbouwing. Wij komen zeker nog een keer terug

Beoordeling gegeven door Jan Steen.

Erg mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3-10-2017

Datum beoordeling: 4 oktober 2017

Reisgezelschap: met partner

Wij vonden het onwijs mooi. We komen zeker nog een keer terug

Beoordeling gegeven door Jan.

Mooi
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-04-2017

Datum beoordeling: 17 april 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Super mooi aquarium! goed verzorgd en ontzettend veel verschillende dieren!

Beoordeling gegeven door Anouk de Haan.

Veel te duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 5-10-2016

Datum beoordeling: 5 oktober 2016

Reisgezelschap: met opa en oma

Uitleg over de vissen ruim onvoldoende. Info kan veel beter.

Beoordeling gegeven door Booij.

Aanfluiting
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 24-8-2016

Datum beoordeling: 27 augustus 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Veel te duur voor krap een half uur vermaak. Paar euro meer en je kan je een hele dag vermaken in Blijdorp.

Beoordeling gegeven door Joke.

Te duur!
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 31 juli 2016

Datum beoordeling: 10 augustus 2016

Reisgezelschap: met partner

Oke ik moet toegeven ze hebben prachtige vissen. Leuk dat ze rogge hebben die je kan aaien zoals bij het dolfinarium. Maar wij waren speciaal voor dit aquarium gekomen en dat viel heel erg tegen. De entree (13 euro p.p) Is echt belachelijk duur. En we stonden na 30 minuten weer buiten. Daarna mag je ook nog je parkeren betalen, waar je wel korting mee krijgt, maar toch ben je zo veel geld kwijt voor driekwartier plezier. Heel erg jammer dus..

Beoordeling gegeven door samantha.

Kort, slecht en saai
1 11111

Bezoekdatum: 26-6-2016

Datum beoordeling: 26 juni 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Ik heb niets positiefs te melden, de informatie was onvolledig. Veel zaken bevatten geen informatie, ik weet in veel gevallen niet eens wat ik heb gezien. Daarnaadt ben je in 20 minuten weer buiten. De informatie wordt op tv's weergegeven, je moet constant omhoog kijken en het duurt vreselijk lang voordat het volgende scherm in beeld komt, je staat dus voornamelijk te wachten. Ook waren er meerdere schermen diet het niet deden. Voor 3 euro meer ga je naar Sea Life in Scheveningen, daar is veel meer te zien en daar is alle informatie in orde...

Beoordeling gegeven door Mark.

Super leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26-08-2015

Datum beoordeling: 26 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Bijzondere en kleurige vissen, bv de anamoonvis (nemo). Wat ik ook leuk vond is het aaien van de roggen, bovenop harig en aan de onderkant zacht. De pyranhas en de schildpad vond ik ook leuk. Het skelet van de potvis, ooit aangespoeld op Ameland, was indrukwekkend. Ik kon zelfs tussen zijn ribben staan. Kortom ik heb mij prima vermaakt. Menno 9 jaar oud.

Beoordeling gegeven door Menno.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 juli

Datum beoordeling: 19 augustus 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

wij vonden het geweldig! leuk voor jong en oud. veel informatie en vriendelijk geholpen. prachtig om een keer te zien!!

Beoordeling gegeven door Romy de Groot.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 -7

Datum beoordeling: 29 juli 2015

Reisgezelschap: met partner

we komen ieder jaar even kijken met de vakantie ziet er prachtig uit

Beoordeling gegeven door gerrit.

niet tevreden
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 6-8-2014

Datum beoordeling: 7 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Klein, somber, entree te duur en te kleine parkeer plaats (vol) wel moeten betalen voor een drie jarig kind en een volwassen man die vissen bij de roggen uit het water pakt en er niet op aangesproken wordt waardoor mijn kleine kinderen boos zijn op mij omdat zij dit niet mogen van mij, mijn oordeel: links laten liggen.

Beoordeling gegeven door Johan.

Fantastisch
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2 mei 2011

Datum beoordeling: 3 mei 2011

Reisgezelschap: met partner

Erg goed verzorgd. Zeer grote verscheidenheid. Unieke collectie dieren vanuit de hele wereld. Prachtig koraalrif!! Compliment!

Beoordeling gegeven door Sam.

Slecht
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 16 April 2011

Datum beoordeling: 18 april 2011

Reisgezelschap: met partner

Aquariums zien er erg slecht verzorgd uit. Het is naar mijn mening te klein en de entree prijs is veel te hoog. Geen mooie koralen ed. Alleen maar kale bakken met zo nu en dan een vis. De informatie bij de aquariums is veel te summier. Er stond bijvoorbeeld nergens dat je de roggen kan aaien.

Beoordeling gegeven door Erwin.

Klein en duur
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 08-01-2011

Datum beoordeling: 9 januari 2011

Wij vonden het voor het bedrag dat we moesten betalen heel erg klein. De roggen aaien was wel leuk. De informatie bordjes bij de vissen zijn incompleet en erg summier. Ook vonden we de ontvangst aan de kassa niet erg vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Fam Klanker.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01032007

Datum beoordeling: 16 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 10-05-2009

Datum beoordeling: 10 mei 2009

Wij waren met onze kleinkinderen hier . Was ontzettend gezellig , heel veel visjes en prachtige schelpen we komen er vaker de kinderen willen er altijd weer naar terug. Speurtocht,roggen aaien en haaieneiren kijken heel bijzonder.

Beoordeling gegeven door fam.hesp.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 19/06/2008

Datum beoordeling: 22 juni 2008

Wij vonden het hier geweldig. De kinderen konden de roggen aaien en kregen een speurtocht mee naar binnen. Ook konden we van alles onder de microscoop bekijken,erg interesant hoor.Dit is leuk voor jong en oud!!!!!!!!!!!Het zag er ook zeer verzorgd uit.

Beoordeling gegeven door mevr de Leeuw.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: aug 2006

Datum beoordeling: 11 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Datum beoordeling: 20 juli 2007

Erg klein. Veel te duur voor zo weinig te bekijken.

Beoordeling gegeven door jeannette.